Rygter: Google dropper Pixel XL2

9

Google dropper angiveligt Pixel XL2 til fordel for en telefon med en endnu større skærm. 

Google Pixel (Foto: Google)
Google Pixel (Foto: Google)

Rygterne løber stærkt omkring næste generation af telefoner i Pixel-familien. Vi har netop kunne fortælle, at Google Pixel XL2 skulle komme med et nyt skærmformat. Og nu forlyder det, at Google helt har droppet Muskie til fordel for en telefon med kodenanvnet Taimen, som har en større skærm end Muskie.

Google Pixel 2 – måske tre Pixel-enhder på vej; de nyeste rygter 

Rygter har før fortalt, at Google arbejder på tre nye telefoner med kodenavnene Walleye, Muskie og Taimen, men nu forlyder det ifølge Android Police, at Google har droppet Muskie. Android Police skriver, at de har det fra tre forskellige kilder. De skriver også, at de vil give rygtet 9 ud af 10 på en skala over hvor troværdigt, det er.

Mere til historien

Det ser hermed ud til, at vi kommer til at få to i stedet for tre nye Pixel-telefoner. Det ventes, at de bliver afsløret senere på året.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer