Android O klar i beta 4 – sidste beta før officiel frigivelse?

0

Det er endnu uvist, hvilken dessert Android-brugere kan se frem til med Android O. Men vi nærmer os angiveligt den endelige frigivelse – sidste beta er ude.

Android O (Kilde: Google)
Android O (Kilde: Google)

Google er kendt for at døbe deres Android-versioner med dessertnavne, men mens det endnu er uvist hvilket navn den kommende Android O (Android 8.0.0) får – ja så nærmer den sig den endelige frigivelse. Det oplyser Google på deres officielle blog.

 – Google klar med Android O – se nogle af nyhederne her

Fjerde og sidste version af Developer Preview Android O er nu klar. Denne har været skemalagt til at komme i juli, mens den endelige version forventes at blive frigivet i næste måned. Der har også tidligere floreret rygter om, at Android O i hvert fald ville være klar til Google Pixel-telefonerne i august.

 – Rygte: Android O kommer til Pixel-telefoner i august

Men også Nokia, OnePlus og flere andre producenter har allerede meldt ud, hvilke af deres produkter som med sikkerhed får opdateringen.

Android O Developer Preview 4 er en ”Release Candidate”, som indeholder det der ventes at være den endelige version med de seneste fejlrettelser og optimeringer.

Præcis hvornår den endelige version af Android O frigives er uvist. Men Google oplyser i blogindlægget, at de inden længe vil fortælle mere omkring dette.

MereMobil.dk holder dig opdateret og venter spændt på, hvad det endelige navn på softwareopdateringen bliver.

Mere til historien

Du kan læse mere om, hvordan du bliver betatester på Android Beta Program. Det er kun følgende enheder, der kan teste Android O: Google Pixel, Google Pixel XL, Nexus 6P, Nexus 5X, Pixel C og Nexus Player.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer