Nyt læk beskriver batterierne i Samsung Galaxy S9 og S9+

5

RYGTE: Samsung holder fast i batterier på 3.000 og 3.500 mAh.

Brasiliansk dokument, der angiver batterikapaciteten på Samsung Galaxy S9. Kilde: Anatel / Pocketnow

Samsungs kommende flagskibe får mindst én lighed med forgængerne: Batteriernes størrelse. Det skriver Pocketnow. Kapaciteten på de kommende telefoners batterier fremgår af et dokument, som de brasilianske myndigheder har lavet i forbindelse med to Samsung-enheder.

Ifølge de brasilianske myndigheder bliver de kommende enheder udstyret med batterier på henholdsvis 3.000 og 3.500 mAh. Altså nøjagtig de samme kapaciteter som man finder i henholdsvis Samsung Galaxy S8 og S8+.

Salgsæske bekræfter specifikationer på Samsung Galaxy S9

Samsungs mindste flagskib har siden 2016’s Galaxy S7 været udstyret med batterikapaciteter på 3.000 mAh. Sideløbende har Samsung dog også haft en række andre modeller som eksempelvis Galaxy S7 Edge; denne mere rundede udgave har et batteri på 3.600 mAh.

Hvis man kigger nærmere på konkurrenterne så placerer Samsung sig omkring gennemsnittet, når det kommer til batteristørrelsen i flagskibstelefoner. OnePlus’ seneste smartphone har eksempelvis et batteri på 3.300 mAh. I Huaweis Mate 10 Pro finder man dog et batteri på 4.000 mAh. Sammenligner man med Apples telefoner, så er Samsungs batteri, dog noget større. iPhone X må nemlig nøjes med et batteri på 2.716 mAh.

Samsung er måske på vej med en 7,3″ foldbar smartphone

Det er formodentlig ikke kun batteriet i Samsungs næste flagskib, som kommer til at ligne sidste års Galaxy S8. Rygterne peger på ét kamera til Galaxy S9, mens S9+ måske får dual-kamera. Derudover skal man forvente Snapdragon 845-processor med 4 GB RAM.

Mængden af RAM er identisk til sidste års Galaxy S8, men det er mindre end man finder i Samsung Galaxy Note 8. Den har nemlig 6 GB.

Flere rygter peger på, at Samsung Galaxy S9 og S9+ samt den mulige S9 Mini bliver præsenteret til Mobile World Congress i slutningen af februar. 

Mere til historien

Samsungs først Galaxy-S-telefon fik sin debut i 2010.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer