Iris-scanning: Samsung opgraderer

Samsung vil udvide iris-scanneren til sine budgettelefoner inden udgangen af ​​2018 eller begyndelsen af ​​2019. Hastigheden skal også optimeres.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 har irisscanner og ansigtsgenkendelse, der ikke fungerer særligt stabilt (Foto: Prayad Kosasaeng)

Ifølge The Korea Herald er Samsung på vej med opgraderinger af iris-scanneren. Opgraderingen kan gøre mobile transaktioner mere sikre, forlyder det. Grundlæggende har iris-scanneren hidtil ikke fungerer særligt stabilt.

Nogle af opgraderingerne omfatter en kortere responstid, bedre genkendelse i mørke eller lyse omgivelser – eller når brugeren bærer briller – og en opløsning på tre megapixels. Her har Galaxy S8 kun to megapixels.

Opgraderingerne vil formentlig være at finde i Samsungs kommende Galaxy-flagskib, som ventes at få modelnavnet S9.

Opgraderingen kommer efter, det er kommet frem, at tyske hackere narrede iris-scanneren i Galaxy S8. Hackerne snød ved hjælp af et foto og kontaktlinser.

Samsung har siden forsvaret sikkerheden for sin iris-scanning.

Fingeraftryk og ansigtsgenkendelse er de metoder, som Samsung anser for sikre nok til, at bruge som godkendelse til Samsung Pay. Rygtebørsen fortæller dog, at Samsung arbejder på at få flere mobile bank-apps til at være kompatible med iris-scanneren som en godkendelsesmetode.

Er du klar til en lilla Galaxy S9?

Således har The Korea Herald kontakt med en talsmand fra Samsung. Talsmanden siger, at en “Iris-scanner er den sikreste biometriske godkendelse (blandt iris, fingeraftryk og ansigtsgenkendelse, red.), og vi vil fortsætte med at forbedre systemet for kommende smartphones til sikrere banktransaktioner”.

Talsmanden kom ikke ind på andre konkrete sikkerheds-planer, men at det er Samsungs mål at udvide iris-scanneren til sine budgettelefoner inden udgangen af ​​2018 eller begyndelsen af ​​2019.

I øjeblikket er det kun Galaxy S8 og Galaxy Note 8, som er født med iris-scanning.

Apple har meldt ud, at sikkerheden i Face ID er 1:1.000.000. Touch ID fingeraftrykslæseren ligger på 1:50.000.

Mere til historien

Rygtebørsen summer af optimistisk snak om Samsungs kommende topmodel – formentlig Galaxy S9. Forleden dukkede der billeder op, som angiveligt afslører, at den kommende topmodel får to bagsidekameraer og ny placering til fingeraftrykslæseren. Se billederne her

Den næste iPhone SE får Apple 5G-modem

RYGTE: iPhone SE 4 vil være den første med Apples egen 5G-modem.

(mere…)
OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som iPhone 16

RYGTE: Den kommende iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som den kommende iPhone 16.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram