Samsung satser på ansigts-skanner til Galaxy S9

RYGTE: Samsungs kommende topmodel kommer måske med sensorer som Apples iPhone X.

Samsung Galaxy S9 kan komme med ansigts-skanner. Det skriver det norske teknologi-site Tek.no.

Sensorerne, der udgør TrueDepth-kameraet på iPhone X. (Foto: Apple)

Rygterne stammer angiveligt fra en kinesisk kilde, der er led i forsyningskæden til Samsungs kommende topmodel. Ifølge kilden arbejder Samsung i øjeblikket på at forstå Truedepth-teknologien i iPhone X. Den består af en række sensorer, som blandt andet gør det muligt for telefonen at genkende ansigter.

Samsung Galaxy S9 bliver seriøs konkurrent til iPhone X

Det er usikkert, hvor meget Samsungs ansigts-skanner vil ligne den, man finder i iPhone X. Det har tidligere været fremme, at samtlige producenter af Android-telefoner var bagefter Apple. I hvert fald når det drejer sig om Truedepth-teknologien.

De kinesiske kilder kan efter sigende ikke fortælle om en ansigts-skanner betyder farvel til fingeraftrykslæseren på Samsungs flagskib. Det gør det nemlig på iPhone X, der som bekendt ikke er udstyret med Apples Touch ID.

Analytiker: Alle iPhones mister Touch ID i 2018

Samsung har tidligere satset på en fingeraftrykslæser under skærmen. Det er uvist om det stadig er tilfældet, nu hvor Samsung angiveligt eksperimenterer med en ansigts-skanner.

Uanset om Samsung vælger ansigts-skanner, fingeraftrykslæser under skærmen eller en kombination vil det formodentlig råde bod for Galaxy S8+’s fingeraftrykslæser. Den sad nemlig på telefonens bagside. I MereMobil.dfks anmeldelse lød det: “Med mindre du har en gigantisk hånd, er sensoren umulig at nå, og selv med en stor hånd som min virker det akavet”

Samsung Galaxy Note 8 test – Note er stadig total unik

Indmaden i Galaxy S9 kommer angiveligt til at bestå af en Snapdragon 845 processor fra Qualcomm.. Mængden af RAM melder rygterne ikke noget om, men Samsungs seneste topmodel, Galaxy Note 8, fås med 6 GB RAM. 

Mere til historien

Samsung ventes at løfte slørret for Samsung Galaxy S9 i starten af 2018.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram