Her er Samsung Galaxy S8 Active

Lækkede billeder og video af Samsung Galaxy S8 Active er i omløb. Se med her.

S8 Active

Lækket billede af Samsung Galaxy S8 Active (Foto: Android Police m.fl.)

Hvis du ikke er til kontormobiler der går i stykker for et godt ord, men vil have noget, der er lidt mere holdbart, så er det måske ikke Samsungs topmodel Galaxy S8 eller Galaxy S8+ du skal købe. Derimod kunne Galaxy S8 Active være et bud.

UPDATE: Specifikationerne på Galaxy S8 Active er lækket

Galaxy S8 Active er ikke lanceret endnu, men billeder er nu kommet i opløb, så vi kan få et indtryk af den. Billederne er oprindeligt postet på AC Forums, men kort efter blev de fjernet. Android Police var dog hurtig til at gemme billederne; internettet glemmer aldrig.

Der er tale om en model til det amerikanske teleselskab AT&T.

Ifølge ham der lagde billederne ud, skulle skærmen ikke være let at ridse, selvom der ikke er et beskyttende plastiklag på toppen. S8 Active er angiveligt omkring 1.5x tykkelsen af Galaxy S8’eren.

Skærmen er helt flad uden eksempelvis 2.5D kurvet glas. Skærmen går desuden ikke til kanten, men har en ”beskyttende” afstand.

Ifølge billederne kommer Galaxy S8 Active med et batteri på 4.000 mAh, og med fingeraftrykslæser på bagsiden. Som på Galaxy S8 og Galaxy S8+ fungerer tryk på selve skærmen også her som hjemknap. Det kan du se demonstreret i videoen herunder.

Galaxy S8 Active skulle desuden have de samme specifikationer, stort set, som Galaxy S8.

TEST: Stor anmeldelse af Galaxy S8+

I sommeren 2016 kom Galaxy S7 som Galaxy S7 Active, men telefonen er aldrig lanceret på det danske marked. Spørgsmålet er, om der i Danmark vil være efterspørgsel efter en Galaxy S8 Active – eller vi også forbigås med denne?

Video: Læk af Galaxy S8 Active

Mere til historien

Den første active-model fra Samsung kom i sommeren 2013. Her blev Galaxy S4 Active præsenteret. Telefonen havde 5 tommer Full HD skærm og 2 GB RAM.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram