Samsung Galaxy S7 Active er virkelig “en traktor”

7

Samsung Galaxy S7 Active vil hellere være en Hummer end en flot italiensk sportsvogn. S7 Active får stort batteri, gummibagside og vand certificering.

Samsung Galaxy S7 Active, via The Verge
Samsung Galaxy S7 Active, via The Verge

Samsung fornyer deres Galaxy Active serie og fortsætter fra sidst i juni med at give den nye S7 Active topspecifikationer, pakket ind i en hårdfør skal. Den er dog distanceret mere fra de normale Galaxy S7’ere ved at kunne tåle endnu mere i år, end sidste år.

 – Samsung Galaxy S6 Active er officiel

For eksempel er batteriet på hele 4.000 mAh, hvor den gamle S6 Active kun havde 3.500 mAh, men den nye har dog stadig trådløs opladning og hurtigladning via kabel. Der er også stadig tophardware med Snapdragon 820, 4 GB RAM, 32 GB hukommelse, microSD op til 200 GB understøttes, samt 12 megapixels kamera.

Størrelsen har fået lidt steroider og fylder nu 148.8 x 75.0 x 9.9 mm og vejer 185 gram. Det gør, at den nu kan prale af IP68 certificering og “Military Grade Body”. Hvad Samsung præcis mener med Military Grade Body er lettere uvist, for der er ikke andre certificeringer end IP68 og det amerikanske militær har helt sikkert en certificering til deres hardware.

Samsung er ikke bange for at kaste deres S7 Active enheder ned i vand eller gennem forhindringer, hvor Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge efterfølgende ville ligne et tabt vinglas. S7 Active er et bæst, som tager imod alle tæsk uden at blinke.

Samsung Galaxy S7 Active er klar til salg i USA allerede den 10. juni 2016, men hvornår vi kan få en hårdfør topmodel i Danmark er endnu uvist, hvis den overhovedet kommer. Vi skal nok opdatere jer.

Samsung Galaxy S7 Active er tydeligvis møntet på folk, som gerne vil have en smartphone med topspecifikationer, men uden at gå ned på holdbarhed. Er man klodset eller har man et job, hvor redskaberne skal kunne klare lidt tæsk, så er dette en oplagt enhed. Det kan være alt fra håndværkere til akademikere, som ofte taber deres mobil. Det er vist de færreste som ikke har ødelagt en smartphone ved uheld, eller som kender nogen der har ødelagt skærmen.

Mere til historien

Galaxy S7 Active har stort set identisk hardware og software som den normale Galaxy S7, som fik 5 ud af 6 stjerner. Et af de få kritikpunkter er batteritiden, som vil være bedre med S7 Active med større batteri. Dog har Samsung også her problemer med SMS og MMS.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer