iPhone 8 kommer nok ikke i Rose Gold

RYGTE: De seneste rygter om iPhone 8 går på farvevarianterne telefonen lanceres i. Det forlyder farven Rose Gold droppes – og den kun kommer i tre forskellige farver.

Billede af det der angiveligt viser bagsiden på den kommende iPhone - lækket af Weibo (Kilde: Weibo)

Billede af det der angiveligt viser bagsiden på den kommende iPhone - lækket af Weibo (Kilde: Weibo)

Apple startede en massiv trend da de kom med deres iPhone i farven Rose Gold. Men nu er det måske slut med denne variant.

 - Apple har lækket iPhone 8

Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, som tidligere har været ret valid når det kommer til informationer om Apple, ja så vil iPhone 8 altså ikke komme i farven Rose Gold. iPhone 8 vil angiveligt kun blive tilgængelig i farverne Black, Silver og Gold. Det skriver The Verge.

MacRumors mener også, at disse oplysninger fra Ming-Chi Kuo passer med et tidligere læk fra Weibo, som viste en ”iPhone” i de tre farver.

 - Mobiltrafikken i Danmark ejes af iPhone og iPad

Ifølge Ming-Chi Kuo, så vil Apple annoncerer alle tre iPhone-modeller på samme tidspunkt i september.

Mere til historien

I april måned lancerede Apple iPhone 7 og iPhone 7 Plus i den særlige Product RED. Denne gælder ikke for de almindelige og det forventes heller ikke, at iPhone 8 vil komme på markedet i denne farve – i hvert fald ikke fra salgsstarten.

Apple Watch 8 kan måle om du har feber

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at det kommende Apple Watch Series 8 vil få et indbygget termometer.

(mere…)
Apple tvunget til nedskalering på iPhone 14-produktion

Inden vi kender salgsstarten og specifikationerne på iPhone 14-modellerne, så forlyder det, at Apple har nedjusteret produktionen grundet chipmangel.

(mere…)
Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram