Er du klar til en lilla Galaxy S9? Samsung skruer op for farverne

Farver du ikke kan lide – eller troede du havde glemt – kan meget vel få en renæssance, når Samsung sender Galaxy S9 på markedet.

Galaxy S8 purple

Galaxy S8 i lilla (Foto:
KK Sneak Leaks)

Du kan måske ligeså begynde at vænne dig til det. Farverne på smartphones kommer formentlig til at rykke sig gevaldigt. Rykke gevaldigt over i en farveskala , og et udtryk, som vi er er mange der lykkeligt har fortrængt.

Således varsler Samsung nu en lilla (ja, lilla!) version, når Samsung Galaxy S9 rammer markedet. Og så tænker du: Ja, ja, lilla smartphones er der mange af.

Ja. Det er der, men bare ikke DEN lilla!

RYGTE: Galaxy S9 bliver en seriøst konkurrent til iPhone X

I forvejen brillerer Samsung i andre lande med en farveskala, som ikke ses i de danske forretninger. For eksempel blev Galaxy S8 Plus lanceret i en pink udgave i Spanien måneder før den kom til Danmark, og for nylig dukkede der en “Burgundy Red”-model op i Danmark – altså en dyb rød, bourgognerød eller rødvinsrød, hvis man vil det.

Men forskellen på for eksempel den vinrøde og den lilla udgave er, at den lilla nærmere er i violet lak, og således mest af alt ligner en japansk dametaske i plastik.

Det er Sammobile, som er sikker på, at Samsung lancerer den lilla version af Galaxy S9 sammen med en version i “Black”, “Gold” og “Blue”. Sidstnævnte er i udtryk mest en blanding af pastel og aluminium i udtrykket, og oftest den type der sælges på det danske marked.

Vi har fødselsdag! Vind en ny smartphone

Mere til historien

Ifølge rygtebørsen kan Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus måske fås som et sneakpeek på tech-messen CES 2018 i Los Angeles, USA, i den anden uge af januar. Den officielle lancering af S9-modellen forventes at finde sted i februar – men nogle rygter peger på januar

Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
Billeder af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 lækket

De første officielle billeder af de kommende foldbare modeller fra Samsung er nu lækket.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram