Samsung Galaxy S9 bliver seriøs konkurrent til iPhone X

RYGTE: Samsung kommende topmodel disker op med fingeraftrykslæser under skærmen, nyt kamera og hurtigere processor.

Samsung har knap lige præsenteret sin Galaxy Note 8. Og allerede nu buldrer rygtemøllen afsted. Denne gang er det norske Tek.no, der har de seneste rygter om Samsungs Galaxy S9.

Samsung Galaxy S8 orchid gray (Foto: Samsung)

Samsung arbejder hårdt på efterfølgeren til Samsung Galaxy S8. Her ses den i farven “orchid gray” (Foto: Samsung)

Fingeraftrykslæser under skærmen

En af hovedpunkterne ved den kommende telefon bliver efter alt at dømme en fingeraftrykslæser under skærmen. Det har tidligere været rygtet, at Apple ville præsentere denne løsning til iPhone X. Men af ukendte årsager faldt valget i stedet for på Face ID. Dermed kan Samsung blive de første til at lancere en telefon med fingeraftrykslæser under skærmen.

TEST: Samsung Galaxy Note 8 – Note er stadig total unik

En ny placering til fingeraftrykslæseren vil også betyde, at den bliver nemmere at bruge. Forgængeren, Galaxy S8, fik nemlig høvl for sin placering på bagsiden. I anmeldelsen på MereMobil.dk lød det: – “Med mindre du har en gigantisk hånd, er sensoren umulig at nå, og selv med en stor hånd som min virker det akavet”.

Hurtig indmad

Det er ikke kun telefonens ydreside, der bliver ændret. Bag skærmen bliver der en ny processor. Rygterne siger Qualcomms kommende Snapdragon 845 processor. Eller også vil der være tale om en af Samsungs egne Exynos processorer. Uanset processor, så vil telefonen formodentlig få store mængder RAM. Den nuværende Galaxy S8 har 4 GB og storebror Galaxy Note 8 har hele 6 GB. Så mon ikke Galaxy S9 har mindst 6 GB?

Apples A11 processor flyver igennem de første benchmarktests

Den nye indmad skal naturligvis også have strøm. Tek.no skriver, at Samsung har haft held med en ny PCB-proces. Det udmærker sig i, at der bliver plads til at større batteri. På nuværende tidspunkt er den specifikke størrelse dog ukendt, men Galaxy S8+ har et batteri på 3.500 mAh, mens den lidt mindre Galaxy S8 må nøjes med 3.000 mAh. Til sammenligning er batteriet i iPhone 8 på 1.821 mAh. Det skriver The Verge.

Mere til historien

Samsung præsenterede Galaxy S8 og Galaxy S8+ til et event d. 29. marts i år. Men ifølge rygterne kommer Galaxy S9 allerede til februar.

Populære iPhones er nedsat med over 1.000 kroner

Apple har med iPhone 12-seriens indtog valgt at sænke nogle af de ældre og mest solgte modeller med over 1.000 kroner. Her kan du få et prisoverblik.

(mere…)
Nu er det farvel til iPhone 11 Pro-modellerne

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er nu fortid i det officielle sortiment fra Apple. Der siges farvel i forbindelse med lanceringen af iPhone 12.

(mere…)
ProductRED forsøger at bekæmpe AIDS og nu covid-19

KORT NYT: Apple giver ved salg af deres ProductRED-produkter tilskud til bekæmpelse af AIDS, men resten af 2020 giver de penge til bekæmpelse af covid-19.

(mere…)
Apple vil udfase iPhone 11 Pro og iPhone Xr

Når iPhone 12 lander i butikkerne, så forsvinder en række velkendte iPhones fra hylderne, for at give plads til de nye.

(mere…)
iPhone SE vs. iPhone Xr – hvilken skal du vælge

Apple har præsenteret den nye og længe ventede iPhone SE (2020), men hvordan klarer den sig, hvis den sammenlignes med iPhone Xr? Her er forskellene.

(mere…)
Samsung udskyder Android 10 – men ikke i Danmark

KORT NYT: Android 10-opdateringen til Galaxy S9 og Galaxy S9+ udskydes af Samsung. Men i Danmark skulle den følge planen. Læs med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
33 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram