Samsung arbejder på Galaxy S9 Mini

0

RYGTE: Næste års flagskib fra Samsung bliver tilgængelig i tre udgave: S9, S9+ og S9 Mini.

Samsung Galaxy S5 Mini
Samsung Galaxy S5 Mini er Samsung seneste flagskib i miniatureudgave. Men telefonen minder mest om en telefon fra mellemklassen.

Det er efterhånden et stykke tid siden, Samsung sidst lancerede en mini-udgave af et flagskib. Men nye rygter fortæller, at 2018 kan bliver året, hvor mini-udgaven gør come-back. Det skriver GSMArena.

Rygterne fortæller minimalt omkring de kommende telefons specifikationer. Skærmen skulle efter sigende bliver mindre end 5 tommer. Og så skulle den komme med kurvede kanter, som man kender det fra eksempelvis Samsung Galaxy S8.

– Samsung satser på ansigts-skanner til Galaxy S9

Med Samsung Galaxy S8 introducerede Samsung et nyt skærmformat. Man gik nemlig over til 18.5:9 i stedet for den traditionelle 16:9. Det er uvist, om S9 Mini får samme skærmformat. Men andre rygter peger på, at den normale S9 og S9+ efter al sandsynlighed holder fast i det mere aflange format.

Mellemklasse eller flagskib?

Samsung har valgt ikke at have nogle mini-telefoner af deres flagskibe fra 2015, 2016 og 2017. Derfor er S5 Mini den seneste mini-udgave af en Samsung Galaxy-S-telefon. MereMobil.dk testede den i 2014. Og der var ikke mange roser til telefonen.

I anmeldelsen lød det blandt andet: “Den største irritation ligger i den generelle hastighed. (…) som minimum skal den dagligdags betjening fungere smidigt, hvilket jeg ikke synes den gør.”

– Samsung Galaxy S9 bliver seriøs konkurrent til iPhone X

Historisk set har Samsungs mini-telefoner tilhørt mellemklassen. Eksempelvis er S5 Mini udstyret med langsom processor, hvis man sammenligner med den almindelige S5. Hvorvidt Samsung Galaxy S9 Mini bliver er mini-mobil eller et mini-flagskib må tiden vise.

De seneste rygter peger på, at Samsung løfter slørret for telefonerne til marts næste år. Derfor skulle produktionen efter sigende også begynde allerede i december.

Mere til historien

Samsung har i dag flere telefoner i mellemklassen. Listen tæller blandt andre Samsung Galaxy A5, der har en vejledende salgspris på 3.299 kroner. Det fremgår af Samsungs hjemmeside.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer