Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

Motorola Moto Buds+ Sound by Bose
Moto Buds+ fås i flere farver (Foto: Motorola)

Hvis du er træt af at se AirPods overalt, så er det måske værd at lytte nærmere til et helt nyt, efter min mening, højkvalitets headset.

Det er Motorola, som netop har sendt Moto Buds+ på markedet til 1.099 kroner.

Jeg er generelt meget lydhysterisk, og hvis der er noget, som man kan ”fodre svin med”, så er det in-ear headsets. Og det er LANGT fra alt, særligt i de lavere prisklasser, som er værd at lytte til.

Moto Buds+ passer fantastisk godt i mine ører, hvilket ikke er en selvfølge med in-ear headsets. Disse sidder altid perfekt i første forsøg uden at falde ud. Heller ikke når man bevæger sig.

Buds+ understøtter Hi-Res Audio, hvilket naturligvis er mest interessant for dem, som har en streamingtjeneste med denne mulighed – som f.eks. Apple Music. Desuden skal telefonen understøtte Hi-Res Audio, som f.eks. Motorola Edge 50 Pro gør.

Feel the bass

…står der på æsken. Jeg må erklære mig enig. Der er virkelig møf i den del. I nogle sange gengives de dybeste toner, så man kan blive helt forskrækket.

Der er virkelig smæk på lyden uden det bliver for meget eller mudret. Stereobilledet fornemmes ret fint, og vokalerne er tydelige.

Jeg kan godt høre, at der er renere lyd og større differentiering af instrumenter og vokaler i B&O’s konkurrentheadset Beoplay EX, men det koster også tre gange så meget.

En af årsagerne til, at lyden er så flot i Motorola Moto Buds+, er (nok) samarbejdet med Bose, som er co-branded med Motorola på salgspakken og i materialerne.

Med teksten ”Sound by Bose” sendes der et signal om, at her har vi at gøre med en lydvirksomhed, der ”tør” sætte deres navn på produktet.

Bose har, ifølge Motorola, blandt andet leveret ekspertise inden for EQ-justering og støjreduktion.

Motorola Moto Buds+ Sound by Bose

Effektiv støjreduktion

Moto Buds+ har tre indstillinger af ANC (aktiv støjreduktion), så du kan få den fulde støjreduktion, transparent lyd og ”slukket”, præcis som på de dyrere headsets.

Den aktive støjreduktion udelukker virkelig meget støj fra omgivelserne. Jeg er imponeret.

ANC dæmper kun støjen omkring dig – og kun i dine ører. Det har ingen indvirkning på telefonsamtaler.

Motorola har dog alligevel lidt støjreduktion ved telefonsamtaler, hvor noget af støjen elimineres, mens du taler. Det fungerer faktisk fint, men det er kun ”overflade-støj”, som forsvinder. Man kan stadig godt høre, at du ikke taler fra et helt stille sted.

Grundlæggende er in-ear headsets designet til musik, lydbøger og podcasts. Telefonsamtaler kan lade sig gøre, men på dette punkt vil jeg anbefale dig at købe et headset, som er udviklet til præcis den opgave.

ANMELDELSE: Det bedste headset til kontoret

Headtracking med Dolby

Apple er vel nok de eneste, der kan levere ”Rummelig lyd” – spatial audio – så det lyder ægte. Det hænger sammen med, at Apple Music har masser af sange med Dolby Atmos i arkivet. Sammen med et Apple AirPods Pro headset er dette ret fedt.

Jeg har tidligere set et headset fra OnePlus, der påstår at have funktionen, men reelt var det ikke understøttet nogle steder. Med Motorola Moto Buds+ er det anderledes.

Dolby Spatial kan aktiveres i appen Moto Buds, og nu åbner Apple Music op for spatial audio.

Først blev jeg glad. Så blev jeg skuffet.

Funktionen med head-tracking virker kunstig i appen, og når ”rumlig lyd” aktiveres i Apple Music indstillingerne, så forsvinder Hi-Res lyden, og diskanten begynder at hvisle som i gamle dage med 128 kbps MP3-filer.

Dette er testet på Motorola Edge 50 Pro, som er telefonen, du skal bruge for at få dette til at fungere. På Samsung Galaxy S24 Ultra har jeg ikke kunnet se funktionen.

Motorola Moto Buds+ Sound by Bose
Moto Buds+ kan oplades trådløst eller med USB-C kabel (Foto: Motorola)

Konklusion: Lyder overraskende godt!

Motorola Moto Buds+ er sådan et headset, som jeg hurtigt er blevet glad for. Æsken fylder ikke ret meget, de to ear-buds sidder perfekt i ørerne – og er lette at sætte i. De tilslutter i øvrigt lynhurtigt til telefonen, hvilket selv for dyrere headsets nogle gange kan tage irriterende lang tid.

Musikken lyder overraskende godt, og der er gode detaljer samt en effektiv bas, uden det bliver for meget. Motorola og Bose har skabt nogle lydpresets, som lyder lækre, men du kan også manuelt indstille din egen equalizer.

Prisen på 1.099 kroner er der faktisk ikke noget at sige til. Jeg synes, at der er en glimrende balance mellem pris og lydkvalitet.

Mit reference headset er stadig Beoplay EX fra B&O til cirka 3.000 kroner. Dette headset er stadig i en anden liga, men Beoplay EX lyder måske næsten for ”pænt” i forhold til Moto Buds+, som ”farver” lyden på en måde, som de fleste vil elske.

5 ud af 6 stjerner.

Her kan du se min test af Beoplay EX.

Aktuelle priser på Moto Buds+

Herunder kan du se dagspriserne på Moto Buds+ Sound by Bose.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?

Forsøg venligst at genindlæse siden, og vent et øjeblik.

Fordele og lidt at tænke over

Fordele

 • Fantastisk pasform i øret
 • Forbinder hurtigt til telefonen
 • Logisk og effektiv app
 • Kablet og trådløs opladning
 • Støjreduktion, ANC, er meget effektiv
 • Rimelig samtalekvalitet
 • Hi-Res Audio er understøttet på kompatible telefoner og tjenester
 • Fed lydkvalitet med mange detaljer og en masse ’møf’
 • Pris vs kvalitet er godkendt

Lidt at tænke over

 • Rummelig lyd / spatial audio virker ikke ordentligt
 • Dolby Head Tracking er ikke overbevisende
 • Opladeæskens plastik virker som ringe kvalitet
 • Lyden er ’farvet’ af Bose – måske ønsker du en mere ’ren’ lyd?
 • Uklarhed om Hi-Res Audio lydprotokoller

Mere til historien

Motorola angiver flere steder Hi-Res Audio flere steder, men jeg har p.t. ikke kunne få svar på, hvilke lydprotokoller som Moto Buds+ understøtter. Det eneste jeg har fundet er, at der pludselig et sted stod ”LHDC v5”. Derfor er et svært at afgøre om ens telefon understøtter Hi-Res Audio på dette headset.

Motorola Moto Buds+
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Roborock S8 MaxV Ultra er vasker og støvsuger vanvittigt overbevisende

TEST: Robotstøvsuger- og gulvvaskerobotten S8 MaxV fra Roborock er en af de mest overbevisende rengøringsrobotter, som jeg har testet.

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Husqvarna 410XE NERA test | trådfri robotplæneklipper med kantklipning

TEST: Dobbelte knivsæt og ingen kantråd. Men fungerer kantklipningen og hvordan er satellit- og appstyringen på Husqvarna 410XE Nera.

(mere…)
Motorola Razr 50 dukket op på Geekbench

KORT NYT: Nye foldbare modeller kan være på vej fra Motorola. Razr 50 er netop spottet på Geekbench.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram