iPhone 8 kommer med 512 GB intern hukommelse

1

RYGTE: Et af de nyeste rygter om iPhone 8 går på, at den kommer i tre hukommelses-varianter. Og den store ventes at få hele 512 GB intern hukommelse.

Billeder af det der ventes at være iPhone 8 (Kilde: Forbes.com)
Billeder af det der ventes at være iPhone 8 (Kilde: Forbes.com)

Rygterne om iPhone 8 vil ingen ende tage. Et af de nyeste går på, at den kommer i tre forskellige hukommelses-varianter, hvoraf den store af disse får hele 512 GB intern hukommelse.

Apple har lækket iPhone 8

Får rygtebørsen ret i deres ”gætterier” så vil iPhone 8 komme med enten 64, 256 eller 512 GB intern hukommelse. Dermed udgår modellen med 128 GB intern hukommelse altså fra sortimentet. Det skriver MacRumors.com.

Derudover skulle den eftersigende også få 3 GB RAM. Disse oplysninger stammer blandt andet fra den oftest pålidelige KGI Securities analytiker Ming-Chi Kuo.

Tidligere rygter har også floreret om, at iPhone 8 kun bliver tilgængelig i farverne Black, Silver og Gold.

iPhone 8 kommer nok ikke i Rose Gold

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter. Så vi må væbne os med tålmodighed til de løfter sløret og offentliggør telefonen eller telefonerne.

Mere til historien

Der gættes også fortsat i, at Apple lancerer en iPhone 7S, iPhone 7S Plus foruden iPhone 8. Og disse modeller skulle komme med henholdsvis 2 GB RAM og 3 GB RAM. Hvor meget intern hukommelse de kommer med er endnu uvist.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer