Det læste du i 2019: De mest populære nyhedsartikler

OVERBLIK: 2019 bød på en række spændende nyheder indenfor mobilbranchen. Tag med tilbage og se hvilke nyheder, der var de mest læste i 2019.

Symfonisk fra Ikea og Sonos afsløret før tid pga. Red Dot Award (Kilde: The Verge)
Symfonisk fra Ikea og Sonos afsløret før tid pga. Red Dot Award (Kilde: The Verge)

Der er ingen tvivl om, at en af de helt store nyheder i 2019 var nyheden om krisen mellem USA og Huawei. Og hele sagen om handelsforbuddet fylder altså stadigvæk, selvom kalenderen har skiftet til 2020.

Det er spændende, hvad der sker i sagen her i starten af i år. I november 2019 forlød det, at Huawei fik en ny midlertidig forlængelse fra det amerikanske handelsministerium. Denne udløber den 16. februar 2020. Efter denne dato vil Huawei blive totalt udelukket fra handel med amerikanerne, med mindre, der sker noget nyt fra amerikansk siden inden da.

I øvrigt en krise der har betydet, at vi ikke har fået Huawei Mate 30-serien til salg på det danske marked. I skrivende stund må Huawei ikke udsende nye smartphone-modeller med Googles tjenester.

Huawei tavs om Mate 30 Pro lancering i Danmark

En af årets ret spændende nyheder har været samarbejdet mellem Sonos og Ikea, der har givet nogle ret interessante produkter. Det er spændende om flere nye produkter vil blive lanceret i 2020.

Jeg har set lidt tilbage på statistikken. Herunder finder du de mest populære nyhedsartikler fra 2019.

ANMELDELSE: Ikea Symfonisk – test af Sonos og Ikeas højttalere

Top 10: Nyhedsartikler 2019

  1. Oister presser prisen på mobilt bredbånd til hjemmet
  2. Problemer for Samsung-kunder hos YouSee
  3. Ikeas Sonos-højttalere kommer hylderne i august
  4. Google tvinges til at droppe Huawei – få overblikket her
  5. Ny drejning: I disse mobilnet har Huawei udstyr
  6. Top 10: De mest solgte mobiler i februar 2019
  7. Avis: Huawei har stoppet mobilproduktionen (opdateret)
  8. Huawei Mate 30 Pro kommer med penta-kamera
  9. Åh nej! En knap til Google Assistant
  10. På disse smartphones kan du ikke længere bruge MobilePay

2020 er godt i gang og det er nyhedsstrømmen også. En af de ret spændende nyheder, som vi formentlig kommer til at høre mere om i fremtiden, er en ny glas-teknologi. Den nye glas-teknologi er benyttet på OnePlus Concept One, der er blevet fremvist til CES 2020.

Fed glas-teknologi flytter ind i smartphonen

Mere til historien

Er du nysgerrig på hvilke anmeldelser, som blev de mest læste i 2019, så kan du se listen her. Du kan også se eller gense de mest populære video-indslag, som vi lavede i 2019 her.

Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
De mest læste guides i 2022

OVERBLIK: Her er de mest læste guides i 2022.

(mere…)
De 10 mest læste tips i 2022

OVERBLIK: Mange er glade for et godt tip i ny og næ. Se her hvilke af vores tip-artikler, der blev de mest læste i 2022.

(mere…)
Det læste du i 2022

TOP-10: Vi ser tilbage på 2022, der bød på mange spændende nyheder. Du kan her se, hvilke nyhedsartikler, som blev læst mest.

(mere…)
Godt nytår! – tak for 2022 ❣️

Velkommen til 2023 og rigtigt godt nytår. Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og klar til en masse technyheder.

(mere…)
Afstemning: Hvilken var din favorit i 2022?

Årets Mobil 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram