Huawei Watch 2 er nu officielt

5

Huawei Watch 2 og Huawei Watch 2 Classic er lanceret på Mobile World Congress,

Huawei Watch 2 (Foto: Huawei)

Huawei er naturligvis til stede til Mobile World Congress 2017. De er klar med en række nyheder, blandt andet til smartwatch køberne.

Huawei Watch var en succes, men det har i nogen tid stået stille på Android smartwatch fronten. Android Wear 2.0 har sat gang i producenterne, som nu gerne vil præsentere nye modeller.

Huawei kommer derfor med Watch 2 med både nyeste software, og relativ ny hardware.

Fossil kunne blære sig med at være de første i 2016 som kom med Snapdragon Wear 2100 og det chipsæt vil Huawei også bruge i Watch 2 og Watch Classic. Begge har 768 MB RAM, 2,3 GB brugbar hukommelse, 1,2 tommer skærm med 390×390 opløsning. Det giver 326 PPI hvilket skal give en fin oplevelse. Skærmen er beskyttet af Cornings Gorilla Glass, men hvilken version er lige nu uvist.

Få forskelle

Selvom Watch 2 skal være sports modellen og Classic et mere normalt ur, har de begge IP68 vand og støvtæthed og 45 mm urkasse. Funktionsmæssigt er den største forskel, at Watch 2 har LTE funktion, så man kan indsætte et simkort, eller bruge eSIM afhængigt af operatør.

Da LTE trækker lidt mere strøm, siger Huawei, at Watch 2 kan holde to dage, mod Watch 2 Classic, der kan holde tre dage. Med LTE, GPS og pulsmåler slået til skal man dog kun forvente omkring 11 timers batteritid, men så burde træningen vist også være overstået. Batteriet er i øvrigt på 420 mAh på begge modeller.

Watch 2 Classic er udført primært i 316L rustfrit stål, mens Watch 2 er i plastik. Derudover er der alle de forskellige udskiftelige remme. Watch 2 Classic vil være i “Titanium Grey” og med læder eller stål rem, mens Watch 2 vil komme med plastikremme i diverse farver. Urkassens farve kan være i tre forskellige, “Dynamic Orange”, “Carbon Black” eller “Concrete Grey”.

Af sensorer, er der stort set fuldt hus: Accelerometer, Gyroscope, Barometer, pulsmåler(PPG),CAP capacitance sensor, ALS/ambient lyssensor, geomagnetic Sensor.

Mere til historien

Huawei forventer at Watch 2 bliver tilgængeligt på det danske marked i sort omkring maj måned. De danske priser er endnu ikke offenliggjorte.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer