BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

Du kan købe to AirPods Pro eller ét BeoPlay EX headset. Prisen er 2.999 kroner, men du får så også et in-ear headset i udsøgt høj kvalitet.

Lyden fra et album som Older, der blev udgivet af George Michael i 1996, giver dig lyst til at lukke øjnene og drømme dig ind i musikken.

Stereobilledet er enestående flot med mange detaljer og bassen ligger en flot bund med stemmen fra George Michael på toppen. Jeg kan ikke huske nogensinde at have hørt et in-ear headset, der har en lydkvalitet i dette niveau; det lyder bare SÅ godt.

Jeg har primært brugt en Android-telefon i testperioden, men BeoPlay EX fungerer naturligvis også med iPhone. Nogle Qualcomm-baserede Android-telefoner har dog den fordel at have teknologien aptX, der hæver lydoplevelsen yderligere et stykke.

HVAD ER APTX? Lydteknologien aptX findes i nogle chipsets fra Qualcomm. AptX forsøger at genskabe nogle af de lyddata, der går tabt, når der streames og lyden overføres via Bluetooth. Det kræver et headset eller anden lydenhed med aptX, men har du det, er forskellen tydelig hørbar. Et headset som B&O Beoplay HX har aptX, men det findes også i mange andre produkter.

Slår AirPods Pro

Sammenlignet med AirPods Pro er lyden i BeoPlay EX bedre.

Jeg kan kun opfordre til at kombinere et headset som dette med en streamingtjeneste, der tilbyder lossless-lyd. Det kunne være Tidal eller Apple Music.

Prisen gør, at BeoPlay EX er et headset for kendere og musikelskere. Det er for dem, som køber et headset for at have det i lang tid og hvor det måske er vigtigt at signalere noget andet end hvad et Apple-headset gør.

BeoPlay er bedst til musik

Du skal ikke købe BeoPlay EX, hvis du i bilen eller andre støjende omgivelser har behov for et headset til lange og vigtige samtaler. Her kommer headsettet fra Bang & Olufsen nemlig til kort.

BeoPlay EX er dermed ikke anderledes end andre True Wireless-headsets på markedet; så snart de presses af kraftig støj, så ødelægger det samtalekvaliteten.

I stille omgivelser klarer EX sig flot. I begge tilfælde kan Apples proheadset ikke følge med.

HØR OGSÅ: Du kan se denne video, hvis du vil høre, hvordan forskellen er i samtalelyd på in-ear headsets og et headset bygget til samtaler i støjende omgivelser.

Jeg har druknet BeoPlay EX

Headsettet har en IP57-certificering, så det kan tåle vand, sved, støv og sand. Jeg har udfordret specifikationen.

I testen druknede jeg BeoPlay EX i vand og rullede det derefter i sand. Efter en afskylning virkede det stadig fremragende.

Jeg vil ikke anbefale, at du optræder med dette til en fest. Det er bare fedt at vide, at ens headset holder til en del.

Konklusion: Ja! Tak…

Hvis du har pengene og vil have noget, som er noget ganske særligt, kan jeg anbefale dig at tjekke BeoPlay EX ud.

Bang & Olufsen giver tre års garanti og 30 dages prøveperiode, hvilket også er det, at man kan forvente af et produkt i denne prisklasse. Og IP-certificeringen er et stort plus.

Jeg er vild med BeoPlay EX, men prisen er for voldsom. Desuden synes jeg ikke, at B&O-appen er særlig god.

5 ud ad 6 stjerner.

Kan jeg anbefale BeoPlay EX? Ja! Det kan jeg love dig for, at jeg kan.

Fordele og lidt at tænke over

Fordele

 • Fantastisk lydkvalitet ved musik – måske det bedste jeg hidtil har hørt
 • Høj produktkvalitet
 • Understøtter Qualcomm aptX
 • Har Google Fast Pair og er Made for iPhone-godkendt
 • Understøttes af Apple Watch
 • Trådløs opladning
 • Støv-, sved-, vand- og sandtæt
 • Lang produktgaranti

Lidt at tænke over

 • Høj pris – MEGET høj pris
 • Ikke optimalt til lange samtaler i støjende omgivelser
 • B&O-appen til headsettet er ikke specielt god

Mere til historien

BeoPlay EX understøtter lydteknologierne SBC, AAC og aptX. Den blanke flade på enden er touchfølsom og udført i glas.

BeoPlay EX
Min første elbil: Når specs ikke holder i virkeligheden

VIDEO: Der er ifølge vores elbil-tester 3 ting, som er vigtige, når man køber sin første elbil. Se med her.

(mere…)
Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er "topfed". Se videoen her.

(mere…)
Hvad gør du? Din elbil er gået ned!

VIDEO: Elbilernes software er langt fra altid fejlfrie. Skal du finde dig i softwarefejl?

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram