Samsung Galaxy Note 8 test – Note er stadig total unik

TEST: Galaxy Note 8 er en fed minicomputer og smartphone. Stor, flot og unik på sit felt. Skal du købe Note 8 eller S8+. Bliv klogere i min Note 8 test.

Samsung Galaxy Note 8 test

Samsung Galaxy Note 8 (Foto: Samsung)

Nu er Samsung Galaxy Note 8 endelig til salg i Danmark. For Note-folket er det som juleaften. Vi har nemlig ikke haft Note på det danske marked siden Galaxy Note 4 i 2014. Denne fandtes i 16 og 32 GB hukommelsesversioner. Prisen var 5.995 kroner uden abonnement. Vi fik også Samsung Galaxy Note Edge med buet kantskærm. Samsung Galaxy Note Edge kostede 6.995 kroner uden abonnement.

Samsung Galaxy Note 5 gik uden om Danmark. Mens Galaxy Note 6 slet ikke findes, da Samsung ville have numrene på Note-serien til at passe med Galaxy-topmodellerne, og Galaxy Note 7 nåede aldrig ud i butikkerne i Danmark inden brandskandalen.

Så endelig! Endelig har vi en Note, der virker. Velkommen til min Samsung Galaxy Note 8 test.

Specifikationer: Galaxy Note 8

 • Skærm: 6,3″ (2.960 x 1.440 px), (521 PPI)
 • Processor: Exynos 8895 (octa-core 2.3 GHz + 1.7 GHz)
 • RAM: 6 GB
 • Hukommelse: 64 GB
 • MicroSD-kort: Op til 256 GB
 • Dualkamera: 12 megapixels vidvinkel (f/f1.7) + 12 megapixels telephoto (f/2.4). OIS i begge linser
 • Frontkamera: 8 megapixels (f/1.7)
 • Batteri: 3.300 mAh
 • Hurtigopladning og trådløs opladning
 • Vand- og støvtæt: IP68
 • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5 GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM
 • Bluetooth v 5.0 (LE op til 2 Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, Location
 • GPS, Galileo, Glonass, BeiDou
 • Sensorer: Accelerometer, Barometer, Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Heart Rate Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor, Iris Sensor, Pressure Sensor
 • Android 7.1.1 med Samsung brugerflade
 • Mål: 162.5 x 74.8 x 8.6 mm
 • Vægt: 195 gram

Ovenstående specifikationer er for den anmeldte model.

Stor og lækker!

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 (Foto: MereMobil.dk)

Denne telefon er kun for dem, der VIL have og KAN leve med en kæmpe telefon i lommen. Vi taler om 195 gram på vægten, en længde på godt 16 centimeter og 7 centimeter i bredden. Men så får du også 6,3 tommer QHD-skærm der, ifølge eksperterne, er tidens bedste mobilskærm.

Bemærk: Skæres de afrundede hjørner af, så er skærmstørrelsen 6,2 tommer.

Der er tale om en kant-til-kant skærm med et billedforhold på 18.5:9 som på Galaxy S8 og Galaxy S8+. Jeg er på ingen måde fan af, at Samsung ændrer det traditionelle 16:9 format. Det skæve format betyder træk og zoom i billeder og videoer, hvilket bare er øv, når nu verdensstandarden på video er 16:9.

Nok gammel sur mand. Skærmen ER fantastisk!

Metal og glas møder hinanden i skøn forening, og jeg er imponeret over lækkerheds-faktoren som, i forhold til størrelsen, er overdreven fantastisk.

Bagsiden er i glas, og ikke metal. Det giver mulighed for trådløs opladning, hvilket ikke er muligt på en ren metal-telefon. Pennen sidder diskret gemt i bunden og klikkes let ud, når den skal bruges.

Voldsom ydelse

Galaxy Note 8 kommer med processoren Exynos 8895 (2.35 GHz Quad + 1.7 GHz Quad) fra Samsungs egen fabrik. Dertil kommer 6 GB RAM, hvor der er 4 GB RAM i Galaxy S8’erne.

Det giver en score på 176.818 point i Antutu Benchmark og 2.658 i 3D Mark. Det er rundt regnet samme ydelse som vi har set på Galaxy S8+. Alt i alt et kraftværk. Oven i dette kommer alt du kan tænke dig i nutidens netværks-teknologi. Bluetooth 5.0. Wi-Fi med 2.4 og 5 GHz samt 3G og 4G på mobilnettene (LTE Cat.16) osv.. Du kommer ikke til at mangle noget.

En kort bemærkning om udnyttelsen af ydelsen: Jeg har set, at apps der lægger sig oven på brugerfladen, eksempelvis chathoveder fra Messenger, til tider har haft en hakkende animation. Om det så mest siger noget om Messenger eller Note 8 ved jeg ikke. Men i en telefon, der er SÅ dyr, der SKAL sådanne ting altså køre.

Samsung har en særlig ydelsestilstand hvor alle kræfterne i telefonen angiveligt slippes løs. Via benchmarkmålingerne har jeg dog ikke kunne konstatere nogen forskel i målingerne. Det kan måske hænge sammen med, at mobilen automatisk aktiverer ydelsestilstand, når der køres benchmark på den.

Jeg har i øvrigt konstateret, at Galaxy Note 8 på 3’s netværk kan bruge Wi-Fi Opkald. YouSee oplyser, at de også tager Galaxy Note 8 ind på listen over telefoner, der understøtter Wi-Fi Opkald. De andre operatører afventer jeg svar fra.

TEST: Samsung Galaxy S8+ er fed på de fleste punkter

Rigtigt fede notat-funktioner

Live besked på Note 8

Live besked på Note 8. Klik på billedet for at se animationen (Grafik: MereMobil.dk)

Samsung er totalt alene på dette marked. Ingen andre smartphones tilbyder notat- og tegnefunktioner med en digital pen. På trods af at Galaxy Note-serien er et nicheprodukt, så er salgstallene temmelig flotte. Derfor er det egentlig også underligt der ingen konkurrence er.

Selvom Samsung ikke presses af andre, så gør de det godt. Der medfølger en række apps som understøtter brug af S Pen. Det er alt fra en såkaldt Live besked i Samsungs SMS-app til markering og oversættelse af tekst på en hjemmeside. Du kan også skrive og tegne på et screenshot samt notater når skærmen er slukket.

Der findes rigtigt mange muligheder for at bruge S Pen, og selv i et program som Microsoft OneNote, kan man benytte pennen til at skrive notater. Nå ja. Så kan du skrive mails og tekstbeskeder med håndskrift.

Skriver næsten i real-tid

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 (Foto: MereMobil.dk)

S Pen gemmer sig diskret i bunden af telefonen. Selve penne har en trykknap på siden, der desværre kan være svær at ramme rigtigt, når den skal bruges. Dette hænger sammen med pennens relativt begrænsede størrelse. S Pen er faktisk for lille til at ligge rigtigt godt i hånden.

I øvrigt har S Pen en trykfølsom sensor i spidsen, der kan registrere 4.096 trykniveauer.

Stregen følger næsten S Pen i real-time, og det er blevet MEGET bedre, siden Note 4. Skriveoplevelsen er derfor temmelig realistisk, men min oplevelse er, at Apple Pencil på den nye iPad Pro kører med endnu mindre forsinkelse. Det gør ikke Galaxy Note 8 med S Pen dårlig. Det er to forskellige produkter. Du skal bare ikke regne med, at der ikke er forsinkelse.

TEST: iPad Pro 10.5″ – stor, bedre og dyrere

Spidsen på pennen er siden Galaxy Note 5 blevet endnu tyndere, så der kan skrives og tegnes mere præcist. På Note 5 var spidsen 1,6 mm. Nu er spidsen helt nede på 0,7 mm.

Selvom notatfunktionerne er ret fede, så skal du VIRKELIG afgøre med dig selv, om du kommer til at bruge dem, andet end i starten. Er du i tvivl så køb Galaxy S8+.

Imponerende godt kamera

Når du har besluttet dig for at købe Galaxy S8+ fremfor Galaxy Note 8, fordi du har konkluderet, at du ikke kommer til at bruge notatfunktionerne, så kaster Samsung lige et trumfkort ind, der igen kan bringe tvivlen om det rigtige mobilvalg frem i baghovedet.

Kameraet i Galaxy Note 8 er nemlig helt nyt. Dual-kamera med to linser, og optisk billedestabilisering på begge linser, som de første i verden, lyder da meget godt. Og så kommer der lige 2x optisk zoom og bokeh-fotofunktion, der skaber en fed effekt med sløret baggrund.

Du får også såkaldt Dual Capture, når bokeh tilstanden (Live focus) anvendes. På disse billeder kan du skifte mellem nærbilledet med sløret baggrunden, og et vidvinkelfoto fra den anden kameralinse. Det er ret smart. Dual Capture bruger dobbelt så meget plads som et almindeligt foto, da der tages to billeder på én gang.

Som almindeligt kamera gør Galaxy Note 8 det også rigtigt godt, og selv i mørke omgivelser opnås et godt resultat. Du kan desuden bruge filtre og klistermærker til at lave dine egne Instagram / Snapchat-lignende billeder.

Som på iPhone har Galaxy Note 8 også Motion Photo (hedder Live Foto hos Apple), hvor der optages en lille bevægelse, når du skyder et billede. Motion Photo kan kun ses, hvis du bruger Samsungs foto-app. I Google Photo står billedet stille.

Jeg ved ikke om kameraet er det bedste i verden, men det er i hvert fald begrundet, at blive i tvivl om, hvorvidt man kan undvære det.

Foto med Note 8

Standardbillede taget med Note 8 (Foto: MereMobil.dk)

Foto med Note 8

Taget med 2x zoom på Note 8 (Foto: MereMobil.dk)

Billeder taget med Galaxy Note 8

Holder strøm hele dagen, men ikke mere…

Det er ikke fordi Samsung Galaxy Note 8 bruger helt vildt meget strøm, men batteriet er jo trods alt kun på 3.300 mAh, hvilket for en telefon med denne skærmstørrelse, og opløsning, er lige lovlig lidt. Batteriet i Galaxy Note 8 er i øvrigt mindre end i sidste års model, Galaxy Note 7. Om det er af sikkerhedsmæssige årsager vides ikke.

 – Samsung hyrer ekstern hjælp til at forhindre eksploderende batterier i Note 8

Du skal forvente strøm til en hel dag med opladning hver nat. Alternativt må du have en powerbank med i tasken.

I salgspakken ligger en oplader, som understøtter hurtigopladning. Selvom Samsung på vores marked bruger Exynos chipset så kan du stadig benytte hurtigopladning med en Qualcomm understøttende lader. Galaxy Note 8 er nemlig kompatibel med Quick Charge 2.0.

Som nævnt tidligere har telefonen trådløs opladningsmulighed, men dette er markant langsommere end en lader med kabel.

Opladning sker med et USB Type-C kabel, den nye USB-standard.

Samsung har en række strømsparefunktioner i softwaren, som virker mere eller mindre godt. Da jeg f.eks. have 5 procents strøm tibage aktiverede jeg en strømsparetilstand, der lovede to timer ekstra. Reelt var der vel 20-30 minutter, og i den situation er det svært at sige hvorvidt der også havde været det, hvis ikke strømsparefunktionen var aktiveret.

Du kan også angive, hvilken skærmopløsning telefonen skal benytte. Selvom skærmopløsningen 2.960 x 1.440 pixels så er standardindstillingen sat til 2.220 x 1.080 pixels (FHD+). Du kan også gå ned til 1.480 x 720 pixels.

Biometrisk oplåsning halter

Da Galaxy S5 kom var det i den grad med en fingeraftrykssensor, der krævede tålmodighed, hvis den skulle fungere. Galaxy S6 og Galaxy S7 havde en ny type sensor, og så fungerede det endelig ordentligt.

Samsungs fingeraftrykslæser på Galaxy Note 8 er både hurtig og præcis, men som på Galaxy S8+ sidder den helt vildt dårligt placeret. På grund af telefonens længde er det svært at nå sensoren på bagsiden, og det bliver en virkelig ringe brugeroplevelse.

I stedet kan man så bruge ansigtsgenkendelse, men det er også noget bøvl. Det fungerer kun i optimale lysforhold og i hvert fald ikke i mørke. Der kan gå fra 1-3 sekunder inden jeg er genkendt af systemet, og det føles derfor sløvt.

Jeg undres desuden over, hvorfor telefonen ikke vågner, når den løftes fra bordet, og med det samme låser op når eg kigger på den. Jeg skal tage den op, trykke power hvorefter skærmen tænder og jeg lukkes ind, når den har genkendt mig.

Heller ikke iris-scanner synes jeg er optimalt om end den er hurtigere end ansigtsgenkendelse. Selv under meget mørke forhold lukkes jeg ind. Blandt andet fordi skærmlyset automatisk boostes, for at give lys nok til funktionen. Der er en tendens til, at jo mørkere det er, jo langsommere fungerer genkendelsen.

Iris- og ansigtsgenkendelse er blevet bedre

I et dagligdags scenarie kan telefonen ikke lægge ved siden af dig på bordet, og åbne når du kigger på den (efter at have trykket power). Du skal have hovedet helt ind over telefonen, bruge finger-aftrykslæseren på bagsiden eller pinkode. Det er bare ikke særligt fleksibelt.

Det skal dog siges, at både ansigts- og irisgenkendelse er blevet betydeligt bedre siden jeg anmeldte Galaxy S8’erne, så det går i den rigtige retning. Det bliver spændende at følge disse teknologier fremadrettet. Særligt set i lyset af iPhone X, hvor ansigtsgenkendelse er eneste biometriske adgang, ud over pinkode.

Jeg har i øvrigt noteret mig, at Samsung ikke anbefaler spædbørn bruger iris-scanneren, da det kan skade synet. Tænker trods alt også det er de færreste spædbørn, som bruger og låser en telefon op selv. Men det fik mig til at tænke på hvorvidt der er en sundhedsrisiko. Jeg stødte på en artikel i Dailymail fra i sommer. Her beskriver brugere af Galaxy S8, har de har oplevet problemer med øjnene efter brug af iris-scanneren. Jeg tænker ikke, at vi skal være vildt bekymrede. Eller jeg håber ikke vi skal være bekymrede. Et godt råd. Lad være med at stirre for længe på IR-sensoren.

Samsungs brugerflade gør Android ukendelig

Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 (Foto: Samsung)

Galaxy Note 8 kører Android 7.1.1 Nougat, men Android er næsten ukendelig. Det føles nærmest som om, at Samsung har programmeret et helt nyt styresystem oven på Android. Ændringerne er gennemgribende i stort set alt.

Det er jo ikke en nyhed, men vi er i en tid hvor tendensen er telefoner, der tilbyder renere, og knapt så modificerede udgaver af Android. Motorola og Nokia er spydspidser på dette område.

Som tiden er gået har jeg lært at holde af Samsungs ændringer, men jeg kan ikke lade være med at tænke på det enorme arbejde, der ligger i, at designe, programmere og vedligeholde så omfattende en software. Ikke bare på Galaxy Note 8, men på hele deres portefølje. Samsung er jo heller ikke de hurtigste når det kommer til til udsende Android-opdateringer. Software-ændringerne bærer med garanti en stor del af skylden. Eksempelvis kører min telefon stadig sikkerhedsniveauet fra august, og platformen er end ikke Android 7.1.2 som ligger tilbage fra april måned.

Tastaturet er nok det punkt jeg er mindst gode venner med på Samsungs produkter. Der er bare noget ved det, der ikke spiller for mig. Jeg bruger normalt Googles eget standardtastatur fra Android, Gboard, som jeg synes løfter brugeroplevelsen en hel del.

Skærmbilleder fra Galaxy Note 8

Sikker mappe = fantastisk. Bixby = det modsatte

Jeg undres fortsat over Samsungs behov for at have deres egen internet-browser, når nu Google Chrome efterhånden er verdensstandarden på Android. Endnu mere undres jeg over punktet ”Udvidelser”, hvorfra man kan blokere reklamer via en række forskellige ad-blockere. Samsung bruger millioner af dollars på reklamer. Hvorfor føler de så et behov for at promovere reklameblokering?

I den positive del får du stadig ”Sikker mappe” som på Galaxy S8’erne. Her kan du placere billeder og andet indhold totalt beskyttet og krypteret. Du kan endda have Facebook, mail m.v. i Sikker mappe og køre et ”dobbelt liv” hvor særlige mailkonti, eller en ekstra Facebook konto, er beskyttet af PIN-kode / fingeraftryk.

Den værste del er nyeste tiltag Bixby, som endda har sin egen knap på telefonens venstre side. Bixby kan bedst beskrives som Samsungs variant af Google Assistant og Alexa fra Amazon. Bare dårligere. Som det er lige nu er der absolut ingenting at bruge Bixby til, hvorfor det kan undre, at tjenesten absolut skal have sin egen knap.

I kameraet ses funktionen Bixby Vision. Denne kan analysere et objekt, og efterfølgende slå det op på nettet. Her bruges Pinterest, hvilket så er helt mærkeligt. Er der overhovedet nogle der bruger det mere? Jeg kender i hvert fald ikke nogle.

Navigationslinjen med programmer, menu og tilbage kan enten være låst på skærmen, så den altid er fremme, eller den kan skjules. Når linjen er skjult kaldes den frem til et lille swipe op fra bunden. Det fungerer faktisk meget godt, men kræver tilvænning.

Billeder og videoer strækkes

Vi kommer ikke uden om en kommentar omkring skærmformatet 18.5:9. Jeg har stadig ikke set meningen, men det tænker jeg de har i marketingsafdelingen.

Med Galaxy S8’erne og Galaxy Note 8 tager Samsung et skridt væk fra 16:9 formatet, som er den generelle standard på blandt andet TV- og videoindhold. Det er altså bare mærkeligt.

Da Galaxy S8 blev lanceret lød det fra Samsung, at indhold i 21:9 format forøgede visningsområde med 36 procent i forhold til Galaxy S7, der har 16:9 format. Fint nok. Men hvad så med rigtigt indhold i 18.5:9 format? Ja en YouTube video i 21:9 format kan zoomes og strækkes til at fylde det hele. Det er også tilfældet for Netflix. Her strækkes og zoomes 16:9 indhold så bare. Det lyder mest af alt som om, at man i udviklingen har skulle finde et format der passede til telefonens øvrige design. Efterfølgende har de så fundet et argument for nyskabelsen.

Ved testen af Galaxy S8+ var jeg ude for en række apps, blandt andet Danske Bank, der ikke kunne bruges i fuldskærmsvisning uden at gå ned. Andre kørte i letterboks med sorte kanter omkring. Siden har Samsung løst denne problematik, og jeg har ikke oplevet letterboks apps på Note 8. Så det er da heldigvis et fremskrift.

Den skjulte hjemknap

Opbygning af hjemknappen i Galaxy S8 og S8+ (Foto: Samsung)

Opbygning af hjemknappen i Galaxy S8, S8+ og Note 8 (Foto: Samsung)

Der er ingen fysiske knapper på fronten. Hjemknappen er således også væk. Men faktisk findes hjemknappen skjult under skærmglasset. I den nederste del af skærmen en trykfølsom sensor. Denne kan aktiveres fra ethvert sted på telefonen.

Så selvom du har en applikation, der kører fuld skærm, kan du altid trykke på skærmen, der hvor den usynlige hjemknap er, for at gå til forsiden. En kort vibration giver oplevelsen af, at der rent faktisk er en knap under skærmen. Det minder lidt om 3D Touch, som kendes fra iPhone.

Idéen er god, og den fungerer glimrende.

Brug Galaxy Note 8 som computer

Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 (Foto: Samsung)

I forsalgsperioden har Samsung givet dockingstationen Samsung DeX med gratis, til dem der bestilte Galaxy Note 8. Fint at få det gratis for der skal godt nok et specielt behov til, før det giver mening at købe Samsung DeX.

Med DeX tilsluttes skærm, mus og tastatur til telefonen, og billedet du ser på den eksterne skærm er et Windows-lignende interface. Her kan du køre dine Android-apps på den store skærm. Selvom apps for det meste er optimeret til brug på mobilskærmen, så virker det overraskende godt.

Særligt godt er Microsoft Word, der næsten ender med at give en ægte desktop-oplevelse. Du skal dog ikke forvente den store multitasking-oplevelse med flere programmer side om side osv. Hertil er telefonens hardware stadig for lille. Men den kan godt trække Word og YouTube kørende side om side.

Ringer telefonen, mens du arbejder på Samsung DeX, kan opkaldet besvares via speaker-phone eller headset. SMS-beskeder kan sendes og svares fra desktop-miljøet i DeX, da du bare åbner SMS-applikationen.

DeX er overdreven smart, men jeg har svært ved at se målgruppen for mig. Hvem er det lige Samsung har tænkt sig skal købe det, og få glæde af det på daglig basis?

Andre betragtninger

I salgsæsken vedlægger Samsung et AKG headset (AKG er en del af Harman, som Samsung har opkøbt, under Harman ligger også JBL). Det er et glimrende headset, som er en herlig værditilføjelse, når nu der smides rigtigt mange penge for telefonen.

Headsettet tilsluttes med 3,5 mm jackstik, og ikke i USB Type-C porten. Der er mikrofon og betjeningsknapper på ledningen.

Der er kun mono-højtalere i telefonen, men nu er jeg typen, der aldrig har set idéen i stereohøjtalere i en smartphone. Hellere god monolyd. Og dét har Galaxy Note 8. Den indbyggede højtaler spiller fremragende.

Også i denne telefon har Samsung deres Adapt Sound funktion, der via digitale værktøjer kan forbedre lydoplevelsen. Ikke en masse pop-smart halløj som lyder af h. til men nogle små fine justeringer, der rent faktisk giver en bedre lyd- og musikoplevelse.

Det er længe siden jeg har haft en telefon i hånden hvor det medfølgende headset gav en rigtig fed musikoplevelse. Med Galaxy Note 8, og AKG headsettet, kan du rent faktisk høre instrumenter, vokal og stereoperspektiv. Tak for det Samsung!

Konklusion: Er Galaxy Note 8 ’all that’?

Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 (Foto: Samsung)

Oprindelig synes jeg Note 8 var MEGA dyr, men efter iPhone X er annonceret, fremstår Galaxy Note 8 jo nærmest som en smartphone på tilbud. Den vejledende pris er 7.749 kroner uden abonnement (64 GB version). Det er 1.050 kroner mere end Galaxy Note 7 var meldt ud til som vejledende pris i 2016.

Priserne ændrer sig løbende. Her kan du tjekke Sponseret link dagsprisen på Galaxy Note 8.

Det er godt nok mange penge! Jeg kan jo købe en billig Android-telefon og et Samsung tv på tilbud for den pris. Så meget vigtigere er det, at du tænker dig godt om, inden du giver håndslag.

Samsung Galaxy Note 8 er en minicomputer feinsmecker segmentet. Det er dem, som vil have toppen af teknologi lige nu, og som accepterer, at ikke alt nødvendigvis fungerer 110 procent. Princippet er ”Det er nyt. Det er fedt”.

Derfor er jeg ikke i tvivl. Fanskaren vil bedømme Samsung Galaxy Note 8 til topkarakter. Galaxy Note 8 rammer bulls-eye.

En gammel sur anmelder som mig, der de seneste 15-20 år har set mangt og meget, er lige knapt så meget oppe at ringe. Min bedømmelse er 5 ud af 6 stjerner. Samsung har stadig udfordringer omkring fingeraftrykslæserens placering. Jeg synes skærmformatet på 18.5:9 er et søgt salgsargument, der minder mig om dengang Samsung mente, at burede fladskærme i stuen var det nye fede. De andre biometriske funktioner som iris-scanner og ansigtsgenkendelse mangler det sidste for at være rigtigt brugbare.

Alt dette påpegede jeg også omkring Galaxy S8 og Galaxy S8+, og det holder jeg fast ved.

Men som minicomputer, note-enhed, smartphone og ikke mindst kamera, er Galaxy Note 8 helt enestående!

Nu håber jeg, at du er blevet klædt på til at beslutte om Galaxy Note 8, der trods alt er en niche telefon, er noget for dig, eller du i stedet skal søge med Galaxy S8’erne.

Første kig på Galaxy Note 8

Fordele og ulemper

Fordele

– Vanvittig flot skærmkvalitet
– Hamrende god lyd i både højtaler og headset
– Hurtigoplader, trådløs opladning, hurtigoplader medfølger
– IP68 – modstandsdygtig overfor vand og støv

Ulemper

– Kun batteritid til cirka en dag
– Skærmformat giver ingen mening. Marketings-trick
– Bixby knap er spild af plads – funktionen giver ingen mening
– Fingeraftrykslæser dårligt placeret. Biometrisk oplåsning driller

Mere til historien

Den vejledende pris for Samsung DeX til Galaxy Note 8 er 1.199 kroner.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram