Samsung Galaxy Note Edge kommer til Danmark

Samsung offentliggjorde deres niche-smartphone, Galaxy Note Edge, på årets IFA-messe i Berlin  tilbage i september. Nu oplyses det, at telefonen rammer det danske marked i december.

Samsung Galaxy Note Edge (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note Edge (Foto: Samsung)

Samsung offentliggjorde Galaxy Note Edge under årets IFA-messe i Berlin tilbage i starten af september og nu oplyser Samsung, at telefonen rammer det danske marked i december måned.

- ”Galaxy Note Edge viser tydeligt Samsungs innovationsevne, og hvordan vi er på forkant med skærmteknologi. Det er meget positivt, at vi nu får Note Edge til det danske marked,” siger Claus Holm, landedirektør for Samsung Danmark.

- Samsung Galaxy Note Edge - skærm på kanten

Note Edge er en niche telefon i et nyt design og en særdeles unik skærm. Denne bøjer sig over telefonens højre side. Det gør, at du kan få adgang til dine oplysninger på en ny og anderledes måde, der giver hurtig adgang til ofte brugte applikationer, noter og funktioner selv når telefonen er låst.

Du kan også se beskeder på den buede del af skærmen, mens du bruger den “rigtige” skærm til noget andet. Så ser du eksempelvis en film eller andet, så behøver du ikke blive forstyrret af en besked, da denne så kan ses på den buede skærm.

 - Galaxy Note 4 - pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Note Edge (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note Edge (Foto: Samsung)

Note Edge er en del af Note-serien og det betyder også den kommer med en S Pen ligesom det kendes fra de øvrige Note-produkter.

Galaxy Note Edge kommer i farven “Charcoal Black” og kommer i udvalgte butikker på det danske marked i løbet af december måned. Den præcise salgsstart er endnu ukendt. Samsung oplyser desuden i en pressemeddelelse, at telefonen får en vejledende udsalgspris på 6.995 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 4 kommer i de danske butikker i løbet af november måned.

Læs også:
- TEST: Samsung Galaxy Alpha

Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Samsung bekræfter at nye foldbare er på vej

Samsung officielt bekræftet, at de er på vej med flere foldbare smartphones i andet halvår af 2022.

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram