Tech-gaver til konfirmanden? Få idéer her

KØBSGUIDE: Står du og skal til konfirmation? Og hvad skal konfirmanden så have? Vi kommer her med tips til tech-gaver.

Konfirmand (Foto: MereMobil.dk)
Konfirmand (Foto: MereMobil.dk)

Konfirmationssæsonen 2024 er i gang og står du og skal deltage i en konfirmation, så skal der styr på gaven.

Vi ser her nærmere på, hvilke tech-gaver du kan overveje. Det kan også være idéer til, hvad konfirmanden efterfølgende kan købe for pengegaverne.

Skal konfirmanden ikke bruge pengegaverne med det samme, så kan det betale sig at sætte dem ind på en særlig konfirmationskonto. Det er ikke alle banker, som tilbyder denne. Men nogle banker giver op til 5 procent i rente.

Se vores forslag til techgaverne 2024 herunder.

SMARTPHONE

Det er populært at udskifte smartphonen på den store dag. Og her er iPhone altid et hit. Mange vil nok have iPhone 15 Pro eller iPhone 15 Pro Max øverst på ønskelisten – i hvert fald hvis de går lidt op i at have det nyeste.

LÆS TESTEN: iPhone 15 Pro Max er den bedste iPhone i årevis

Er konfirmanden til Android-telefoner, så vil Samsung Galaxy S24-serien, OnePlus 12 eller Xiaomi 14 Pro være sikre valg – og i forskellige prisniveauer.

Det er heller ikke alle, som skal have den nyeste. Det kommer også an på, hvad de har i forvejen. Men gode tilbud er til at finde på ældre modeller.

Ønsker konfirmanden sig en Android-telefon, så er det klogest at kigge i den retning og ligeså, hvis konfirmanden ønsker sig en iPhone.

LÆS TESTEN: Samsung Galaxy S24 Ultra | Den intelligente smartphone

COMPUTEREN

Rigtigt mange konfirmander ønsker sig en ny computer.

En af de modeller som ventes at blive en af dem, som flest konfirmander får eller køber efterfølgende, er MacBook Air. Apple har netop sendt en ny MacBook Air på markedet med en M3-chip. Der får du virkelig en rigtig god maskine.

Men ”mindre” kan også gøre det, hvis budgettet ikke er så stort. Du får mere for pengene lige nu ved at købe en MacBook Air M2 (2022), hvor dagsprisen netop nu er omkring 7.500-8.000 kroner.

Det er også muligt at finde forskellige bærbare Windows-computere i mange prisniveauer. Det vigtigste er, at man finder en computer, som matcher behovet i de kommende år.

Se testen af MacBook Air 2024

Se flere techvideoer på dansk – følg gratis vores YouTube kanal

GAMEREN

Hvis konfirmanden ikke allerede har en PlayStation, så er PlayStation 5 for mange et oplagt ønske. Eller penge til efterfølgeren PS 5 Pro, som måske er klar til julehandlen.

Konsollen (eller tilbehør) er oplagt til gamer-konfirmanden.

Er gameren mere til Xbox eller PC – så kan gaven også være spil eller tilbehør som f.eks. trådløst gamingheadset med aktiv støjreduktion, gamermus, headset eller tastatur med lys.

GUIDE: Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

MUSIK-ELSKEREN

De senere år har Apple AirPods været et hit på gavebordet. AirPods Pro (2. gen) er det rigtige valg i 2024 til iPhone-ejere, hvis der skal bruges et headset til samtaler, lytning af musik og lignende.

LÆS MERE: Er billige ’AirPods’ pengene værd? Test af EarBuds 2.0

En Android-bruger vil måske være glad for et par Moto Buds +.

Er ønsket en højttaler, så har Sony netop lanceret en helt ny serie, som hedder Sony Ult Power Sound. Serien består af fire produkter, som er Ult Tower 10, Ult Field 7 og Ult Field 1, samt hovedtelefonerne Ult Wear.

Den store Ult Tower 10 er en stor højttaler, som ikke er helt så nem, at have med på farten, som Ult Field 7. Mens Ult Field 1 er en lille handy højttaler, som er rigtig nem at have med rundt. Du kan læse mere om den nye lyd-serie fra Sony her.

LÆS MERE: Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Mere til historien

Skriv gerne i kommentarfeltet hvis du har idéer til techgaver.

Hvilken PlayStation 5? Med eller uden disk?

GUIDE: Skal du købe PlayStation 5 i disk-versionen eller den rene digitale PS5-variant?

(mere…)
5 bærbare batteridrevne FM-radioer til kriser

KØBSGUIDE: En FM-radio på batterier – eller med solceller – skal være en del af danskernes hjemmeberedskab. Her er 5 billige batteridrevne FM-radioer.

(mere…)
7 gode råd til at vælge den bedste powerbank

GUIDE: Læs her hvordan du finder den bedste powerbank, der kan bruges til både telefoner, computere og tablets.

(mere…)
It-kriminaliteten vokser markant: 190.000 danskere udsat for digital svindel

GODE RÅD: Flere former for IT-kriminalitet er i vækst. Her får du masser af gode råd om, hvordan du kan undgå svindel.

(mere…)
Gode råd: Svindlere jager også i din ferie

TIPS: Få gode råd til bedre IT-sikkerhed i ferien. I 2023 blev 189.000 danskere udsat for digital svindel.

(mere…)
Sådan vælger du den rigtige powerbank

PODCAST: Den bedste powerbank er ikke den billigste. Her er mindst 5 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige powerbank.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram