Apples A11 processor flyver igennem de første benchmarktests

iPhone X og iPhone 8’ere klarer sig utroligt i benchmarktests. iPhone X slår Galaxy S8 med længder. Se resultaterne her.

Apple har offentliggjort iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus tidligere på ugen. De fleste af de lækkede oplysninger før eventen viste sig at holde stik. Derfor satser vi også på, at de benchmarktests hvor enhederne dukkede op er korrekte nok.

 - iPhone X - alt om den eksklusive jubilæums-iPhone

Hvis resultaterne holder, så vil konkurrenterne få kam til deres år. Ifølge de benchmarktests som er foretaget, så tyder det i hvert fald på, at Apple når nye højder med den nye A11-processor.

Testresultater fra Geekbench (Kilde: Geekbench / @KidPoolDead )

Testresultater fra Geekbench (Kilde: Geekbench / @KidPoolDead )

A11-processoren findes i alle de tre nye modeller, hvilket betyder det altså ikke kræver man køber den særlige iPhone X for at få den vilde processor.

I benchmarkprogrammet, Geekbench, dukkede en mystisk iPhone 10,5 op før lanceringen af de nye iPhones. Og vi forventer altså, at der er tale om iPhone X.

Den nye iPhones resultater ser imponerende ud. Den scorer dobbelt så meget, som Samsung Galaxy S8 gør i samme program på én enkelt kerne – og 50 procent mere med alle seks kerner aktiveret. Skal vi tro resultaterne, så scorer iPhone X bedre end MacBook Pro 13-tommer i flere tests.

iPhone X kommer med den nye A11 Bionic-processor, to højydelseskerner og fire kerner, som er lavet for effektivitet og lavt strømforbrug.

 - Her er forskellene på iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Den norske tech-side tek.no har lavet en sammenligning, som sætter iPhone X op imod konkurrenterne. Og ud fra tallene at dømme er iPhone X i front. Men en ting er resultater en anden ting er praktisk brug.

Vi glæder os til testen af iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus og se hvordan den klarer sig med egne øjne.

Første kig på de nye iPhones

Mere til historien

De lækkede testresultater blev først offentliggjort af Twitter-brugeren @KidPoolDead, og efterfølgende skrevet om af blandt andet hjemmesiden TheNextWeb.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram