Apples A11 processor flyver igennem de første benchmarktests

9

iPhone X og iPhone 8’ere klarer sig utroligt i benchmarktests. iPhone X slår Galaxy S8 med længder. Se resultaterne her.

Apple har offentliggjort iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus tidligere på ugen. De fleste af de lækkede oplysninger før eventen viste sig at holde stik. Derfor satser vi også på, at de benchmarktests hvor enhederne dukkede op er korrekte nok.

 – iPhone X – alt om den eksklusive jubilæums-iPhone

Hvis resultaterne holder, så vil konkurrenterne få kam til deres år. Ifølge de benchmarktests som er foretaget, så tyder det i hvert fald på, at Apple når nye højder med den nye A11-processor.

Testresultater fra Geekbench (Kilde: Geekbench / @KidPoolDead )
Testresultater fra Geekbench (Kilde: Geekbench / @KidPoolDead )

A11-processoren findes i alle de tre nye modeller, hvilket betyder det altså ikke kræver man køber den særlige iPhone X for at få den vilde processor.

I benchmarkprogrammet, Geekbench, dukkede en mystisk iPhone 10,5 op før lanceringen af de nye iPhones. Og vi forventer altså, at der er tale om iPhone X.

Den nye iPhones resultater ser imponerende ud. Den scorer dobbelt så meget, som Samsung Galaxy S8 gør i samme program på én enkelt kerne – og 50 procent mere med alle seks kerner aktiveret. Skal vi tro resultaterne, så scorer iPhone X bedre end MacBook Pro 13-tommer i flere tests.

iPhone X kommer med den nye A11 Bionic-processor, to højydelseskerner og fire kerner, som er lavet for effektivitet og lavt strømforbrug.

 – Her er forskellene på iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Den norske tech-side tek.no har lavet en sammenligning, som sætter iPhone X op imod konkurrenterne. Og ud fra tallene at dømme er iPhone X i front. Men en ting er resultater en anden ting er praktisk brug.

Vi glæder os til testen af iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus og se hvordan den klarer sig med egne øjne.

Første kig på de nye iPhones

Mere til historien

De lækkede testresultater blev først offentliggjort af Twitter-brugeren @KidPoolDead, og efterfølgende skrevet om af blandt andet hjemmesiden TheNextWeb.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer