Apple har lækket iPhone 8

Det er 10 år siden, at den første iPhone kom på markedet. Og nu har Apple lækket den kommende model. Se de nyeste officielle detaljer her.

Apple har angiveligt selv løftet sløret for den kommende iPhone-model. Og det er altså måske det største læk, der er omkring den kommende topmodel fra Apple. Dette års model er i øvrigt 10 års jubilæum for den populære smartphone-model.

 - Apples første iPhone fylder 10 år

I 2010 blev en prototype af iPhone 4 glemt på en bar i San Francisco. Det samme gjorde sig gældende i 2011 med iPhone 4S.

Det er dog ikke det, som denne gang er det store læk af den kommende iPhone. Denne gang er lækket sket i noget software til den kommende Apple-højttaler ”HomePod”. Højttaleren kommer først på markedet i december, og derfor er det generelt også en fejl at softwaren blev tilgængelig. Software gemmer altså på en langt større nyhed - nemlig detaljer om den nye iPhone 8.

Denne gang er der så ikke tale om rygter og spekulationer, men officielle detaljer. Selvom Apple hurtigt fjernede fejlen, så går det stærkt i teknologibranchen og fejlen altså opsnappet.

De detaljer der er lækket er, at hjem-knappen forsvinder. I stedet kommer en touch-screen knap. Det betyder også, at Touch-ID funktionen forsvinder da den sidder i hjem-knapen. I stedet skulle den komme med ”3D Ansigtsgenkendelse”. Der er også oplysninger om nye opladningsmuligheder. Her er oplysningerne dog ikke så konkrete, men det indikeres der er tale om trådløs opladning.

Det er en brasiliansk programmør med efternavnet ”Rambo”, der har gjort den opsigtsvækkende opdagelse. Det skriver Wired.com.

Også udvikleren Steve Troughton-Smith har gjort nogle opdagelser i softwaren. Det skriver Tek.no.

The bezel-less iPhone image can be extracted from Payment_glyph_phone-D22.caar in PassKitUIFoundation.framework with the code pictured pic.twitter.com/HAyDO0E931

— Steve T-S (@stroughtonsmith) July 31, 2017

 - Er dette den endelige iPhone 8?

Apple har ikke selv kommenteret på ”lækket”. Ligesom det endnu heller ikke offentlig kendt, hvornår den kommende

Mere til historien

Selvom der opstår rygter om en kommende iPhone-model lige efter lanceringen af en ny – ja så har det tidligere ikke kunne ses på salgstallene. Om det er det, der ses på Apples salgstal nu er uvist. Men Tim Cool, Apples direktør, udtalte i maj 2017 til Business Insider, at deres salgstal for kvartalet var lavere end sidste år, hvilket skyldes der tidligere end før kommer rygter om den kommende model.

Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram