Google Pixel 2 – måske tre Pixel-enhder på vej – de nyeste rygter

1

Det ventes, at Google er klar med nye Pixel-telefoner senere i år. Interne kodenavne tyder nu på, at der er hele tre nye Pixel-enheder på vej.

Google Pixel XL (Foto: MereMobil.dk)
Google Pixel XL (Foto: MereMobil.dk)

Forventningerne til Google er store i år. Det ventes, at de er klar med en masse spændende nyheder – både på softwaredelen og hardwaren. Nu er nye oplysninger kommet frem på hjemmesiden WinFuture.

 – Google Pixel på vej i budgetmodel

Der er observeret nogle ændringer inde i Android-kildekoden. Det såkaldte Android Open Source Project (AOSP). Her ser det nemlig ud til, at der ikke kun er to Google-produkter på vej, men faktisk hele tre.

I marts blev der spottet to kodenavne for de kommende Google Pixel-telefoner. Disse var ”Walleye” og ”Muskie”. Men nu er et tredje kodenavn dukket op. Nemlig ”Taimen”. Det ventes, at der måske er tale om et tredje Pixel-produkt. Det er dog uvist om det er sådan det forholder sig, samt om det måske er en tablet og ikke en smartphone.

Ud fra Android-koden skulle det dog være sikkert, at alle tre enheder får en Qualcomm Snapdragon 835 processor (MSM898).

 – Hent Google Pixel i Flensburg

Der er på nuværende tidspunkt ingen officielle oplysninger omkring eventuelle kommende Google-produkter. Derned er det vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Google Pixel og Google Pixel XL blev de nye Google-produkter med ren Android efter Google Nexus-enhederne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer