Google Pixel på vej i budgetmodel

1

RYGTE: Googles Pixel-telefoner kommer måske i en budgetudgave, men topmodellen Pixel 2 ventes også.

Google Pixel XL (Foto: MereMobil.dk)
Google Pixel XL (Foto: MereMobil.dk)

Google lancerede langt om længe deres første ”egen”-producerede smartphone i efteråret, da de offentliggjorde Pixel-telefonerne. Navnet på modellerne er Google Pixel og Google Pixel XL. Telefonerne er dog ikke helt billige at få fingre i.

 – TEST: Google Pixel XL – nu er Android blevet voksen

Nu tyder det på, at næste generation af Pixel-telefonerne kommer i modeller med forskellige priser. Kilder oplyser nemlig, at Google planlægger at lancere en budgetversion og en topmodel af næste generation Pixel. Det skriver 9to5google.

Denne budgetmodel skulle gå under navnet Pixel 2B, mens den er prototype. Hardwaren er selvfølgelig ikke som på topmodellen, men prisen ventes også at være derefter.

Der skulle også komme en efterfølger til Google Pixel, der ventes at få navnet Pixel 2. Det rygtes, at den bliver dyrere end de eksisterende modeller. Der er nævnt, at den mindst bliver 50 dollars dyrere.

Det ventes også, at der er et stort fokus på kameradelen, hvilket der også er på den nuværende Pixel-generation.

Google Pixel har ”bedste smartphone kamera” nogensinde

Google har ikke lanceret Pixel-telefonerne på det danske marked, men det er muligt, at køre ned over grænsen og købe den i blandt andet Tyskland.

 – Hent Google Pixel i Flensburg

Se vores test af Pixel XL

Mere til historien

Kameraet i Google Pixel-telefonerne har fået meget ros i diverse anmeldelser og tests. Men der er også brugere, som har klaget over en fejl, der optræder i kameradelen på Googles telefoner.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer