Google Pixel 2 de seneste rygter

3

Rygterne svirrer lystigt omkring Googles næste Pixel-telefoner. Vi giver dig her en oversigt over de seneste Google Pixel 2 rygter

Pixel konceptfoto
Pixel konceptfoto

Google Pixel og Pixel XL blev godt modtaget af anmeldere verden over. Pixel telefonerne var produceret af HTC, men bygget efter Googles design og specifikationer. Telefonen bærer kun Googles varemærke på bagsiden. Pixel er helt igennem Googles bud på, hvordan en Android telefon kan være.

Anmeldere: Google Pixel er bedste Android til dato

Rygtenmøllen svirrer ivrigt omkring Google Pixel 2. Android Authority har lavet en oversigt over de vigtigste rygter omkring den kommende flagskibstelefon fra Google.

Vi får to nye Pixel-telefoner

De første rygter fortalte, at der ville komme tre Pixel-telefoner.Oprindeligt var der tale om tre telefoner med kodenavnene Walleye, Muskie og Taimen. Muskie menes at være på størrelse med den nuværende Google Pixel XL, hvor Taimen er en større udgave. Dog fortæller rygterne nu, at Muskie er droppet. Det betyder, at Pixel XL 2 bliver større end den nuværende Pixel XL.

Rygter: Google dropper Pixel XL2

Google skulle angiveligt have valgt LG til at producere den største af Pixel-telefonerne. Det har ellers været antaget, at HTC også skulle bygge Pixel 2 telefonerne. Men da HTC havde vanskeligt ved at producere nok Pixel-enheder, er der spekulationer om, at det har fået Google til at se sig om efter en anden producent. Omvendt er der også rygter som fortæller, at HTC stadig skal producere den mindste udgave, og det kan betyde, at vi kommer til at se to Pixel 2 telefoner produceret af hver sin fabrikant.

Google Pixel forsinket grundet stor efterspørgsel

Pixel 2 lanceres til efteråret

Android Authority skriver videre, at der endnu ikke har været rygter om en mulig lancering. Dog vil de efter al sandsynlighed bliver lanceret på samme måde som Pixel gjorde. Google annoncerede Pixel i starten af oktober, hvor det var muligt at købe den allerede samme måned. Pixel 2 lanceres formodentlig til efteråret, hvor det vil være muligt at købe den allerede et par uger efter.

Det vides ikke hvorvidt de kommende Pixel-telefoner rammer det danske marked. Indtil videre har man måtte købe telefonerne gennem danske forhandlere, som har parallelimporteret dem. Alternativt måtte man selv køre til Flensburg for at købe Pixel-telefonerne.

Hent Google Pixel i Flensburg 

Specifikationer

Google Pixel 2 er tænkt som flagskibsmodeller, og begge udgaver kommer med gode specifikationer. Den mindste af Googles Pixel-telefoner ventes at få en Full HD skærm på 4,97 tommer. Processoren bliver en Snapdragon 835, og den kommer med 4 GB RAM og en hukommelse på 64 GB. Telefonen får angiveligt to frontvendte højtalere, desværre må du kigge langt efter et 3,5 mm. minijack til hovedtelefoner, da dette skulle være droppet på begge varianter.

Den store Pixel XL2 får en skærm på 5,99 tommer QHD skærm. Den får også en Snapdragon 835 og 4 GB RAM. Dog ventes den at komme med en hukommelse på 128 GB. Ligesom på LG G6 og Samsung Galaxy S8 rygtes det, at Google er klar med et nyt skærmformat. Det betyder, at du må undvære de frontvendte højtalere for i stedet at få mere skærm og mindre kant rundt om skærmen.

Selvom dobbeltkamera har vundet indpas på flere og flere telefoner, siger rygtet, at Googles Pixel 2 telefonerne nøjes med et enkelt kamera. Hvis telefonerne lever op til forgængernes kamera, er dette bestemt ikke et problem. Google Pixel blev hædret for at været det allerbedste mobilkamera, da den blev lanceret. Den har længe indtaget første pladsen, og første med lanceringen af HTC U11, måtte Google Pixel se sig forvist til en 2. plads hos kameraeksperterne på DxOmark.

Begge udgaver af Google Pixel 2 har fingeraftryklæser på bagsiden og skulle være bedre beskyttet mod vand og støv end forgængeren. Google Pixel 2 ventes at få enten IP67 eller IP68 certificering, som betyder, at det kan tåle at komme under vand på op til 1 meter i 30 minutter. Sammenligner man med Google Pixel er den kun IP53 certificeret, hvilket vil sige, at den kan modstå vandstænk men ikke sænkes under vand.

Dyr telefon

Selvom der ikke rygtes om nogen konkret pris, ventes den kommende Pixel-telefon vil have samme eller en højere pris end Google Pixel og Pixel XL. Dette kan dog vise sig at være en dårlig strategi for Google.

De nuværende Pixel-telefoner har nemlig ikke solgt videre godt. Der meldes om 1 million solgte Pixel-telefoner, og selvom det lyder af meget, så solgte Samsung 5 millioner S8 og S8+ på kun 26 dage.

Huawei forventer, ifølge Android Authority, at sælge 10 millioner P10 og P10 Plus enheder i alt. Dermed tyder meget på, at prissætningen af Google Pixel har været for høj. Den begrænsede tilgængelig verden over spiller naturligvis også ind.

Google Pixel kun solgt i 1 million eksemplarer

Mere til historien

Som altid skal den slags rygter tages med et gran salt. Der kan nå at ske mange ændringer inden offentliggørelsen af den næste Google telefon.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer