iPhone 8 kommer med 512 GB intern hukommelse

RYGTE: Et af de nyeste rygter om iPhone 8 går på, at den kommer i tre hukommelses-varianter. Og den store ventes at få hele 512 GB intern hukommelse.

Billeder af det der ventes at være iPhone 8 (Kilde: Forbes.com)

Billeder af det der ventes at være iPhone 8 (Kilde: Forbes.com)

Rygterne om iPhone 8 vil ingen ende tage. Et af de nyeste går på, at den kommer i tre forskellige hukommelses-varianter, hvoraf den store af disse får hele 512 GB intern hukommelse.

- Apple har lækket iPhone 8

Får rygtebørsen ret i deres ”gætterier” så vil iPhone 8 komme med enten 64, 256 eller 512 GB intern hukommelse. Dermed udgår modellen med 128 GB intern hukommelse altså fra sortimentet. Det skriver MacRumors.com.

Derudover skulle den eftersigende også få 3 GB RAM. Disse oplysninger stammer blandt andet fra den oftest pålidelige KGI Securities analytiker Ming-Chi Kuo.

Tidligere rygter har også floreret om, at iPhone 8 kun bliver tilgængelig i farverne Black, Silver og Gold.

- iPhone 8 kommer nok ikke i Rose Gold

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter. Så vi må væbne os med tålmodighed til de løfter sløret og offentliggør telefonen eller telefonerne.

Mere til historien

Der gættes også fortsat i, at Apple lancerer en iPhone 7S, iPhone 7S Plus foruden iPhone 8. Og disse modeller skulle komme med henholdsvis 2 GB RAM og 3 GB RAM. Hvor meget intern hukommelse de kommer med er endnu uvist.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram