De 10 mest læste anmeldelser i 2019

OVERBLIK: Vi har igen i 2019 haft en række spændende produkter under luppen til test. Du kan her se, hvilke 10 anmeldelser, der var de mest læste i 2019.

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Læserne på MereMobil.dk har både i 2018 og 2019 været glade for Huawei. I 2018 og igen i 2019 vandt de titlen som ”Årets Mobil”. Men de har også leveret de telefoner, som både i 2018 og 2019 blev de mest læste anmeldelser.

De 10 mest læste anmeldelser i 2018

I 2019 var det Huawei P30 Pro, som blev den anmeldelse, der er læst flest gange og også den smartphone, der løb med titlen ”Årets Mobil 2019”. I 2018 var det forgængeren Huawei P20 Pro, som var den mest læste anmeldelse på Meremobil.dk.

Huawei P30 Pro er Årets Mobil 2019

Det er også tydeligt, at Samsung har haft et bedre år for deres Galaxy S-serie i 2019 end de havde i 2018. Galaxy S10+ anmeldelsen er den anden mest læste.

Rigtigt spændende ser det også ud for Motorola, som med One Vision kommer ind på tredjepladsen. Det er derfor spændende om Motorola måske også snupper nogle af de mobilkøbere, der måske ser sig om efter et andet mærke, hvis krisen mellem Kina og USA fortsætter.

Læserne på MereMobil.dk har også været glade for Sonos og Ikeas samarbejde.

I 2018 var pladserne 6.-10. ikke anmeldelser af smartphones, hvilket altså var halvdelen af pladserne. Derimod var det headsets, iPad, Chromecast, ekstern antenne til mobilt bredbånd og Google Wifi. I 2019 er det kun to af de 10 mest læste anmeldelser, som ikke er smartphones. Det er nemlig Ikea Symfonisk og MacBook Air 2018.

For os er det egentlig lidt overraskende, da vi i år også har undersøgt nogle smarthomeprodukter nærmere, men smartphones hittede altså mest i 2019.

Har du lyst til at læse de øvrige anmeldelser fra MereMobil.dk, som eksempelvis af Sonos Move, Google Nest Mini, TP-Link Deco P9, Roomba i7 robotstøvsuger og meget andet? Du finder alle vores anmeldelser i kronologisk rækkefølge i fanen ”Anmeldelser”.

Top 10 – anmeldelser 2019

  1. Huawei P30 Pro test | alt det du forventer
  2. Samsung Galaxy S10+ test | fed telefon der ikke kører rent hjem
  3. Motorola One Vision test – the only one you need
  4. Ikea Symfonisk – test af Sonos og Ikeas højttalere
  5. Huawei P30 Lite test | God mobil til en attraktiv pris
  6. MacBook Air 2018 test – vigtig viden før du køber
  7. Nokia 9 PureView test | nyskabende kamera, lækker smartphone
  8. iPhone 11 Pro test – den iPhone du altid har drømt om
  9. Samsung Galaxy S10e test – det bedste køb
  10. Huawei Nova 5T test | fed mobil med en trist baggrund

Mere til historien

Vi glæder os også til, at teste en masse nye og spændende produkter i 2020.

Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Jeg har prøvet et MEGA-solidt el-løbehjul

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram