Samsung arbejder på Galaxy S9 Mini

RYGTE: Næste års flagskib fra Samsung bliver tilgængelig i tre udgave: S9, S9+ og S9 Mini.

Samsung Galaxy S5 Mini

Samsung Galaxy S5 Mini er Samsung seneste flagskib i miniatureudgave. Men telefonen minder mest om en telefon fra mellemklassen.

Det er efterhånden et stykke tid siden, Samsung sidst lancerede en mini-udgave af et flagskib. Men nye rygter fortæller, at 2018 kan bliver året, hvor mini-udgaven gør come-back. Det skriver GSMArena.

Rygterne fortæller minimalt omkring de kommende telefons specifikationer. Skærmen skulle efter sigende bliver mindre end 5 tommer. Og så skulle den komme med kurvede kanter, som man kender det fra eksempelvis Samsung Galaxy S8.

– Samsung satser på ansigts-skanner til Galaxy S9

Med Samsung Galaxy S8 introducerede Samsung et nyt skærmformat. Man gik nemlig over til 18.5:9 i stedet for den traditionelle 16:9. Det er uvist, om S9 Mini får samme skærmformat. Men andre rygter peger på, at den normale S9 og S9+ efter al sandsynlighed holder fast i det mere aflange format.

Mellemklasse eller flagskib?

Samsung har valgt ikke at have nogle mini-telefoner af deres flagskibe fra 2015, 2016 og 2017. Derfor er S5 Mini den seneste mini-udgave af en Samsung Galaxy-S-telefon. MereMobil.dk testede den i 2014. Og der var ikke mange roser til telefonen.

I anmeldelsen lød det blandt andet: “Den største irritation ligger i den generelle hastighed. (…) som minimum skal den dagligdags betjening fungere smidigt, hvilket jeg ikke synes den gør.”

– Samsung Galaxy S9 bliver seriøs konkurrent til iPhone X

Historisk set har Samsungs mini-telefoner tilhørt mellemklassen. Eksempelvis er S5 Mini udstyret med langsom processor, hvis man sammenligner med den almindelige S5. Hvorvidt Samsung Galaxy S9 Mini bliver er mini-mobil eller et mini-flagskib må tiden vise.

De seneste rygter peger på, at Samsung løfter slørret for telefonerne til marts næste år. Derfor skulle produktionen efter sigende også begynde allerede i december.

Mere til historien

Samsung har i dag flere telefoner i mellemklassen. Listen tæller blandt andre Samsung Galaxy A5, der har en vejledende salgspris på 3.299 kroner. Det fremgår af Samsungs hjemmeside.

Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Pixel 7 Pro er næsten en Samsung-telefon

Indmaden i Google Pixel 7 Pro er primært fra Samsung, viser oplysninger fra Counterpoint Research, som har skilt enheden ad.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram