Apples A11 processor flyver igennem de første benchmarktests

iPhone X og iPhone 8’ere klarer sig utroligt i benchmarktests. iPhone X slår Galaxy S8 med længder. Se resultaterne her.

Apple har offentliggjort iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus tidligere på ugen. De fleste af de lækkede oplysninger før eventen viste sig at holde stik. Derfor satser vi også på, at de benchmarktests hvor enhederne dukkede op er korrekte nok.

 - iPhone X - alt om den eksklusive jubilæums-iPhone

#iPhoneX spotted on GFXBench.https://t.co/lSPKKfAX5i#AppleEvent pic.twitter.com/CHTy9TLf87

— Kid Pool (@KidPoolDead) September 12, 2017

Hvis resultaterne holder, så vil konkurrenterne få kam til deres år. Ifølge de benchmarktests som er foretaget, så tyder det i hvert fald på, at Apple når nye højder med den nye A11-processor.

Testresultater fra Geekbench (Kilde: Geekbench / @KidPoolDead )
Testresultater fra Geekbench (Kilde: Geekbench / @KidPoolDead )

A11-processoren findes i alle de tre nye modeller, hvilket betyder det altså ikke kræver man køber den særlige iPhone X for at få den vilde processor.

I benchmarkprogrammet, Geekbench, dukkede en mystisk iPhone 10,5 op før lanceringen af de nye iPhones. Og vi forventer altså, at der er tale om iPhone X.

Den nye iPhones resultater ser imponerende ud. Den scorer dobbelt så meget, som Samsung Galaxy S8 gør i samme program på én enkelt kerne – og 50 procent mere med alle seks kerner aktiveret. Skal vi tro resultaterne, så scorer iPhone X bedre end MacBook Pro 13-tommer i flere tests.

iPhone X kommer med den nye A11 Bionic-processor, to højydelseskerner og fire kerner, som er lavet for effektivitet og lavt strømforbrug.

 - Her er forskellene på iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Den norske tech-side tek.no har lavet en sammenligning, som sætter iPhone X op imod konkurrenterne. Og ud fra tallene at dømme er iPhone X i front. Men en ting er resultater en anden ting er praktisk brug.

Vi glæder os til testen af iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus og se hvordan den klarer sig med egne øjne.

Første kig på de nye iPhones

Mere til historien

De lækkede testresultater blev først offentliggjort af Twitter-brugeren @KidPoolDead, og efterfølgende skrevet om af blandt andet hjemmesiden TheNextWeb.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram