Iris-scanning: Samsung opgraderer

Samsung vil udvide iris-scanneren til sine budgettelefoner inden udgangen af ​​2018 eller begyndelsen af ​​2019. Hastigheden skal også optimeres.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 har irisscanner og ansigtsgenkendelse, der ikke fungerer særligt stabilt (Foto: Prayad Kosasaeng)

Ifølge The Korea Herald er Samsung på vej med opgraderinger af iris-scanneren. Opgraderingen kan gøre mobile transaktioner mere sikre, forlyder det. Grundlæggende har iris-scanneren hidtil ikke fungerer særligt stabilt.

Nogle af opgraderingerne omfatter en kortere responstid, bedre genkendelse i mørke eller lyse omgivelser – eller når brugeren bærer briller – og en opløsning på tre megapixels. Her har Galaxy S8 kun to megapixels.

Opgraderingerne vil formentlig være at finde i Samsungs kommende Galaxy-flagskib, som ventes at få modelnavnet S9.

Opgraderingen kommer efter, det er kommet frem, at tyske hackere narrede iris-scanneren i Galaxy S8. Hackerne snød ved hjælp af et foto og kontaktlinser.

Samsung har siden forsvaret sikkerheden for sin iris-scanning.

Fingeraftryk og ansigtsgenkendelse er de metoder, som Samsung anser for sikre nok til, at bruge som godkendelse til Samsung Pay. Rygtebørsen fortæller dog, at Samsung arbejder på at få flere mobile bank-apps til at være kompatible med iris-scanneren som en godkendelsesmetode.

Er du klar til en lilla Galaxy S9?

Således har The Korea Herald kontakt med en talsmand fra Samsung. Talsmanden siger, at en “Iris-scanner er den sikreste biometriske godkendelse (blandt iris, fingeraftryk og ansigtsgenkendelse, red.), og vi vil fortsætte med at forbedre systemet for kommende smartphones til sikrere banktransaktioner”.

Talsmanden kom ikke ind på andre konkrete sikkerheds-planer, men at det er Samsungs mål at udvide iris-scanneren til sine budgettelefoner inden udgangen af ​​2018 eller begyndelsen af ​​2019.

I øjeblikket er det kun Galaxy S8 og Galaxy Note 8, som er født med iris-scanning.

Apple har meldt ud, at sikkerheden i Face ID er 1:1.000.000. Touch ID fingeraftrykslæseren ligger på 1:50.000.

Mere til historien

Rygtebørsen summer af optimistisk snak om Samsungs kommende topmodel – formentlig Galaxy S9. Forleden dukkede der billeder op, som angiveligt afslører, at den kommende topmodel får to bagsidekameraer og ny placering til fingeraftrykslæseren. Se billederne her

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram