Nyt læk beskriver batterierne i Samsung Galaxy S9 og S9+

RYGTE: Samsung holder fast i batterier på 3.000 og 3.500 mAh.

Brasiliansk dokument, der angiver batterikapaciteten på Samsung Galaxy S9. Kilde: Anatel / Pocketnow

Samsungs kommende flagskibe får mindst én lighed med forgængerne: Batteriernes størrelse. Det skriver Pocketnow. Kapaciteten på de kommende telefoners batterier fremgår af et dokument, som de brasilianske myndigheder har lavet i forbindelse med to Samsung-enheder.

Ifølge de brasilianske myndigheder bliver de kommende enheder udstyret med batterier på henholdsvis 3.000 og 3.500 mAh. Altså nøjagtig de samme kapaciteter som man finder i henholdsvis Samsung Galaxy S8 og S8+.

Salgsæske bekræfter specifikationer på Samsung Galaxy S9

Samsungs mindste flagskib har siden 2016’s Galaxy S7 været udstyret med batterikapaciteter på 3.000 mAh. Sideløbende har Samsung dog også haft en række andre modeller som eksempelvis Galaxy S7 Edge; denne mere rundede udgave har et batteri på 3.600 mAh.

Hvis man kigger nærmere på konkurrenterne så placerer Samsung sig omkring gennemsnittet, når det kommer til batteristørrelsen i flagskibstelefoner. OnePlus’ seneste smartphone har eksempelvis et batteri på 3.300 mAh. I Huaweis Mate 10 Pro finder man dog et batteri på 4.000 mAh. Sammenligner man med Apples telefoner, så er Samsungs batteri, dog noget større. iPhone X må nemlig nøjes med et batteri på 2.716 mAh.

Samsung er måske på vej med en 7,3″ foldbar smartphone

Det er formodentlig ikke kun batteriet i Samsungs næste flagskib, som kommer til at ligne sidste års Galaxy S8. Rygterne peger på ét kamera til Galaxy S9, mens S9+ måske får dual-kamera. Derudover skal man forvente Snapdragon 845-processor med 4 GB RAM.

Mængden af RAM er identisk til sidste års Galaxy S8, men det er mindre end man finder i Samsung Galaxy Note 8. Den har nemlig 6 GB.

Flere rygter peger på, at Samsung Galaxy S9 og S9+ samt den mulige S9 Mini bliver præsenteret til Mobile World Congress i slutningen af februar. 

Mere til historien

Samsungs først Galaxy-S-telefon fik sin debut i 2010.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram