Samsung arbejder på Galaxy S9 Mini

RYGTE: Næste års flagskib fra Samsung bliver tilgængelig i tre udgave: S9, S9+ og S9 Mini.

Samsung Galaxy S5 Mini

Samsung Galaxy S5 Mini er Samsung seneste flagskib i miniatureudgave. Men telefonen minder mest om en telefon fra mellemklassen.

Det er efterhånden et stykke tid siden, Samsung sidst lancerede en mini-udgave af et flagskib. Men nye rygter fortæller, at 2018 kan bliver året, hvor mini-udgaven gør come-back. Det skriver GSMArena.

Rygterne fortæller minimalt omkring de kommende telefons specifikationer. Skærmen skulle efter sigende bliver mindre end 5 tommer. Og så skulle den komme med kurvede kanter, som man kender det fra eksempelvis Samsung Galaxy S8.

– Samsung satser på ansigts-skanner til Galaxy S9

Med Samsung Galaxy S8 introducerede Samsung et nyt skærmformat. Man gik nemlig over til 18.5:9 i stedet for den traditionelle 16:9. Det er uvist, om S9 Mini får samme skærmformat. Men andre rygter peger på, at den normale S9 og S9+ efter al sandsynlighed holder fast i det mere aflange format.

Mellemklasse eller flagskib?

Samsung har valgt ikke at have nogle mini-telefoner af deres flagskibe fra 2015, 2016 og 2017. Derfor er S5 Mini den seneste mini-udgave af en Samsung Galaxy-S-telefon. MereMobil.dk testede den i 2014. Og der var ikke mange roser til telefonen.

I anmeldelsen lød det blandt andet: “Den største irritation ligger i den generelle hastighed. (…) som minimum skal den dagligdags betjening fungere smidigt, hvilket jeg ikke synes den gør.”

– Samsung Galaxy S9 bliver seriøs konkurrent til iPhone X

Historisk set har Samsungs mini-telefoner tilhørt mellemklassen. Eksempelvis er S5 Mini udstyret med langsom processor, hvis man sammenligner med den almindelige S5. Hvorvidt Samsung Galaxy S9 Mini bliver er mini-mobil eller et mini-flagskib må tiden vise.

De seneste rygter peger på, at Samsung løfter slørret for telefonerne til marts næste år. Derfor skulle produktionen efter sigende også begynde allerede i december.

Mere til historien

Samsung har i dag flere telefoner i mellemklassen. Listen tæller blandt andre Samsung Galaxy A5, der har en vejledende salgspris på 3.299 kroner. Det fremgår af Samsungs hjemmeside.

Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram