Er du klar til en lilla Galaxy S9? Samsung skruer op for farverne

Farver du ikke kan lide - eller troede du havde glemt - kan meget vel få en renæssance, når Samsung sender Galaxy S9 på markedet.

Galaxy S8 purple

Galaxy S8 i lilla (Foto:
KK Sneak Leaks)

Du kan måske ligeså begynde at vænne dig til det. Farverne på smartphones kommer formentlig til at rykke sig gevaldigt. Rykke gevaldigt over i en farveskala , og et udtryk, som vi er er mange der lykkeligt har fortrængt.

Således varsler Samsung nu en lilla (ja, lilla!) version, når Samsung Galaxy S9 rammer markedet. Og så tænker du: Ja, ja, lilla smartphones er der mange af.

Ja. Det er der, men bare ikke DEN lilla!

- RYGTE: Galaxy S9 bliver en seriøst konkurrent til iPhone X

I forvejen brillerer Samsung i andre lande med en farveskala, som ikke ses i de danske forretninger. For eksempel blev Galaxy S8 Plus lanceret i en pink udgave i Spanien måneder før den kom til Danmark, og for nylig dukkede der en "Burgundy Red"-model op i Danmark - altså en dyb rød, bourgognerød eller rødvinsrød, hvis man vil det.

Men forskellen på for eksempel den vinrøde og den lilla udgave er, at den lilla nærmere er i violet lak, og således mest af alt ligner en japansk dametaske i plastik.

Det er Sammobile, som er sikker på, at Samsung lancerer den lilla version af Galaxy S9 sammen med en version i "Black", "Gold" og "Blue". Sidstnævnte er i udtryk mest en blanding af pastel og aluminium i udtrykket, og oftest den type der sælges på det danske marked.

- Vi har fødselsdag! Vind en ny smartphone

Mere til historien

Ifølge rygtebørsen kan Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus måske fås som et sneakpeek på tech-messen CES 2018 i Los Angeles, USA, i den anden uge af januar. Den officielle lancering af S9-modellen forventes at finde sted i februar - men nogle rygter peger på januar ...

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram