Moto Z2 Force kommer til Danmark i topudgave

Lenovo bekræfter nu, at topmodellen Moto Z2 Force kommer til Danmark i udgaven med 6 GB RAM.

Moto Z2 Force

Moto Z2 Force (Foto: Lenovo)

Motorola Moto Z2 Force blev offentliggjort denne uge, men det stod ikke tydeligt hvorvidt de danske mobilkøbere, kan få mobilen i hånden, selvom Lenovo er ved at opbygge Motorola / Moto varemærket i Danmark.

Nu står det imidlertid klart, at Moto Z2 Force rent faktisk bliver tilgængelig på det danske marked. De danske priser vil Lenovo på nuværende tidspunkt ikke ud med. Heller ikke lanceringsdatoen afsløres.

Derimod fortæller Lenovo, til MereMobil.dk, at Z2 Force kommer i versionen med 6 GB RAM her i landet, når den altså på et tidspunkt bliver tilgængelig.

Telefonen findes på verdensmarkedet i to varianter. En med 4 GB RAM og en med 6 GB RAM. Det er altså sidstnævnte vi kan glæde os til.

Moto Z2 Force er på papiret et rigtigt spændende produkt. Udover 5,5 tommer AMOLED skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels kan vi se frem til Snapdragon 835 processoren, som også benyttes i f.eks. Sony Xperia XZ Premium, HTC U11 og OnePlus 5.

Der fortsættes med en relativt ren Android-version uden ret mange producent-justeringer. Moto Z2 Force er meldt ud til at komme med Android 7.1.1 fra salgsæsken.

Du kan her læse mere om Moto Z2 Force.

En interessant detalje om telefonen er det med småt i pressemeddelelsen. Her står, at skærmen og kameralinserne er dækket af en garanti mod brud i fire år, regnet fra datoen hvornår telefonen er købt. Det bliver yderst interessant at se hvorvidt denne garanti også tilbydes på det danske marked.

Det bliver desuden spændende hvordan Lenovo vil positionere denne topmodel rent prismæssigt. Altså om de vil lægge sig op af Samsung og Apple, eller om de vil gå efter at jagte kunder fra f.eks. OnePlus, der har prissat topmodeller i et lavere niveau, for at tiltrække sig opmærksomhed.

Den internationale pris på Z2 Force, uden moms, afgifter mv. er 800 dollars eller 30 dollars om måneden i 24 måneder, hos de store amerikanske teleselskaber. Prisen på en udgave uden abonnement, er lige nu ikke offentliggjort.

I USA vil Moto Z2 Force være tilgængelig fra den 10. august 2017.

Mere til historien

I Danmark har Lenovo sendt Moto G5 og G5 Plus i forretningerne. Det er lavpristelefoner, der ifølge vores anmeldelser, klarer sig virkelig fornuftigt.

Lenovo har lukket ”Legion gaming”

Lenovo vil ikke længere producere gaming-telefoner.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Motorola Rizr kan være fremtidens mobil

Motorola har afsløret koncepttelefonen, Rizr, der har et NYT skærmformat. Måske fremtidens telefon?

(mere…)
Motorola Moto G53 test | et pletskud til lavpris?

TEST: Motorola er mestre i value-for-money. Et pletskud til lavpris? Jeg har testet lavpristelefonen Motorola Moto G53. Læs testen før du køber.

(mere…)
Motorola Razr tager yderskærmen til et nyt niveau

Nye billeder er lækket af det, som ventes at være Motorola Razr 2023. Holder de stik, er yderskærmen helt speciel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram