Moto Z2 Force kommer til Danmark i topudgave

Lenovo bekræfter nu, at topmodellen Moto Z2 Force kommer til Danmark i udgaven med 6 GB RAM.

Moto Z2 Force

Moto Z2 Force (Foto: Lenovo)

Motorola Moto Z2 Force blev offentliggjort denne uge, men det stod ikke tydeligt hvorvidt de danske mobilkøbere, kan få mobilen i hånden, selvom Lenovo er ved at opbygge Motorola / Moto varemærket i Danmark.

Nu står det imidlertid klart, at Moto Z2 Force rent faktisk bliver tilgængelig på det danske marked. De danske priser vil Lenovo på nuværende tidspunkt ikke ud med. Heller ikke lanceringsdatoen afsløres.

Derimod fortæller Lenovo, til MereMobil.dk, at Z2 Force kommer i versionen med 6 GB RAM her i landet, når den altså på et tidspunkt bliver tilgængelig.

Telefonen findes på verdensmarkedet i to varianter. En med 4 GB RAM og en med 6 GB RAM. Det er altså sidstnævnte vi kan glæde os til.

Moto Z2 Force er på papiret et rigtigt spændende produkt. Udover 5,5 tommer AMOLED skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels kan vi se frem til Snapdragon 835 processoren, som også benyttes i f.eks. Sony Xperia XZ Premium, HTC U11 og OnePlus 5.

Der fortsættes med en relativt ren Android-version uden ret mange producent-justeringer. Moto Z2 Force er meldt ud til at komme med Android 7.1.1 fra salgsæsken.

Du kan her læse mere om Moto Z2 Force.

En interessant detalje om telefonen er det med småt i pressemeddelelsen. Her står, at skærmen og kameralinserne er dækket af en garanti mod brud i fire år, regnet fra datoen hvornår telefonen er købt. Det bliver yderst interessant at se hvorvidt denne garanti også tilbydes på det danske marked.

Det bliver desuden spændende hvordan Lenovo vil positionere denne topmodel rent prismæssigt. Altså om de vil lægge sig op af Samsung og Apple, eller om de vil gå efter at jagte kunder fra f.eks. OnePlus, der har prissat topmodeller i et lavere niveau, for at tiltrække sig opmærksomhed.

Den internationale pris på Z2 Force, uden moms, afgifter mv. er 800 dollars eller 30 dollars om måneden i 24 måneder, hos de store amerikanske teleselskaber. Prisen på en udgave uden abonnement, er lige nu ikke offentliggjort.

I USA vil Moto Z2 Force være tilgængelig fra den 10. august 2017.

Mere til historien

I Danmark har Lenovo sendt Moto G5 og G5 Plus i forretningerne. Det er lavpristelefoner, der ifølge vores anmeldelser, klarer sig virkelig fornuftigt.

Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro er snart klar i Europa

En ny topmodel fra Motorola er umiddelbart på vej til lancering i vores markedsområde. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola på vej med nyt flagskib

En ny topmodel er på vej fra Motorola med masser af AI-features og fede specifikationer. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro her.

(mere…)
Motorola har lanceret nye budgetvenlige smartphones

Moto G Power 5G og Moto G 5G er de to nye budgetvenlige smartphones fra Motorola, som byder på store opgraderinger.

(mere…)
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram