Pixel 2 kommer måske med Snapdragon 836 processor

Snapdragon 836 er endnu ikke officielt præsenteret af Qualcomm, men nu mener rygterne, at Pixel 2 kommer først med denne processor.

Lækket billede af det der ventes at være Google Pixel XL 2 (Kilde: Android Police)

Lækket billede af det der ventes at være Google Pixel XL 2 (Kilde: Android Police)

Hen over sommeren er rygterne om Pixel 2, den næste topmodel fra Google, blevet vildere og vildere. Ifølge Android Headlines skulle Google have sikret sig adgang til Qualcomm Snapdragon 836 processoren. Dermed vil Pixel 2 blive den første smartphonen på markedet med denne nye, og formodentlig ret vilde, processor.

Android Headlines skriver, at informationerne kommer fra ”insidere i mobilindustrien”. Det er dog svært, at bedømme troværdigheden på kilderne.

Qualcomm har endnu ikke offentliggjort Snapdragon 836, men det ventes at blive en mindre opgradering fra Snapdragon 835, der lige nu findes i f.eks. Sony Xperia XZ Premium, OnePlus 5 og HTC U11.

Ifølge Tek.no svarer opgraderingen til den vi så mellem Snapdragon 820 og 821. Det vil sige mindre justeringer i clockfrekvenserne.

Tidligere rygter har peget på, at Pixel 2 og Pixel 2 XL vil kunne registrere ”klem” og ”tryk” på siderne. Sådan som vi har set det på HTC U11. Denne bedømte vi på MereMobil.dk med ordene: “Det bedste smartphone fra HTC, nogensinde”.

Flere rygter om Pixel 2

På MereMobil.dk følger vi sagen, og minder om, at Pixel-telefonerne virkelig giver en ret fed brugeroplevelse. Desuden er du først med de helt nye Android-opdateringer. Pixel kører netop nu Android 7.1.2, og en opgradering til Android O ventes i august.

Tilbage i marts bekræftede Googles chef for hardware, at Google arbejder på Pixel 2. Så eksistensen af telefonen er meldt ud. Spørgsmålet er nu hvornår den kommer.

TEST: På Google Pixel er Android blevet voksen

Mere til historien

Nokia har lagt en ”ren Android”-strategi for deres telefoner. Brugerne af disse telefoner kan derfor forvente løbende opdateringer, men det er uklart, om Nokia kan opdatere i samme hastighed som Google selv. Eksempelvis kører Nokia 5 Android 7.1.1 men Android 7.1.2 er den hidtil nyeste version.

Læs også:
Nu kommer Nokia topmodel på Android

Google Maps får nyt design på Android

Google har ændret designet på Google Maps til Android. Her er ændringerne.

(mere…)
Søg i Google Fotos med AI

Google Fotos får en rigtig stor og praktisk opgradering med AI-søgning, som giver nye muligheder.

(mere…)
Google går all-in på AI

Google annoncerede forbindelse med Google I/O 2024 deres store satsning på kunstig intelligens. Få overblikket her.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Google I/O – disse nyheder forventer vi

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference. Du kan her blive klogere på, hvilke nyheder vi forventer.

(mere…)
Google Pixel 8a test | Lever ikke op til forventningerne

TEST: Inden du køber Google Pixel 8a, så skal du læse denne anmeldelse, som kommer ind på, hvorfor Pixel 8a skuffer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram