Apple Vision Pro salget skuffer

Vision Pro fra Apple har været hypet, men salget af headsettet er yderst skuffende. Nu nedjusteres forventningerne markant.

Vision Pro
Apple præsenterede i juni 2023 deres Mixed-Reality headset Vision Pro, der kombinerer VR (Virtual Reality) med AR (Augmented Reality). Forventningerne var høje. Også for høje. Nu har Apple nedjusteret forventningerne til salget markant. (Foto: Apple)

Da Apple præsenterede deres Mixed Reality headset Vision Pro på deres årlige udviklerkonference i juni 2023 var forventningerne store. Det gik da også godt de første uger, da headsettet kom i handlen. Men så blev virkeligheden en anden.

For inden for de første 14 dage returnerede rigtigt mange købere deres headset igen.

LÆS MERE: Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Apple havde en forventning om at sælge mindst 700-800.000 enheder i år, men dette er nu nedjusteret til 400-450.000 enheder. Det skriver TechRadar.

Prisen for headsettet er også meget høj. Det koster 3.499 dollars. Hvilket uden ekstra for moms eller andet svarer til, at det vil koste lige over 24.000 danske kroner.

Apple Vision Pro ventes at blive tilgængelig i flere lande i nær fremtid og det er altså inden de bliver det, at forventningerne nedjusteres.

Det er derfor også spændende om det ender med, at Apple sætter prisen på headsettet ned. Konkurrenten Meta Quest 3 koster cirka en femtedel af Apple Vision Pro.

NYT OM APPLE: Du kan GRATIS få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Skriv din mail i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple har netop sendt invitationerne ud til en onlineevent, der vil finde sted den 7. maj 2024. Her forventes det, at Apple præsenterer nye iPads og tilbehør til disse.

Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Omfattende ændring på iPhone kommer til iPad

Apple er også tvunget til at ændre softwaren på iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram