HTC U11 er ny kamerakonge

0

DxOMarks test viser, at HTC’s nye topmodel, U11, er den nye kamerakonge. Se hvor godt den klarer sig i deres tests her.

HTC U 11 (Foto: HTC)
HTC U 11 (Foto: HTC)

– ”Googles nye Pixel-telefoner kommer med det bedste mobilkamera nogensinde­­ i en smartphone, ifølge DxOMark.” Sådan skrev vi på MereMobil.dk tilbage i oktober 2016. Google Pixel-telefonerne var produceret af HTC.

Google Pixel har ”bedste smartphone kamera” nogensinde

Og det er også HTC, som altså slår Pixel-telefonerne, når det kommer til kameraet.

HTC’s nyeste topmobil, HTC U 11, er på papiret meget lig deres topmodel fra sidste år. Der bydes igen på et kameramodul med lysstærk optik og 12 megapixels på 1,5 µm. Men der er tweaket og optimeret godt og grundigt både på optik og efterbehandlingen af billederne. Det gør nu, at fotospecialisterne fra DxOMark kårer HTC U 11 til, at være den smartphone med det bedste kamera.

 – HTC U 11 – alt om den nye topmodel 

HTC U 11 scorer hele 90 point i DxOMarks test, hvilket er den højeste score nogensinde. Og ét point bedre end Google Pixel.

HTC U 11 i farven Amazing Silver (Foto: HTC)
HTC U 11 i farven Amazing Silver (Foto: HTC)

Det HTC U 11 gør rigtig godt, ifølge DxOMark, er blandt andet fokusering, gengivelse af fine detaljer og kontrast, samt evnen til at ramme den rigtige eksponering. Svaghederne i kameraet er derimod, at finde farvegengivelsen og enkelte artefakter. Her scorer den 85 point, hvilket dog fortsat er langt over middel i disse testmålinger.

HTC U 11 scorer desuden topkarakter på videofronten, hvor den får 89 point. Dette er et point mere end Google Pixel og Samsung Galaxy S7’erne og Galaxy S8’erne.

TEST: HTC U11 er HTCs hidtil bedste smartphone

Du kan se de enkelte delresultater på DxOMarks hjemmeside.

HTC U 11 lander på markedet i Danmark i starten af juni og har en vejledende pris på 5.790 kroner uden abonnement. Indtil videre har teleselskaberne ikke taget den i sortiment, men den vil blandt andet kunne købes hos Elgiganten.

Mere til historien

HTC er også flot placeret på DxOMarks liste med sidste års model, HTC 10, som scorede 88 point i testen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer