Nyt læk beskriver batterierne i Samsung Galaxy S9 og S9+

RYGTE: Samsung holder fast i batterier på 3.000 og 3.500 mAh.

Brasiliansk dokument, der angiver batterikapaciteten på Samsung Galaxy S9. Kilde: Anatel / Pocketnow

Samsungs kommende flagskibe får mindst én lighed med forgængerne: Batteriernes størrelse. Det skriver Pocketnow. Kapaciteten på de kommende telefoners batterier fremgår af et dokument, som de brasilianske myndigheder har lavet i forbindelse med to Samsung-enheder.

Ifølge de brasilianske myndigheder bliver de kommende enheder udstyret med batterier på henholdsvis 3.000 og 3.500 mAh. Altså nøjagtig de samme kapaciteter som man finder i henholdsvis Samsung Galaxy S8 og S8+.

Salgsæske bekræfter specifikationer på Samsung Galaxy S9

Samsungs mindste flagskib har siden 2016’s Galaxy S7 været udstyret med batterikapaciteter på 3.000 mAh. Sideløbende har Samsung dog også haft en række andre modeller som eksempelvis Galaxy S7 Edge; denne mere rundede udgave har et batteri på 3.600 mAh.

Hvis man kigger nærmere på konkurrenterne så placerer Samsung sig omkring gennemsnittet, når det kommer til batteristørrelsen i flagskibstelefoner. OnePlus’ seneste smartphone har eksempelvis et batteri på 3.300 mAh. I Huaweis Mate 10 Pro finder man dog et batteri på 4.000 mAh. Sammenligner man med Apples telefoner, så er Samsungs batteri, dog noget større. iPhone X må nemlig nøjes med et batteri på 2.716 mAh.

Samsung er måske på vej med en 7,3″ foldbar smartphone

Det er formodentlig ikke kun batteriet i Samsungs næste flagskib, som kommer til at ligne sidste års Galaxy S8. Rygterne peger på ét kamera til Galaxy S9, mens S9+ måske får dual-kamera. Derudover skal man forvente Snapdragon 845-processor med 4 GB RAM.

Mængden af RAM er identisk til sidste års Galaxy S8, men det er mindre end man finder i Samsung Galaxy Note 8. Den har nemlig 6 GB.

Flere rygter peger på, at Samsung Galaxy S9 og S9+ samt den mulige S9 Mini bliver præsenteret til Mobile World Congress i slutningen af februar. 

Mere til historien

Samsungs først Galaxy-S-telefon fik sin debut i 2010.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram