Samsung Galaxy Note Edge kommer til Danmark

3

Samsung offentliggjorde deres niche-smartphone, Galaxy Note Edge, på årets IFA-messe i Berlin  tilbage i september. Nu oplyses det, at telefonen rammer det danske marked i december.

Samsung Galaxy Note Edge (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note Edge (Foto: Samsung)

Samsung offentliggjorde Galaxy Note Edge under årets IFA-messe i Berlin tilbage i starten af september og nu oplyser Samsung, at telefonen rammer det danske marked i december måned.

– ”Galaxy Note Edge viser tydeligt Samsungs innovationsevne, og hvordan vi er på forkant med skærmteknologi. Det er meget positivt, at vi nu får Note Edge til det danske marked,” siger Claus Holm, landedirektør for Samsung Danmark.

Samsung Galaxy Note Edge – skærm på kanten

Note Edge er en niche telefon i et nyt design og en særdeles unik skærm. Denne bøjer sig over telefonens højre side. Det gør, at du kan få adgang til dine oplysninger på en ny og anderledes måde, der giver hurtig adgang til ofte brugte applikationer, noter og funktioner selv når telefonen er låst.

Du kan også se beskeder på den buede del af skærmen, mens du bruger den “rigtige” skærm til noget andet. Så ser du eksempelvis en film eller andet, så behøver du ikke blive forstyrret af en besked, da denne så kan ses på den buede skærm.

 – Galaxy Note 4 – pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Note Edge (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note Edge (Foto: Samsung)

Note Edge er en del af Note-serien og det betyder også den kommer med en S Pen ligesom det kendes fra de øvrige Note-produkter.

Galaxy Note Edge kommer i farven “Charcoal Black” og kommer i udvalgte butikker på det danske marked i løbet af december måned. Den præcise salgsstart er endnu ukendt. Samsung oplyser desuden i en pressemeddelelse, at telefonen får en vejledende udsalgspris på 6.995 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 4 kommer i de danske butikker i løbet af november måned.

Læs også:
TEST: Samsung Galaxy Alpha

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer