Samsung Galaxy Note 8 brillerer med hidtil bedste skærm

1

Ingen over, ingen under. Test-nørderne hos Display Mate har målt ydelser hos Samsungs nye store flagskib, Galaxy Note 8, som ikke er målt før.

Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8 (Foto: Samsung)

Skærm-eksperterne hos Display Mate har talt. Og ikke overraskende udpeges skærmen på Samsung Galaxy Note 8 til at være tidens bedste skærm.

 – Samsung: Galaxy Note 8 vil sælge bedre end Galaxy Note 5

Ikke nok med det, giver Display Mate Galaxy Note 8 den højeste karakter de nogensinde har givet, nemlig Excellent A+.

Blandt højdepunkterne i den omhyggelige skærmtest er, at Galaxy Note 8 leverer en maksimal styrke på 1.240 nit i automatisk tilstand i lyse omgivelser. Dette er hele 22 procent højere end Galaxy S8, og det højeste tal hjemmesiden nogensinde har målt på en mobil.

Desuden præsterer Galaxy Note 8 728 nits (nits er måleenheden for lysstyrken, red.) ved manual justering af skærmen. Også her har Display Mate imponeret. Til sammenligning ydede Note 7 639 nits ved manuel indstilling af lysstyrken.

Og test-nørderne hos Display Mate bliver ved med at rose Samsungs store flagskib med en refleksion på 4,6 procent, hvilket er meget tæt på det laveste niveau Display Mate har målt – kun skærmen på Galaxy Note 7 har præsteret det samme.

 – Samsung Galaxy S9 – så svirrer rygterne

Kombinationen af ​​den høje lysstyrke og lave refleksion giver Galaxy Note 8 skærm den bedste kontrast i lyse omgivelser af alle mobiler Display Mate har testet.

Display Mate bemærker også tørt, at Note 8 skærm med dets 6,3-tommer skærm har en skærm, der er 14 procent større end sidste års Galaxy Note 7 – vel at mærke uden at ​​telefonens størrelse er forøget.

Da opløsningen er skruet op til 2960 x 1440 pixels er pixeltætheden endnu højere i Galaxy Note 8, med 521 pixels pr. inch. Til sammenligning var der 515 pixels pr. inch i  Galaxy Note 7.

 – Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

Mere til historien

Du kan dykke videre ned i testen fra Display Mates ved at klikke her. Her fortæller Display Mate blandt andet om en overlegen ydelse, når det kommer til farvegengivelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer