TDC: Mobilt bredbånd med 300 GB data

TDC tilbyder nu 50 procent mere data i teleselskabets største mobilt bredbåndsabonnement – og prisen forbliver uændret.

Behovet for data stiger med raketfart i takt med tjenester såsom streaming, online-backup, telemedicin og videochat bliver mere udbredt, og derfor skal teleselskabernes produkter også følge med de øgede krav til både hastighed og datamængder.

Som vi på MereMobil.dk tidligere har fortalt, så rydder TDC op i mobilabonnementerne til deres privatkunder, og i den forbindelse er der også foretaget ændringer på teleselskabets mobile bredbåndsabonnementer.

TDC udskifter mobilmaster (Foto: TDC)

TDC har sammen med Huawei udskiftet af alle selskabets mobilmaster. (Foto: TDC)

50 procent mere data

TDCs største mobile bredbåndsabonnement har fået hævet forbrugsgrænsen med 50 procent fra fra 200 til 300 gigabyte data. 300 gigabyte data svarer rundt regnet til, at man kan se YouTube i 720p HD-kvalitet i 300 timer uafbrudt  – ellers sagt på en anden måde, så kan man se 12 dages uafbrudt video fra YouTube, før man løber tør for data.

Prisen på abonnementet er forsat 349 kroner plus eventuelle gebyrer på betalingsservice eller girokort.

– “Det nye mobilbredbåndsprodukt med 300 GB til 349 kroner er udviklet for at dække hele husstandens behov. Det gennemsnitlige forbrug for en familie holder sig typisk i det leje og vi har ramt en god pris i forhold til mængden af data,”  fortæller Frederik Sjørslev Søgaard, direktør for TDC til MereMobil.dk og uddyber:

– “Vi mener, at det er et fint supplement til det kablede bredbånd og vil derfor være attraktivt både til sommerhus-forbruget og til de områder, hvor der potentielt er begrænset mulighed for levering af bredbånd.”

– TDC fordobler snart hastigheden på 4G

Mobile bredbåndsabonnementer sælges normalt i pakker med en bestemt mængde data, og når man har forbrugt den inkluderede mængde lukkes abonnement resten af måneden, eller hastigheden sættes dramatisk ned. Hvis man overskider den inkluderede datamængde hos TDC, så sættes hastigheden på forbindelsen ned til 1 Mbit/s resten af måneden.

– Gør-det selv: Mobilt bredbånd til udkantsdanmark

Masser af ekstra med i hatten

Udover ekstra data inkluderer det største abonnement også ekstra services såsom 50 GB TDC Clouddisk, ubegrænset adgang til bogtjenesten Mofibo, TDC Play Musik, TDC Hotspot samt TDC Rejseklar EU, der giver mulighed for at bruge op til 100 MB data hver måned i EU lande.

Der er også mulighed for, at tilkøbe et ekstra simkort til deling af dataabonnementet på tværs af flere simkort – det som populært kaldes datadeling.

– Ny test: TDC har det bedste mobilnet

Mere til historien

To undersøgelser har her i foråret 2015 udråbt TDCs netværk som landets bedste. Teknologisk Instituts rapport fra apil måned viste, at TDC var foran konkurrenterne, mens en rapport fra Omnitele kom frem til samme resultat i starten af juni.

Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram