Galaxy S9 får flere iPhone X-features

RYGTE: Samsungs kommende topmodel får formodentlig en pendant til Face ID og Animoji.

Ifølge Apple kræver det mange sensorer for have sikker ansigtsgenkendelse. (Foto: Apple)

Ansigtsgenkendelse kan meget vel blive normen på flere flagskibe i 2018. Meget tyder nemlig på at Samsung disker op med avanceret ansigtsgenkendelse i Samsung Galaxy S9. Det skriver The Verge. De nye rygter ligger i tråd med tidligere rygter.

Konklusionen kommer i kølvandet på Samsungs lancering af en ny smartphone-processor kaldet Exynos 9 Series 9810. Flere rygter peger på, at Samsung vil bruge netop denne chip i den kommende Galaxy-telefon.

Afhængigt af geografisk placering vil nogle S9-telefoner formodentlig få Snapdragon 845-processoren.

Sådan virker Face ID

Et af hovedpunkterne ved den nye Exynos-chip er forbedret face-tracking samt bedre sikkerhed, hvis man låser sin enhed op med ansigtet. Det er endnu uvist, om Samsung vil inkorporere en række sensorer i telefonen for at gøre ansigtsgenkendelse mere sikkert. Den vej fulgte Apple nemlig med iPhone X.

Andre former for genkendelse end fingeraftryk er langt fra nyt for Samsung. Tidligere Galaxy-telefoner har nemlig været udstyret med iris-genkendelse, hvor telefonen genkender brugerens øjne. Denne feature finder man blandt andet på selskabets seneste flagskib, Galaxy Note 8.

Iris-scanning: Samsung opgraderer

Ifølge The Verge er det muligt, at Samsung Galaxy S9 får en Animoji-inspireret feature. Animoji er Apples navn for animerede emojis, der lader brugeren optage sig selv som en emoji – komplet med ansigtsmimik og lyd. Du kan læse mere om animoji her.

Samsungs nyeste processor har dog også andre forbedringer, der ikke er relateret til ansigter. Eksempelvis understøtter processoren optagelse af 4K med 120 billeder i sekundet; en feature som er uset på telefoner.

Derudover byder chippen på hurtigere dataforbindelse. Den teoretiske hastighed kan ifølge The Verge snige sig op på 1.2 Gbps, hvilket er 0,2 Gbps hurtigere end sidste års Exynos-processor. 

Mere til historien

Samsung Galaxy S9 bliver sandsynligvis lanceret til Mobile World Congress i Barcalon i slutningen af februar. Du kan læse meget mere om den kommende topmodel her.

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
43 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram