Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

en kogeplade
Anyplace Induction har 22 induktionsspoler og det øger den samlede varmeflade. (Foto: Samsung/PR)

Hvad med bare, at kunne skubbe rundt på potter og pander på induktionspladen, som så fyrer op under middagsmaden uanset, hvor den er placeret på kogepladen?

Herhjemme faldt vi for en Siemens-plade, som er tæt på spitzenklasse i vores verden, men også samtidig er lidt irriterende.

Det er nemlig ikke nemt, at afkode om man har ramt plet i varmezonen. Ofte står panden og braser skævt. Irriterende.

Men det kan man nu komme uden, hvis man rykker tættere på smarthome og Samsung. Den koreanske techgigant har i flere omgange vist, at den vil være den skarpeste kniv på spækbrættet, når det kommer til intelligente husholdningsapparater.

Fodret med AI, selvfølgelig

Nu har Samsung præsenteret en kogeplade, som er fodret med kunstig intelligens – eller AI – og har ikke færre end 76 sensorer kaldet Intelligent Pan Detection. Sensorerne venter kun på at genkende gryder, pander og andet madlavningsgrej i den kategori.

Idéen er – selvfølgelig -, at man let kan flytte rundt på grejet, og få den varme man ønsker på hele grejets flade.

Samtidig er den samlede varmeflade større i og med, at pladen er udstyret med 22 induktionsspoler.

Samsung kalder kogepladen for Anyplace Induction, og den blev vist frem på EuroCucina, som netop er afviklet i italienske Milano.

Udover zone-lir på et lokkende niveau, så har Samsung Anyplace Induction en indbygget 7″ touchskærm, som for nogen måske er det første der skærper interessen.

Skærmen er kogepladens kontrolpanel, men den kan også koble sig til Samsungs smarthome-system SmartThings, så man fra kogepladen blandt andet kan tænde og slukke for andre af Samsungs produkter.

Samsung har lovet, at Anyplace Induction vil være at finde på vores breddegrader en gang til efteråret. Prisen er endnu ukendt.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Er du i markedet efter en topmoderne kogeplade, så er Odense-firmaet Ztove værd at kigge på. Det har vi gjort ad flere omgange. Læs om det her

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram