Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

CBB Mix streaming
CBB har pakket en række streamingtjenester sammen med et mobilabonnement til en ret fornuftig pris (Grafik: MereMobil.dk)

Annoncørbetalt indhold

CBB har netop lanceret et ret unikt tilbud på udvalgte streamingtjenester, som sælges sammen med et mobilabonnement.

I forhold til konkurrerende mobilselskaber, der også har streamingtilbud, er det nye tilbud fra CBB unikt på to punkter.

  1. Mobilabonnementet, som er påkrævet, er ikke specielt dyrt. Du kommer i gang for 99 kroner om måneden med en ret fornuftig pakke, der indeholder 30 GB data og fri tale. Pakken er tilmed på tilbud til 19 kroner om måneden de første to måneder.
  2. Du kan afprøve alle 6 streamingtjenesterne, som CBB tilbyder, for 100 kroner den første måned. Vælger du efter prøveperioden alle tjenester, så er prisen fortsat ret spiselig.

DISSE TJENESTER TILBYDER CBB

  • HBO Max
  • Mofibo
  • Podimo
  • Tidal Musik
  • TV 2 Play
  • Viaplay

Så meget kan du spare

Hvis vi tager udgangspunkt i et abonnement, hvor du tilvælger alle seks tjenester, så koster disse samlet 350 kroner om måneden.

Købte du tjenesterne i ”løs vægt” ville prisen være 594 kroner om måneden. Det er en besparelse på 244 kroner om måneden – eller 2.928 kroner om året.

For at få adgang til denne pris, skal du tegne et CBB mobilabonnement til minimum 99 kroner om måneden, men selv hvis du tager den dyreste pakke (fri tale/data) til 199 kroner om måneden, har du stadig sparet penge.

  • Prisen for seks tjenester og det billigste abonnement (fri tale + 30 GB data til 99 kr./md.)) plus alle tjenesterne er 449 kroner om måneden – 5.388 kroner på et år. Alene streamingpakkerne til normalpris ville koste 7.128 kroner om året.
  • Den dyreste pakke (fri tale + fri data) koster på årsplan inkl. alle tjenesterne 6.588 kroner.

Læs detaljerne om CBB Mix med streaming.

Dette skal du overveje før du bestiller

CBB er en del af Telenor familien og anvender derfor Telenor og Telias fælles netværk. Netop dækningen er vigtig at overveje, uanset hvilket abonnement du bestiller. Uden god dækning der hvor du bor, er det hele jo lige meget.

En anden vigtig overvejelse er, om du enten har og bruger nogle af tjenesterne i forvejen – eller du har tænkt dig at gøre brug af dem. Køber du noget, som du ikke bruger, så er det med garanti for dyrt – uanset hvor billigt det er.

Dernæst skal du tænke over indholdet i mobilabonnementet. Det er fristende at købe den store pakke med fri data, men langt de fleste kan nøjes med langt mindre. Selv 200 GB er svimlende meget data.

Mere til historien

Hvis du har 200 GB data kan du lytte til omkring 23.809 sange, hvis sangene varer cirka 3,5 minutter og streames med en bitrate på 320 kbps. Det svarer til cirka 1.397 timers musik. Beregningen er omtrentlig.

Nu udløber Oisters sommertilbud på data

Her er 3 sommertilbud hvor du får masser af data til brug i både Danmark og EU. Se priserne her.

(mere…)
Viaplay er klar med reklame-abonnement

Nu er Viaplay hoppet med på vognen om et billigere abonnement med reklamer.

(mere…)
Snart vil Netflix se helt anderledes ud

Netflix er i fuld sving med et redesign, som skal gøre det nemmere for brugerne at tage det rigtige valg.

(mere…)
Netflix dropper understøttelse af ældre Apple TV

Har du et Apple TV af ældre dato, så skal du læse med her.

(mere…)
Så meget datatrafik bruger dit barn på mobilen

Hvor meget data bruger dit barn på mobilabonnement om måneden? Her er tallene.

(mere…)
Du kan få Apple AirPods for 0 kroner med dette abonnement

Netop nu kan du tegne et mobilabonnement og modtage et sæt Apple AirPods (2nd generation). Tilbuddet gælder i en begrænset periode.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram