Galaxy S9 får flere iPhone X-features

RYGTE: Samsungs kommende topmodel får formodentlig en pendant til Face ID og Animoji.

Ifølge Apple kræver det mange sensorer for have sikker ansigtsgenkendelse. (Foto: Apple)

Ansigtsgenkendelse kan meget vel blive normen på flere flagskibe i 2018. Meget tyder nemlig på at Samsung disker op med avanceret ansigtsgenkendelse i Samsung Galaxy S9. Det skriver The Verge. De nye rygter ligger i tråd med tidligere rygter.

Konklusionen kommer i kølvandet på Samsungs lancering af en ny smartphone-processor kaldet Exynos 9 Series 9810. Flere rygter peger på, at Samsung vil bruge netop denne chip i den kommende Galaxy-telefon.

Afhængigt af geografisk placering vil nogle S9-telefoner formodentlig få Snapdragon 845-processoren.

Sådan virker Face ID

Et af hovedpunkterne ved den nye Exynos-chip er forbedret face-tracking samt bedre sikkerhed, hvis man låser sin enhed op med ansigtet. Det er endnu uvist, om Samsung vil inkorporere en række sensorer i telefonen for at gøre ansigtsgenkendelse mere sikkert. Den vej fulgte Apple nemlig med iPhone X.

Andre former for genkendelse end fingeraftryk er langt fra nyt for Samsung. Tidligere Galaxy-telefoner har nemlig været udstyret med iris-genkendelse, hvor telefonen genkender brugerens øjne. Denne feature finder man blandt andet på selskabets seneste flagskib, Galaxy Note 8.

Iris-scanning: Samsung opgraderer

Ifølge The Verge er det muligt, at Samsung Galaxy S9 får en Animoji-inspireret feature. Animoji er Apples navn for animerede emojis, der lader brugeren optage sig selv som en emoji – komplet med ansigtsmimik og lyd. Du kan læse mere om animoji her.

Samsungs nyeste processor har dog også andre forbedringer, der ikke er relateret til ansigter. Eksempelvis understøtter processoren optagelse af 4K med 120 billeder i sekundet; en feature som er uset på telefoner.

Derudover byder chippen på hurtigere dataforbindelse. Den teoretiske hastighed kan ifølge The Verge snige sig op på 1.2 Gbps, hvilket er 0,2 Gbps hurtigere end sidste års Exynos-processor. 

Mere til historien

Samsung Galaxy S9 bliver sandsynligvis lanceret til Mobile World Congress i Barcalon i slutningen af februar. Du kan læse meget mere om den kommende topmodel her.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
43 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram