Apples A11 processor flyver igennem de første benchmarktests

iPhone X og iPhone 8’ere klarer sig utroligt i benchmarktests. iPhone X slår Galaxy S8 med længder. Se resultaterne her.

Apple har offentliggjort iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus tidligere på ugen. De fleste af de lækkede oplysninger før eventen viste sig at holde stik. Derfor satser vi også på, at de benchmarktests hvor enhederne dukkede op er korrekte nok.

 - iPhone X - alt om den eksklusive jubilæums-iPhone

#iPhoneX spotted on GFXBench.https://t.co/lSPKKfAX5i#AppleEvent pic.twitter.com/CHTy9TLf87

— Kid Pool (@KidPoolDead) September 12, 2017

Hvis resultaterne holder, så vil konkurrenterne få kam til deres år. Ifølge de benchmarktests som er foretaget, så tyder det i hvert fald på, at Apple når nye højder med den nye A11-processor.

Testresultater fra Geekbench (Kilde: Geekbench / @KidPoolDead )
Testresultater fra Geekbench (Kilde: Geekbench / @KidPoolDead )

A11-processoren findes i alle de tre nye modeller, hvilket betyder det altså ikke kræver man køber den særlige iPhone X for at få den vilde processor.

I benchmarkprogrammet, Geekbench, dukkede en mystisk iPhone 10,5 op før lanceringen af de nye iPhones. Og vi forventer altså, at der er tale om iPhone X.

Den nye iPhones resultater ser imponerende ud. Den scorer dobbelt så meget, som Samsung Galaxy S8 gør i samme program på én enkelt kerne – og 50 procent mere med alle seks kerner aktiveret. Skal vi tro resultaterne, så scorer iPhone X bedre end MacBook Pro 13-tommer i flere tests.

iPhone X kommer med den nye A11 Bionic-processor, to højydelseskerner og fire kerner, som er lavet for effektivitet og lavt strømforbrug.

 - Her er forskellene på iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Den norske tech-side tek.no har lavet en sammenligning, som sætter iPhone X op imod konkurrenterne. Og ud fra tallene at dømme er iPhone X i front. Men en ting er resultater en anden ting er praktisk brug.

Vi glæder os til testen af iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus og se hvordan den klarer sig med egne øjne.

Første kig på de nye iPhones

Mere til historien

De lækkede testresultater blev først offentliggjort af Twitter-brugeren @KidPoolDead, og efterfølgende skrevet om af blandt andet hjemmesiden TheNextWeb.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram