Samsung satser på ansigts-skanner til Galaxy S9

RYGTE: Samsungs kommende topmodel kommer måske med sensorer som Apples iPhone X.

Samsung Galaxy S9 kan komme med ansigts-skanner. Det skriver det norske teknologi-site Tek.no.

Sensorerne, der udgør TrueDepth-kameraet på iPhone X. (Foto: Apple)

Rygterne stammer angiveligt fra en kinesisk kilde, der er led i forsyningskæden til Samsungs kommende topmodel. Ifølge kilden arbejder Samsung i øjeblikket på at forstå Truedepth-teknologien i iPhone X. Den består af en række sensorer, som blandt andet gør det muligt for telefonen at genkende ansigter.

Samsung Galaxy S9 bliver seriøs konkurrent til iPhone X

Det er usikkert, hvor meget Samsungs ansigts-skanner vil ligne den, man finder i iPhone X. Det har tidligere været fremme, at samtlige producenter af Android-telefoner var bagefter Apple. I hvert fald når det drejer sig om Truedepth-teknologien.

De kinesiske kilder kan efter sigende ikke fortælle om en ansigts-skanner betyder farvel til fingeraftrykslæseren på Samsungs flagskib. Det gør det nemlig på iPhone X, der som bekendt ikke er udstyret med Apples Touch ID.

Analytiker: Alle iPhones mister Touch ID i 2018

Samsung har tidligere satset på en fingeraftrykslæser under skærmen. Det er uvist om det stadig er tilfældet, nu hvor Samsung angiveligt eksperimenterer med en ansigts-skanner.

Uanset om Samsung vælger ansigts-skanner, fingeraftrykslæser under skærmen eller en kombination vil det formodentlig råde bod for Galaxy S8+’s fingeraftrykslæser. Den sad nemlig på telefonens bagside. I MereMobil.dfks anmeldelse lød det: “Med mindre du har en gigantisk hånd, er sensoren umulig at nå, og selv med en stor hånd som min virker det akavet”

Samsung Galaxy Note 8 test – Note er stadig total unik

Indmaden i Galaxy S9 kommer angiveligt til at bestå af en Snapdragon 845 processor fra Qualcomm.. Mængden af RAM melder rygterne ikke noget om, men Samsungs seneste topmodel, Galaxy Note 8, fås med 6 GB RAM. 

Mere til historien

Samsung ventes at løfte slørret for Samsung Galaxy S9 i starten af 2018.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram