Den næste Google telefon får nyt skærmformat

Ifølge rygter vil Google lancere Pixel XL2 med skærmformatet 17.5:9.

Benchmarktest af Google Pixel XL2 prototypen fra gfxbench.com

LG og Samsung lancerede tidligere i år telefoner med et nyt skærmformat. Da LG afslørede G6 telefonen under Mobile World Congress tidligere i år, var den største overraskelse et helt nyt skærmformat i 18:9, som LG kalder Full Vision. Konkurrenten Samsung lancerede også deres Galaxy S8 med et skærmformat, som ligger tæt på 18:9 (Galaxy S8 har skærmformatet 18.5:9).

Er FullVision nok til at redde LG?

Nu ser det ud til, at også Google er klar til at følge trop. Det rygtes ifølge Pocket Now, at Google Pixel XL2, som går under kodenavnet Muskie får skærmformatet 17.5:9 – altså tæt på 18:9

Google Pixel XL2 får en skærmopløsning på 2560 x 1312, og skærmen bliver på 5,6 tommer. Dette gør Pixel XL2 skærmen 0,1 tomme større end på Google Pixel XL.

Den kommende telefon fra Google får en pixeldensitet på 513 ppi, og dermed er den lavere end på LG G6 (564 ppi) og Samsung Galaxy S8 (570 ppi). Det ventes, at Google Pixel XL2 kommer med den nyeste Qualcomm Snapdragon 835 processor.

Google Pixel 2 – måske tre Pixel-enhder på vej – de nyeste rygter

Mere til historien

Hvis Google lancerer en telefon med et skærmformat tæt på 18:9, vil det helt klart være en stærk indikator for, at vi formodentligt kommer til at se flere producenter, som vil følge trop. Som altid skal rygter tages med et gran salt. Samtidigt er det vigtigt at understrege, at Google Pixel XL2 endnu er en prototype, og meget kan nå at ændre sig inden, vi ser en lancering.

Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram