Vi har fødselsdag – MereMobil.dk fylder 4 år

15

MereMobil.dk fylder 4 år! Læs her hvordan de fire år er gået.

Sony Xperia XZ1
Du kan vinde Sony Xperia XZ1 (Foto: Sony)

Du kan vinde en Sony Xperia XZ1 eller Sony Xperia XZ1 Compact.

Bemærk: Konkurrencen er slut

I anledning af vores fire års fødselsdag på MereMobil.dk, sætter jeg de to telefoner på højkant i samarbejde med Sony.

Jeg har skruet en lille quiz sammen om MereMobil.dk. Blandt dem med alle svar rigtige, trækkes lod. Hovedpræmien er Xperia XZ1 mens trøstepræmien er Xperia XZ1 Compact.

Hvis du vil deltage skal du tilmelde dig her, hvorefter adgangen bliver sendt til dig på mail. Konkurrencen slutter den 11. december 2017.

Læs den store anmeldelse af Sony Xperia XZ1

En særlig tak til dig

Lad mig benytte vores 4 års fødselsdag til at sige TUSINDE TAK. Specielt dig der læser med. Uden faste følgere som dig, var det slet ikke gået.

Sandheden er, at da jeg satte stikket i den 1. december 2013 stod alle tællere på 0 (nul). Premieredagen kom ud med ”hele” 103 besøg. Til sammenligning vil en tilfældig dag som i dag ligge omkring 7.000-8.000 besøg.

Fødselsdag
MereMobil.dk blev 4 år den 1/12 2017 (Foto: Gerd Altmann)

Da MereMobil.dk havde været online i omkring et halv år, lå gennemsnittet på 100.000 besøg om måneden. I dag ligger vi omkring 230.00 besøg om måneden, og besøgstallet stiger stadig. November lå eksempelvis 14 procent over november sidste år.

De mange besøg fra dig, og dine tech-interesserede venner, er årsagen til, at MereMobil.dk stadig er i luften. Så tusinde tak for det!  Det er virkeligt værdsat, at jeg hver dag kan stå op, og lave det som jeg synes er sjovt.

A word from our sponsors

Annoncørerne betyder naturligvis også meget for os. Uden reklamekronerne var der ikke nogen virksomhed, og intet at læse her på siden.

Jeg er både stolt og beæret over den tillid annoncørerne viser os, ved at placere lidt af deres budget hos MereMobil.dk. Det er annoncørerne der gør, at du kan læse med gratis.

Når det er sagt, vil det naturligvis være skønt, hvis endnu flere kroner fandt vores vej, da det vil give bedre mulighed for fremadrettet udvikling. Tjekker du, noget så kedeligt som regnskabet, vil du se, at det ikke ligefrem er fordi forretningen har overflod af kapital eller leverer gigantiske overskud.

De usynlige hjælpere

Jeg har gennem tiden modtaget hjælp, og får stadig, fra forskellige kanter, til at holde alt i biksen kørerende. Der er altid en at ringe til, når noget teknisk bryder sammen, en ekstra artikel skal skrives eller bogføringen driller.

De dage det ser sortest ud, og humøret ikke er så godt, kan min erhvervsmentor altid sige et par kloge ord, der bringer mig tilbage på sporet.

Dertil kommer freelancerne, og alle de andre der gerne vil noget godt for min lille virksomhed.

KÆMPE stor tak til jer alle.

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev. Nye tilmeldinger får netop nu 10 gratis mobiltips direkte i mailboksen.

 

Mange hilsner

John G.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer