Google Pixel på vej i budgetmodel

RYGTE: Googles Pixel-telefoner kommer måske i en budgetudgave, men topmodellen Pixel 2 ventes også.

Google Pixel XL (Foto: MereMobil.dk)

Google Pixel XL (Foto: MereMobil.dk)

Google lancerede langt om længe deres første ”egen”-producerede smartphone i efteråret, da de offentliggjorde Pixel-telefonerne. Navnet på modellerne er Google Pixel og Google Pixel XL. Telefonerne er dog ikke helt billige at få fingre i.

 - TEST: Google Pixel XL - nu er Android blevet voksen

Nu tyder det på, at næste generation af Pixel-telefonerne kommer i modeller med forskellige priser. Kilder oplyser nemlig, at Google planlægger at lancere en budgetversion og en topmodel af næste generation Pixel. Det skriver 9to5google.

Denne budgetmodel skulle gå under navnet Pixel 2B, mens den er prototype. Hardwaren er selvfølgelig ikke som på topmodellen, men prisen ventes også at være derefter.

Der skulle også komme en efterfølger til Google Pixel, der ventes at få navnet Pixel 2. Det rygtes, at den bliver dyrere end de eksisterende modeller. Der er nævnt, at den mindst bliver 50 dollars dyrere.

Det ventes også, at der er et stort fokus på kameradelen, hvilket der også er på den nuværende Pixel-generation.

- Google Pixel har ”bedste smartphone kamera” nogensinde

Google har ikke lanceret Pixel-telefonerne på det danske marked, men det er muligt, at køre ned over grænsen og købe den i blandt andet Tyskland.

 - Hent Google Pixel i Flensburg

Se vores test af Pixel XL

Mere til historien

Kameraet i Google Pixel-telefonerne har fået meget ros i diverse anmeldelser og tests. Men der er også brugere, som har klaget over en fejl, der optræder i kameradelen på Googles telefoner.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram