De 10 mest læste anmeldelser i 2018

0

HITLISTE: Vi har i 2018 haft en lang række smartphones under luppen. Se her hvilke 10 anmeldelser, som var de mest læste i 2018.

Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro stod for årets mest læste anmeldelse på MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 20 Pro vandt vores afstemning ”Årets Mobil 2018”. Mate 20 Pro fik desuden andenpladsen på hitlisten over de mest læste anmeldelser i årets der gik.

Nummer ét på listen over de mest læste anmeldelser blev Huawei P20 Pro. Det interessante er, at P20 Pro blev nummer to i afstemningen om Årets Mobil.

Da vi anmeldte Sony Xperia XZ3 var vores dom, at Sony absolut ikke er dømt ude – og det er nu du skal købe Sony. Salgstalsmæssigt er Sony ikke stor længere, men de står alligevel for den tredje mest læste anmeldelse på MereMobil.dk i år.

Samme tendens ses med Motorola. Selvom de endnu er små i Danmark, så har de formået at få noget opmærksomhed. Motorola Moto G6 Plus blev den femte mest læste anmeldelse i år.

Mere tankevækkende er det måske, at OnePlus ikke er på listen. De stod for den mest læste anmeldelse sidste år med OnePlus 5.

Om det betyder noget i forhold til salgstallene er uvist. Ligesom det også er uvist, om det betyder at vi i 2019 skal forvente mere af Sony og Motorola. Men vi håber både de, og øvrige producenter, er klar med interessante produkter i næste år.

Det er også tydeligt, at I læsere også er til ”Mere end Mobil” – for også trådløse netværk, headsets, Chromecast og iPads har sneget sig ind på listen over de 10 mest læste anmeldelser.

De 10 mest læste anmeldelser i 2018:

  1. Huawei P20 Pro test – fed men fejler på ét vigtigt punkt
  2. Huawei Mate 20 Pro test – slår både Samsung og Huawei selv
  3. Sony Xperia XZ3 test– det er nu du skal købe Sony
  4. Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ test – kameraet er en vinder
  5. Motorola Moto G6 Plus test – derfor er den fremragende
  6. Så godt fungerer mobilt bredbånd med ekstern antenne fra YouSee
  7. Google Wifi test –effektiv Wi-Fi dækning gjort let
  8. Jabra Elite 65t test– langt bedre end AirPods
  9. Sådan er den nye Chromecast 3rd gen
  10. Apple iPad 9.7” 2018 test – god til prisen

LÆS OGSÅ: Tado er måske det bedste smartvarmesystem lige nu

Top 5: Mine tech-hits i 2018


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Du finder alle vores anmeldelser under fanen ”Anmeldelser” ikke kun for i år – men helt tilbage til starten af MereMobil.dk. Vi er i øvrigt netop rundet 5 år den 1. december 2018. Vores anmeldelser indeholder i år test af diverse ting fra iPads, headsets, robotstøvsugere, smarthome-systemer, Wi-Fi systemer og til smartphones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer