Pixel 2 kommer måske med Snapdragon 836 processor

Snapdragon 836 er endnu ikke officielt præsenteret af Qualcomm, men nu mener rygterne, at Pixel 2 kommer først med denne processor.

Lækket billede af det der ventes at være Google Pixel XL 2 (Kilde: Android Police)

Lækket billede af det der ventes at være Google Pixel XL 2 (Kilde: Android Police)

Hen over sommeren er rygterne om Pixel 2, den næste topmodel fra Google, blevet vildere og vildere. Ifølge Android Headlines skulle Google have sikret sig adgang til Qualcomm Snapdragon 836 processoren. Dermed vil Pixel 2 blive den første smartphonen på markedet med denne nye, og formodentlig ret vilde, processor.

Android Headlines skriver, at informationerne kommer fra ”insidere i mobilindustrien”. Det er dog svært, at bedømme troværdigheden på kilderne.

Qualcomm har endnu ikke offentliggjort Snapdragon 836, men det ventes at blive en mindre opgradering fra Snapdragon 835, der lige nu findes i f.eks. Sony Xperia XZ Premium, OnePlus 5 og HTC U11.

Ifølge Tek.no svarer opgraderingen til den vi så mellem Snapdragon 820 og 821. Det vil sige mindre justeringer i clockfrekvenserne.

Tidligere rygter har peget på, at Pixel 2 og Pixel 2 XL vil kunne registrere ”klem” og ”tryk” på siderne. Sådan som vi har set det på HTC U11. Denne bedømte vi på MereMobil.dk med ordene: "Det bedste smartphone fra HTC, nogensinde".

- Flere rygter om Pixel 2

På MereMobil.dk følger vi sagen, og minder om, at Pixel-telefonerne virkelig giver en ret fed brugeroplevelse. Desuden er du først med de helt nye Android-opdateringer. Pixel kører netop nu Android 7.1.2, og en opgradering til Android O ventes i august.

Tilbage i marts bekræftede Googles chef for hardware, at Google arbejder på Pixel 2. Så eksistensen af telefonen er meldt ud. Spørgsmålet er nu hvornår den kommer.

- TEST: På Google Pixel er Android blevet voksen

Mere til historien

Nokia har lagt en ”ren Android”-strategi for deres telefoner. Brugerne af disse telefoner kan derfor forvente løbende opdateringer, men det er uklart, om Nokia kan opdatere i samme hastighed som Google selv. Eksempelvis kører Nokia 5 Android 7.1.1 men Android 7.1.2 er den hidtil nyeste version.

Læs også:
- Nu kommer Nokia topmodel på Android

OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Qualcomm har annonceret processoren Snapdragon 782G

I stilhed har Qualcomm netop præsenteret processoren Snapdragon 782G, som er efterfølgeren til Snapdragon 778G+.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram