Er dette den endelige iPhone 8?

Der er ikke længe til, at det forventes Apple vil offentliggøre iPhone 8. Billeder er lækket af det, som ventes at være iPhone 8. Se dem her.

Billeder af det der ventes at være iPhone 8 (Kilde: Forbes.com)

Billeder af det der ventes at være iPhone 8 (Kilde: Forbes.com)

Rygterne om den kommende iPhone svirrer og svirrer – og har reelt set gjort det længe. Men rygtebørsen forventer også, at Apple inden for de kommende uger, eller måneder, vil afholde event, hvor de offentliggør dette års iPhone-modeller.

Nu har det amerikanske medie Forbes bragt nogle billeder af det, som forlyder at være designet på den kommende iPhone.

 - Bliver iPhone 8 forsinket?

Skærmen ventes at være 5.8 tommer og i forhold til tidligere modeller, så vil kanterne være reduceret. Øverste del af fronten (skærmen) vil få et indhak, hvor frontkameraet og højttaleren angiveligt vil være at finde. Der vil også være en større og en kraftigere højttaler i bunden, som på de tidligere modeller.

Hjørnerne på skærmen er angiveligt afrundet – præcis som konkurrenten Samsung har gjort på deres topmodel Galaxy S8.

Da Apple lancerede iPhone 7 og iPhone 7 Plus var det til stor debat om det var godt eller skidt, at jackstillet nu var væk. Men det ser ud til, at Apple også denne gang går udenom 3.5 mm jackstikket, og det altså fortsat kræver man tilslutter headset via lightning-stikket, hvis det ikke skal være et trådløst.

 - Mobiltrafikken i Danmark ejes af iPhone og iPad

Apple har umiddelbart også fjernet Touch-ID knappen fra dens sædvanlige placering. Måske den i stedet er rykket til powerknappen. Denne er i hvert fald blevet større  - ser det ud til.

Vi forventer også, at Apple denne gang kommer med dual-kamera, som der i dag også er på iPhone 7 Plus. Opløsningen er formentlig stadigvæk på 2 x 12 megapixels. Men optikken ventes ændret. Og være mere lysstærk. Dette skulle forbedre kameraets præstationer i lav belysning.

Bliver den mega dyr?

Forbes mener også, at prisen vil stige på den næste topmodel fra Apple. Og man skal nok ikke blive overrasket hvis prisen bliver omkring 1.100 dollars for modellen med 128 GB intern hukommelse. Danske mobilkøbere kan måske risikere en pris på omkring 8-10.000 kroner uden abonnement.

Oplysningerne er endnu ikke bekræftet fra Apple. Derfor skal man også i første omgang tage priser m.v. med en vis usandsynlighed.

Mere til historien

Har du mistet din iPhone, iPod Touch, iPad eller Mac? Ja, vi guider dig til hvordan du kan finde den igen. Tjek før guiden ud før du mister din enhed.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
31 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram