Samsung satser på ansigts-skanner til Galaxy S9

1

RYGTE: Samsungs kommende topmodel kommer måske med sensorer som Apples iPhone X.

Samsung Galaxy S9 kan komme med ansigts-skanner. Det skriver det norske teknologi-site Tek.no.

Sensorerne, der udgør TrueDepth-kameraet på iPhone X. (Foto: Apple)

Rygterne stammer angiveligt fra en kinesisk kilde, der er led i forsyningskæden til Samsungs kommende topmodel. Ifølge kilden arbejder Samsung i øjeblikket på at forstå Truedepth-teknologien i iPhone X. Den består af en række sensorer, som blandt andet gør det muligt for telefonen at genkende ansigter.

Samsung Galaxy S9 bliver seriøs konkurrent til iPhone X

Det er usikkert, hvor meget Samsungs ansigts-skanner vil ligne den, man finder i iPhone X. Det har tidligere været fremme, at samtlige producenter af Android-telefoner var bagefter Apple. I hvert fald når det drejer sig om Truedepth-teknologien.

De kinesiske kilder kan efter sigende ikke fortælle om en ansigts-skanner betyder farvel til fingeraftrykslæseren på Samsungs flagskib. Det gør det nemlig på iPhone X, der som bekendt ikke er udstyret med Apples Touch ID.

Analytiker: Alle iPhones mister Touch ID i 2018

Samsung har tidligere satset på en fingeraftrykslæser under skærmen. Det er uvist om det stadig er tilfældet, nu hvor Samsung angiveligt eksperimenterer med en ansigts-skanner.

Uanset om Samsung vælger ansigts-skanner, fingeraftrykslæser under skærmen eller en kombination vil det formodentlig råde bod for Galaxy S8+’s fingeraftrykslæser. Den sad nemlig på telefonens bagside. I MereMobil.dfks anmeldelse lød det: “Med mindre du har en gigantisk hånd, er sensoren umulig at nå, og selv med en stor hånd som min virker det akavet”

Samsung Galaxy Note 8 test – Note er stadig total unik

Indmaden i Galaxy S9 kommer angiveligt til at bestå af en Snapdragon 845 processor fra Qualcomm.. Mængden af RAM melder rygterne ikke noget om, men Samsungs seneste topmodel, Galaxy Note 8, fås med 6 GB RAM. 

Mere til historien

Samsung ventes at løfte slørret for Samsung Galaxy S9 i starten af 2018.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer