Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Pro (Foto: Xiaomi)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Pro er for kort tid siden blevet tilgængelige herhjemme – særligt Xiaomi 14 Pro høster stor ros. Nu florerer rygterne om kommende Xiaomi 14T-modeller. (Foto: Xiaomi)

Xiaomi har til vane at lancere en T-model af forårets flagskibsmodeller, i efteråret. Det tyder på, at det også bliver sådan her i 2024. Sidste år var det Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro, mens det i år ventes at være Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro.

Der er nu rygter om de kommende Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro-modeller. Hvilket kommer kort efter lanceringen af Xiaomi 14-modellerne på det danske marked.

LÆS TESTEN: Xiaomi 14 Ultra | Muligvis årets bedste telefonkamera

Det ventes, at Xiaomi 14T modellerne er baseret på den kommende Redmi K70 Ultra, som er på det kinesiske marked.

Det forventes dog, at der kommer nogle andre opgraderinger også i forhold til Redmi K70 Ultra.

Xiaomi 14T Pro komme nok med MediaTek Dimensity 9300 processoren og have trådløs opladning, hvilket er første gang i ”T-serien”. Der skulle angiveligt også komme et telefotokamera på bagsiden. Dette er nogle af opgraderingerne i forhold til Redmi K70 Ultra. Det skriver GSMArena.

Xiaomi 14T Pro ventes at understøtte 120 watts opladning.

Xiaomi 14T Pro vil også have Leica-brandingen, hvilket Redmi K70 Ultra heller ikke har. Det er også noget af det, som kan holde prisen nede på Redmi-modellen.

LÆS MERE: Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

”Lillebroderen” Xiaomi 14T kommer formegentlig med processoren Dimensity 8000 fra MediaTek. Mens det ventes den vil understøtte 67 watts opladning. Om den vil understøtte trådløs opladning, er fortsat uvist.

Det er uvist om vi får Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro på markedet herhjemme. Sikkert er det dog, at Xiaomi 14-modellerne for kort tid siden er blevet tilgængelige herhjemme.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Generelt ventes det, at Xiaomi 14T-modellerne bliver tilgængelige på markeder i Europa, Japan og andre markeder. Men de bliver angiveligt ikke tilgængelige i Indien. Dette har T-serien aldrig været.

Læs også:
Forudbestillingerne væltet ind på Xiaomis elbil

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro er et solidt el-løbehjul

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
Xiaomi har stor succes med deres elbil

Den nye elbil SU7 fra Xiaomi har været på det kinesiske marked i én måned og indtager klart førstepladsen.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Xiaomi kommer måske først med Snapdragon 8 Gen 4

KORT NYT: Den næste topmodel fra Xiaomi ventes at være først på markedet med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 processoren.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram