iPhone X – det er prisen for 10-års iPhonen i Danmark

19

iPhone X koster fra små 9.000 til over 10.000 kroner. Det er Apples hidtil dyreste iPhone.

iPhone X (Foto: Apple)
iPhone X (Foto: Apple)

Jubilæumsmodellen iPhone X, der markerer 10-året for iPhone på markedet, bliver en MEGA dyr sag, når den rammer de danske butikker. Det har længe været rygtet, men nu er det bekræftet efter Apple har offentliggjort de danske priser.

 – iPhone X – alt om den eksklusive jubilæums-iPhone

Modellen med mindst hukommelse, hvilket vil sige %%%% 64 GB intern hukommelse, koster 8.899 kroner uden abonnement. Mens der virkelig skal penge på bordet for 256 GB-udgaven – denne koster 10.249 kroner. Der kom ikke en version med 512 GB hukommelse, sådan som det ellers var rygtet.

Ligesom med iPhone 8 og iPhone 8 Plus er Danmark og iPhone X med i ”Tier 1”. Altså den første lanceringsrunde. Det betyder, at du kan købe iPhone X fredag den 3. november. Telefonen kan forudbestilles fra fredag den 27. oktober 2017.

Farvevarianterne bliver Sølv og Space Grey.

Du kan i vores prisoverbliks-artikel få flere detaljer om pris og tilgængelighed på iPhone 8 og 8 Plus.

iPhone X ligner ikke iPhone 8 og 8 Plus, der er opfriskede udgaver, på hardware-delen, af iPhone 7 og iPhone 7 Plus fra sidste år. 10-årsmodellen har fået et helt nyt design med kant-til-kant skærm, hvilket også afspejler sig i den højere pris.

I øvrigt har iPhone X ansigtsgenkendelse, omtalt som Face ID, trådløs opladning og OLED skærm. Hvilket giver nogle andre muligheder.

Skærmen har størrelse på 5,8 tommer med en opløsning på 2.436 x 1.125 pixels. Der er tale om en True Tone skærm, der tilpasser toningen af billedet efter lyset fra omgivelserne. True Tone har hidtil været forbeholdt iPad.

BAGGRUND: For og imod LCD og OLED mobilskærme

iPhone X
64 GB8.899 kr.
128 GB
256 GB10.249 kr.

Dilemma: Ny iPhone…? Den gamle på museum?

Mere til historien

2017 er 10-året for iPhone. På de 10 år er der sendt 18 iPhone-modeller på markedet. Du kan læse vores baggrundsartikeler om iPhone gennem tiderne, samt hvad der er sket på software-siden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer