Salgsæske bekræfter specifikationer på Samsung Galaxy S9

RYGTE: Galaxy S9 får variabel blænde. Det fremgår af en lækket salgsæske.

Billede af den lækkede æske til Samsung Galaxy S9. Foto: GSMArena

Samsung Galaxy S9 er lige på trapperne og nu giver et lækket billede et praj om forårets flagskib og dets specifikationer. Det skriver GSMArena.

Ifølge den lækkede æske kommer Samsung Galaxy S9 med et såkaldt “Super Speed Dual Pixel”. Hvad navnet dækker over er fortsat usikkert, men det er muligt, at Dual Pixel dækker over en feature, som man finder i Googles Pixel 2. Her sidder kameraets pixels forskudt, så telefonen kan sløre baggrunden uden et kamera nummer 2.

Samsung arbejder på Galaxy S9 Mini

Mest bemærkelsesværdigt er, at kameraet tilsyneladende tilbyder variabel blænde. Den ligger således på enten F1.5 eller F2.4. Ifølge GSMArena har kun få telefoner denne feature, der i teorien gør det muligt for kameraet, at skyde løs i mørke og kraftigt lys uden at tage dårlige billeder.

Kameraet vil angiveligt få optisk billedstabilisering (OIS). Og så kommer det til at understøtte “Super Slow-motion”. Det er uvist hvor mange billeder per sekund, der er tale om, men Sonys XZ1 understøtter slow-motion med 960 billeder per sekund.

Tidligere rygter har peget på, at Samsung Galaxy S9 ville komme med 3D-ansigtsgenkendelse, som man kan finde på iPhone X. Alligevel nævner den lækkede æske intet om det. Æsken beskriver heller ikke noget om en fingeraftrykslæser under skærmen, som også kunne være en mulighed.

Samsung Galaxy Note 8 test – Note er stadig total unik

Æsken beskriver heller ikke telefonens indmad i detaljer. Det fremgår kun, at telefonen fås med 64 GB lagerplads og 4 GB hukommelse. Sidstnævnte virker en kende lidt, når Samsung Galaxy Note 8 er udstyret med 6 GB og OnePlus 5T fås med 8 GB.

Samsung vil med stor sandsynlighed løfte slørret for Galaxy S9 til Mobile World Congress (MWC) i Barcelona. Kongressen begynder den 26. februar.

Mere til historien

Samsung arbejder efter sigende på en bøjelig telefon til sin 2018 line-up.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
44 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram