Pixel 2 kommer måske med Snapdragon 836 processor

1

Snapdragon 836 er endnu ikke officielt præsenteret af Qualcomm, men nu mener rygterne, at Pixel 2 kommer først med denne processor.

Lækket billede af det der ventes at være Google Pixel XL 2 (Kilde: Android Police)
Lækket billede af det der ventes at være Google Pixel XL 2 (Kilde: Android Police)

Hen over sommeren er rygterne om Pixel 2, den næste topmodel fra Google, blevet vildere og vildere. Ifølge Android Headlines skulle Google have sikret sig adgang til Qualcomm Snapdragon 836 processoren. Dermed vil Pixel 2 blive den første smartphonen på markedet med denne nye, og formodentlig ret vilde, processor.

Android Headlines skriver, at informationerne kommer fra ”insidere i mobilindustrien”. Det er dog svært, at bedømme troværdigheden på kilderne.

Qualcomm har endnu ikke offentliggjort Snapdragon 836, men det ventes at blive en mindre opgradering fra Snapdragon 835, der lige nu findes i f.eks. Sony Xperia XZ Premium, OnePlus 5 og HTC U11.

Ifølge Tek.no svarer opgraderingen til den vi så mellem Snapdragon 820 og 821. Det vil sige mindre justeringer i clockfrekvenserne.

Tidligere rygter har peget på, at Pixel 2 og Pixel 2 XL vil kunne registrere ”klem” og ”tryk” på siderne. Sådan som vi har set det på HTC U11. Denne bedømte vi på MereMobil.dk med ordene: “Det bedste smartphone fra HTC, nogensinde”.

Flere rygter om Pixel 2

På MereMobil.dk følger vi sagen, og minder om, at Pixel-telefonerne virkelig giver en ret fed brugeroplevelse. Desuden er du først med de helt nye Android-opdateringer. Pixel kører netop nu Android 7.1.2, og en opgradering til Android O ventes i august.

Tilbage i marts bekræftede Googles chef for hardware, at Google arbejder på Pixel 2. Så eksistensen af telefonen er meldt ud. Spørgsmålet er nu hvornår den kommer.

TEST: På Google Pixel er Android blevet voksen

Mere til historien

Nokia har lagt en ”ren Android”-strategi for deres telefoner. Brugerne af disse telefoner kan derfor forvente løbende opdateringer, men det er uklart, om Nokia kan opdatere i samme hastighed som Google selv. Eksempelvis kører Nokia 5 Android 7.1.1 men Android 7.1.2 er den hidtil nyeste version.

Læs også:
Nu kommer Nokia topmodel på Android

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer