Den næste Google telefon får nyt skærmformat

0

Ifølge rygter vil Google lancere Pixel XL2 med skærmformatet 17.5:9.

Benchmarktest af Google Pixel XL2 prototypen fra gfxbench.com

LG og Samsung lancerede tidligere i år telefoner med et nyt skærmformat. Da LG afslørede G6 telefonen under Mobile World Congress tidligere i år, var den største overraskelse et helt nyt skærmformat i 18:9, som LG kalder Full Vision. Konkurrenten Samsung lancerede også deres Galaxy S8 med et skærmformat, som ligger tæt på 18:9 (Galaxy S8 har skærmformatet 18.5:9).

Er FullVision nok til at redde LG?

Nu ser det ud til, at også Google er klar til at følge trop. Det rygtes ifølge Pocket Now, at Google Pixel XL2, som går under kodenavnet Muskie får skærmformatet 17.5:9 – altså tæt på 18:9

Google Pixel XL2 får en skærmopløsning på 2560 x 1312, og skærmen bliver på 5,6 tommer. Dette gør Pixel XL2 skærmen 0,1 tomme større end på Google Pixel XL.

Den kommende telefon fra Google får en pixeldensitet på 513 ppi, og dermed er den lavere end på LG G6 (564 ppi) og Samsung Galaxy S8 (570 ppi). Det ventes, at Google Pixel XL2 kommer med den nyeste Qualcomm Snapdragon 835 processor.

Google Pixel 2 – måske tre Pixel-enhder på vej – de nyeste rygter

Mere til historien

Hvis Google lancerer en telefon med et skærmformat tæt på 18:9, vil det helt klart være en stærk indikator for, at vi formodentligt kommer til at se flere producenter, som vil følge trop. Som altid skal rygter tages med et gran salt. Samtidigt er det vigtigt at understrege, at Google Pixel XL2 endnu er en prototype, og meget kan nå at ændre sig inden, vi ser en lancering.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer