Google Pixel kun solgt i 1 million eksemplarer

KORT NYT: Google Play Store har afsløret salgstallene for Google Pixel-telefonerne – og det viser sig at Googles telefoner kun er solgt i 1 million eksemplarer.

Google Pixel XL (Foto: MereMobil.dk)

Google Pixel XL (Foto: MereMobil.dk)

Google Pixel-telefonerne er de første smartphones, hvor Google er afsenderen alene. Tidligere har producenten af hardwaren fået en del af æren.

Om det har været godt eller skidt for salgstallene er uvist. Da telefonerne blev lanceret i oktober mente Digitimes, at Google ville sælge mellem 3 og 4 millioner eksemplarer inden årets udgang.

- Google Pixel ventes at sælge 4 mio. eksemplarer i år

Virkeligheden ser dog anderledes ud her cirka otte måneder efter lanceringen. Ifølge tal på Play Store, under Pixel Launcher, så er der angiveligt kun fornylig solgt mere end 1 million eksemplarer. Det skriver Ars Technica.

- Google Pixel og Pixel XL kommer ikke til Danmark

Google har ikke selv oplyst salgstallene. Dermed er dette altså det tætteste vi kommer på et salgstal af Google Pixel-telefonerne.

Mere til historien

Rygterne om kommende Pixel-modeller svirrer, men intet er bekræftet. Det har blandt andet forlydt, at der i år ville komme tre forskellige modeller.

Læs også:
-
Rygter: Google dropper Pixel XL2

Pixel 7 Pro – mød Googles nye Android topmodel

Pixel 7 Pro og Pixel 7 er Googles nye telefoner, der begge kommer på det danske marked. Se Pixel-priser og specifikationerne.

(mere…)
Endelig i Danmark! Velkommen til Google Pixel

Pixel 7-serien kommer til Danmark, fortæller Google. Læs mere om Google Pixel her.

(mere…)
Pixel 6a – mellemprismobil fra Google

Google er klar med Pixel 6a til det danske marked. Pixel 6a opdateres indtil 2027.

(mere…)
Google klar med Nest Wifi Pro

Nest WiFi Pro er en ny og kraftigere Wi-Fi router fra Google, der understøtter Wifi 6E, hvilket betyder hurtigere hastigheder. Se den danske pris her.

(mere…)
Følg Google Pixel 7-eventen

Google lancerer nu Pixel 7 ved en stor event. Spekulationerne går på en dansk lancering. Eventen er slut.

(mere…)
Google Stadia lukker og slukker

Lidt over tre år blev det til for Google som udbyder af cloudgaming. Google Stadia lukkes ned, oplyser Google

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram