Samsung-app bekræfter lækket billede af Galaxy S9

RYGTE: Den kommende topmodel får to bagsidekameraer og ny placering til fingeraftrykslæseren.

Screenshot, der bekræfter Samsung Galaxys S9's udseende. Foto: MSPowerUser

Rygterne svirrer om Samsungs kommende Galaxy S9. Nu viser nye billeder tilsyneladende, hvad der er i vente. Det skriver MSPowerUser.

Billederne skulle angiveligt tale sandt. Samsungs sunhedsapp skildrer nemlig en telefon, der ligner de billeder, der er lækket af Galaxy S9. Som i de lækkede billeder er der tale om en smartphone med to bagsidekameraer. Derudover sidder fingeraftrykslæseren under kameramodulet; ligesom i de lækkede billeder.

Er du klar til en lilla Galaxy S9? Samsung skruer op for farverne

Og det kunne meget vel være en god nyhed. I MereMobil.dk’s anmeldelse af Samsung Galaxy S8+ lyder det: “med mindre du har en gigantisk hånd, er sensoren umulig at nå, og selv med en stor hånd som min virker det akavet. (…) her fejler det i hardwaredesignet for alvor.”

Fingeraftrykslæseren er ikke den eneste komponent, der har fået en ny placering. Det gælder også pulsmåleren, der indtager samme placering, som fingeraftrykslæseren har på Samsung Galaxy S8. Om pulsmåleren så bliver svær at nå, må tiden vise.

Skærmen får efter sigende også en opgradering. Hvis man sammenligner med Samsung Galaxy S8, så får S9 en mindre skærmramme. Det har tidligere været rygtet, at skærmen kommer til at fylde 90 procent af telefonens forside. På Samsung Galaxy S8 er det “kun” 84 procent af fronten, som er klædt i pixels.

Samsung arbejder på Galaxy S9 Mini

Samsung skulle angiveligt allerede være i gang med produktionen det kommende flagskib. Sydkoreanerne sigter nemlig efter at lancere telefonen i starten af det nye år. Desuden satser Samsung på tre udgaver af S9. Udover standardudgaven vil der være en plus-udgave og mini-udgave.

Mere til historien

Nogle rygter peger på, at Samsung lancerer Galaxy S9 under elektronik-showet CES i starten af januar.

 

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram