Apple Vision Pro salget skuffer

Vision Pro fra Apple har været hypet, men salget af headsettet er yderst skuffende. Nu nedjusteres forventningerne markant.

Vision Pro
Apple præsenterede i juni 2023 deres Mixed-Reality headset Vision Pro, der kombinerer VR (Virtual Reality) med AR (Augmented Reality). Forventningerne var høje. Også for høje. Nu har Apple nedjusteret forventningerne til salget markant. (Foto: Apple)

Da Apple præsenterede deres Mixed Reality headset Vision Pro på deres årlige udviklerkonference i juni 2023 var forventningerne store. Det gik da også godt de første uger, da headsettet kom i handlen. Men så blev virkeligheden en anden.

For inden for de første 14 dage returnerede rigtigt mange købere deres headset igen.

LÆS MERE: Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Apple havde en forventning om at sælge mindst 700-800.000 enheder i år, men dette er nu nedjusteret til 400-450.000 enheder. Det skriver TechRadar.

Prisen for headsettet er også meget høj. Det koster 3.499 dollars. Hvilket uden ekstra for moms eller andet svarer til, at det vil koste lige over 24.000 danske kroner.

Apple Vision Pro ventes at blive tilgængelig i flere lande i nær fremtid og det er altså inden de bliver det, at forventningerne nedjusteres.

Det er derfor også spændende om det ender med, at Apple sætter prisen på headsettet ned. Konkurrenten Meta Quest 3 koster cirka en femtedel af Apple Vision Pro.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Apple har netop sendt invitationerne ud til en onlineevent, der vil finde sted den 7. maj 2024. Her forventes det, at Apple præsenterer nye iPads og tilbehør til disse.

Apple går efter Google-ansatte til nyt AI-lab

Apple er ved at opbygge et laboratorium i Schweiz, hvor de særligt går efter at ansætte Google-eksperter i generativ intelligens.

(mere…)
Advarsel mod iPhone-oplader er igen i omløb

Har du en ældre oplader til din iPhone, så kan den være farlig. Gammel historie har fået nyt liv.

(mere…)
Apple endelig på vej med lommeregner-app til iPad

KORT NYT: Apple planlægger angiveligt at komme med en lommeregner-app til iPad senere i år.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Apple annoncerer nye enheder

Nu kommer der ny hardware fra Apple, som netop har bekræftet datoen.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram