Samsung Galaxy S9 får mikroskopisk ramme

Samsung kommende flagskib får markedets største skærm i forhold til ramme.

Samsung Galaxy S8 har en skærm-til-ramme-ratio på 84 procent. (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S8 kommer til at have en stor ramme sammenlignet med den kommende Samsung Galaxy S9. Det må være konklusionen, når man kigger på det seneste rygter for Samsung 2018-flagskib. Den får nemlig 90 procent skræm på fronten. Til sammenligning har Samsung Galaxy S8 “kun” 84 procent skærm. Det skriver Pocketnow.

Hvis rygterne holder vand får Samsung Galaxy S9 markedets største skærm i forhold til dens skærmramme. Til sammenligning har Apples iPhone X en skærm-til-ramme-ratio på knap 81,5 procent. Det oplyser GSMArena.

Samsung arbejder på Galaxy S9 Mini

Den nuværende topscorer når det kommer til minimal-ramme er Essential PH-1. Den har skærm-til-ramme-ratio på knap 85 procent. Dermed vil Samsung Galaxy S9 overgå Essential PH-1 med cirka fem procent.

En minimal ramme på telefoner er ikke noget nyt fænomen. I 2014 introducerede Sharp telefonen Aquos Crystal. Den har ifølge GSMArena en front, der består af 78,5 procent skærm.

Ifølge nogle rygter får skærmen flere ændringer end blot en mindre ramme på Samsung Galaxy S9. Samsung arbejder angiveligt på en fingeraftrykslæser, der bor under skærmen. Dertil forlyder det, at Samsung holder fast i flere skærmstørrelser.

Samsung satser på ansigts-skanner til Galaxy S9

Samsungs Galaxy S8 er tilgængelig med 5,8” og 6,2” skærm. De to skærmstørrelser bliver markedsført som henholdsvis S8 og S8+. Næste år får standardudgave og plus-telefonen efter alt at dømme selskab af “mini”-udgave. Det er uvist om mini-telefonen får samme minimale ramme, som S9 angiveligt gør.

Indmaden i Galaxy S9 kommer efter sigende i form af en Snapdragon 845 processor fra Qualcomm. Mængden af RAM melder rygterne ikke noget om. Samsungs seneste topmodel, Galaxy Note 8, fås med 6 GB RAM og konkurrenter som OnePlus leverer i dag smartphones med 8 GB hukommelse.

Mere til historien

Nogle rygter peger på, at S9 allerede får debut til januar.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram