Samsung-app bekræfter lækket billede af Galaxy S9

5

RYGTE: Den kommende topmodel får to bagsidekameraer og ny placering til fingeraftrykslæseren.

Screenshot, der bekræfter Samsung Galaxys S9’s udseende. Foto: MSPowerUser

Rygterne svirrer om Samsungs kommende Galaxy S9. Nu viser nye billeder tilsyneladende, hvad der er i vente. Det skriver MSPowerUser.

Billederne skulle angiveligt tale sandt. Samsungs sunhedsapp skildrer nemlig en telefon, der ligner de billeder, der er lækket af Galaxy S9. Som i de lækkede billeder er der tale om en smartphone med to bagsidekameraer. Derudover sidder fingeraftrykslæseren under kameramodulet; ligesom i de lækkede billeder.

Er du klar til en lilla Galaxy S9? Samsung skruer op for farverne

Og det kunne meget vel være en god nyhed. I MereMobil.dk’s anmeldelse af Samsung Galaxy S8+ lyder det: “med mindre du har en gigantisk hånd, er sensoren umulig at nå, og selv med en stor hånd som min virker det akavet. (…) her fejler det i hardwaredesignet for alvor.”

Fingeraftrykslæseren er ikke den eneste komponent, der har fået en ny placering. Det gælder også pulsmåleren, der indtager samme placering, som fingeraftrykslæseren har på Samsung Galaxy S8. Om pulsmåleren så bliver svær at nå, må tiden vise.

Skærmen får efter sigende også en opgradering. Hvis man sammenligner med Samsung Galaxy S8, så får S9 en mindre skærmramme. Det har tidligere været rygtet, at skærmen kommer til at fylde 90 procent af telefonens forside. På Samsung Galaxy S8 er det “kun” 84 procent af fronten, som er klædt i pixels.

Samsung arbejder på Galaxy S9 Mini

Samsung skulle angiveligt allerede være i gang med produktionen det kommende flagskib. Sydkoreanerne sigter nemlig efter at lancere telefonen i starten af det nye år. Desuden satser Samsung på tre udgaver af S9. Udover standardudgaven vil der være en plus-udgave og mini-udgave.

Mere til historien

Nogle rygter peger på, at Samsung lancerer Galaxy S9 under elektronik-showet CES i starten af januar.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer