Google bekræfter Pixel 2 – stadig en dyr telefon

MWC: Googles chef for hardware har bekræftet, at der kommer en Pixel 2. Det bliver stadig en dyr telefon.

Pixel konceptfoto

Pixel konceptfoto

Hvis man i 2016 mest var til den rene Android oplevelse uden skins, bloatware og tilpassede system-apps, har Google Pixel og Pixel XL været det bedste valg.

Telefonerne er stadig ikke officielt lanceret i Danmark, men min anmeldelse i slutningen af 2016 viste, at det virkelig er en super fed Android telefon. Danskerne må således stadig køre over grænsen, hvis Pixel står på ønskeseddelsen. Her i 2017 får Pixel en efterfølger, lyder det fra Google.

TEST: Pixel XL – nu er Android blevet voksen

Ved et rundbordsinterview på Mobile World Congress 2017 i sidste uge med Rick Osterloh, vice president of hardware, Google, blev en ”Pixel 2” bekræftet.

– ”Du kan regne med en efterfølger i år, men du får ikke en dato fra mig nu,” sagde Rick Osterloh til de fremmødte medier. Blandt andet Android Pit.

Telefonen vil stadig tilhøre premium-segmentet, forlød det også. Dermed vidner det også om en telefon i den dyre prisklasse – fuldstændig som de andre topmodeller i markedet der snildt koster omkring 6.000 kroner eller mere.

Fra Forbes gættes på ”Pixel 2” og ”Pixel 2 XL” som mulige navne og spekulerer i en prisstigning i forhold til Pixel og Pixel XL i 2016.

– ”Der er en årlig rytme i mobilindustrien. Den kan du regne med, at vi følger,” lød det også fra Googles chef for Pixel da Android Pit talte med ham.

Vi har tidligere skrevet om rygtede budgetudgaver af Pixel-telefonerne, men det blev hverken be- eller afkræftet i samtalen med Rick Osterloh.

Mere til historien

På MWC bekræftede Google en udvidelse af sprogområderne på Google Assistant. Dansk er stadig ikke nævnt i den sammenhæng. Google Assistant taler aktuelt kun engelsk og tysk. Men Google lovede assistenten på ældre udgaver af Android, end blot den nyeste.

Google Maps får nyt design på Android

Google har ændret designet på Google Maps til Android. Her er ændringerne.

(mere…)
Søg i Google Fotos med AI

Google Fotos får en rigtig stor og praktisk opgradering med AI-søgning, som giver nye muligheder.

(mere…)
Google går all-in på AI

Google annoncerede forbindelse med Google I/O 2024 deres store satsning på kunstig intelligens. Få overblikket her.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Google I/O – disse nyheder forventer vi

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference. Du kan her blive klogere på, hvilke nyheder vi forventer.

(mere…)
Google Pixel 8a test | Lever ikke op til forventningerne

TEST: Inden du køber Google Pixel 8a, så skal du læse denne anmeldelse, som kommer ind på, hvorfor Pixel 8a skuffer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram