Apple endelig på vej med lommeregner-app til iPad

KORT NYT: Apple planlægger angiveligt at komme med en lommeregner-app til iPad senere i år.

Har du en iPad, så har du ikke haft en officiel lommeregner-app, men det er måske snart slut. Rygterne svirrer om, at Apple endelig er på vej med en officiel lommeregner-app til iPad. (Foto: MereMobil.dk)

For mere end 14 år siden den første iPad blev lanceret og siden har mange ventet på en lommeregner-app til iPad. Sådan lyder det fra en kilde. Det skriver MacRumors.

Det er opdateringen iPadOS 18, der skulle komme med en lommeregner-app til alle iPad-modeller, som kan opdateres til iPadOS 18.

LÆS MERE: iOS 18 bliver måske største iOS-opdatering nogensinde

Har man ønsket en lommeregner på ens iPad, så har det indtil nu krævet, at man har downloadet en af de apps, som findes i App Store.

Manglen på en officiel lommeregner-app har også floreret som memes på de sociale medier, da det for mange er et grundlæggende værktøj.

LÆS MERE: Apples iPad-udvalg er kaotisk

Måske Apple melder noget officielt ud til WWDC-konferencen, som afholdes den 10. juni. Vi må vente og se.

I dag er er lommeregner, som standard, på iPhone, Apple Watch og Mac-computere.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

I sidste uge skrev AppleInsider, ifølge MacRumors, at macOS 15 ville komme med en redesignet lommeregner-app med et vindue, hvor man kunne ændre størrelse, samt integration med Notes-appen og en bjælke i siden, der kunne vise udregninger m.m. Måske denne og lommeregner-appen til iPad er ens?

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Den næste store iPhone-opdatering er vist frem

Her kan du læse om de kommende nyheder i iOS 18 til din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram