Samsung Galaxy S9 bliver seriøs konkurrent til iPhone X

33

RYGTE: Samsung kommende topmodel disker op med fingeraftrykslæser under skærmen, nyt kamera og hurtigere processor.

Samsung har knap lige præsenteret sin Galaxy Note 8. Og allerede nu buldrer rygtemøllen afsted. Denne gang er det norske Tek.no, der har de seneste rygter om Samsungs Galaxy S9.

Samsung Galaxy S8 orchid gray (Foto: Samsung)
Samsung arbejder hårdt på efterfølgeren til Samsung Galaxy S8. Her ses den i farven “orchid gray” (Foto: Samsung)

Fingeraftrykslæser under skærmen

En af hovedpunkterne ved den kommende telefon bliver efter alt at dømme en fingeraftrykslæser under skærmen. Det har tidligere været rygtet, at Apple ville præsentere denne løsning til iPhone X. Men af ukendte årsager faldt valget i stedet for på Face ID. Dermed kan Samsung blive de første til at lancere en telefon med fingeraftrykslæser under skærmen.

TEST: Samsung Galaxy Note 8 – Note er stadig total unik

En ny placering til fingeraftrykslæseren vil også betyde, at den bliver nemmere at bruge. Forgængeren, Galaxy S8, fik nemlig høvl for sin placering på bagsiden. I anmeldelsen på MereMobil.dk lød det: – “Med mindre du har en gigantisk hånd, er sensoren umulig at nå, og selv med en stor hånd som min virker det akavet”.

Hurtig indmad

Det er ikke kun telefonens ydreside, der bliver ændret. Bag skærmen bliver der en ny processor. Rygterne siger Qualcomms kommende Snapdragon 845 processor. Eller også vil der være tale om en af Samsungs egne Exynos processorer. Uanset processor, så vil telefonen formodentlig få store mængder RAM. Den nuværende Galaxy S8 har 4 GB og storebror Galaxy Note 8 har hele 6 GB. Så mon ikke Galaxy S9 har mindst 6 GB?

Apples A11 processor flyver igennem de første benchmarktests

Den nye indmad skal naturligvis også have strøm. Tek.no skriver, at Samsung har haft held med en ny PCB-proces. Det udmærker sig i, at der bliver plads til at større batteri. På nuværende tidspunkt er den specifikke størrelse dog ukendt, men Galaxy S8+ har et batteri på 3.500 mAh, mens den lidt mindre Galaxy S8 må nøjes med 3.000 mAh. Til sammenligning er batteriet i iPhone 8 på 1.821 mAh. Det skriver The Verge.

Mere til historien

Samsung præsenterede Galaxy S8 og Galaxy S8+ til et event d. 29. marts i år. Men ifølge rygterne kommer Galaxy S9 allerede til februar.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
33 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer