Er dette den endelige iPhone 8?

Der er ikke længe til, at det forventes Apple vil offentliggøre iPhone 8. Billeder er lækket af det, som ventes at være iPhone 8. Se dem her.

Billeder af det der ventes at være iPhone 8 (Kilde: Forbes.com)

Billeder af det der ventes at være iPhone 8 (Kilde: Forbes.com)

Rygterne om den kommende iPhone svirrer og svirrer – og har reelt set gjort det længe. Men rygtebørsen forventer også, at Apple inden for de kommende uger, eller måneder, vil afholde event, hvor de offentliggør dette års iPhone-modeller.

Nu har det amerikanske medie Forbes bragt nogle billeder af det, som forlyder at være designet på den kommende iPhone.

 – Bliver iPhone 8 forsinket?

Skærmen ventes at være 5.8 tommer og i forhold til tidligere modeller, så vil kanterne være reduceret. Øverste del af fronten (skærmen) vil få et indhak, hvor frontkameraet og højttaleren angiveligt vil være at finde. Der vil også være en større og en kraftigere højttaler i bunden, som på de tidligere modeller.

Hjørnerne på skærmen er angiveligt afrundet – præcis som konkurrenten Samsung har gjort på deres topmodel Galaxy S8.

Da Apple lancerede iPhone 7 og iPhone 7 Plus var det til stor debat om det var godt eller skidt, at jackstillet nu var væk. Men det ser ud til, at Apple også denne gang går udenom 3.5 mm jackstikket, og det altså fortsat kræver man tilslutter headset via lightning-stikket, hvis det ikke skal være et trådløst.

 – Mobiltrafikken i Danmark ejes af iPhone og iPad

Apple har umiddelbart også fjernet Touch-ID knappen fra dens sædvanlige placering. Måske den i stedet er rykket til powerknappen. Denne er i hvert fald blevet større  – ser det ud til.

Vi forventer også, at Apple denne gang kommer med dual-kamera, som der i dag også er på iPhone 7 Plus. Opløsningen er formentlig stadigvæk på 2 x 12 megapixels. Men optikken ventes ændret. Og være mere lysstærk. Dette skulle forbedre kameraets præstationer i lav belysning.

Bliver den mega dyr?

Forbes mener også, at prisen vil stige på den næste topmodel fra Apple. Og man skal nok ikke blive overrasket hvis prisen bliver omkring 1.100 dollars for modellen med 128 GB intern hukommelse. Danske mobilkøbere kan måske risikere en pris på omkring 8-10.000 kroner uden abonnement.

Oplysningerne er endnu ikke bekræftet fra Apple. Derfor skal man også i første omgang tage priser m.v. med en vis usandsynlighed.

Mere til historien

Har du mistet din iPhone, iPod Touch, iPad eller Mac? Ja, vi guider dig til hvordan du kan finde den igen. Tjek før guiden ud før du mister din enhed.

Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Samsung Galaxy Buds 3 afsløret inden lancering

Video afslører de kommende Samsung Galaxy Buds 3. Se videoen her.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Xiaomis næste foldbare kommer måske globalt

RYGTE: Den kommende Xiaomi Mix Fold 4 rammer globalt, og vil være verdens tyndeste foldbare telefon.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Nyt læk om Samsung Galaxy Z Flip6

KORT NYT: Endnu et læk har ramt Samsung. Nu skulle flere billeder af Galaxy Z Flip6 være ude.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
31 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram