De 10 mest læste anmeldelser i 2018

HITLISTE: Vi har i 2018 haft en lang række smartphones under luppen. Se her hvilke 10 anmeldelser, som var de mest læste i 2018.

Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro stod for årets mest læste anmeldelse på MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 20 Pro vandt vores afstemning ”Årets Mobil 2018”. Mate 20 Pro fik desuden andenpladsen på hitlisten over de mest læste anmeldelser i årets der gik.

Nummer ét på listen over de mest læste anmeldelser blev Huawei P20 Pro. Det interessante er, at P20 Pro blev nummer to i afstemningen om Årets Mobil.

Da vi anmeldte Sony Xperia XZ3 var vores dom, at Sony absolut ikke er dømt ude – og det er nu du skal købe Sony. Salgstalsmæssigt er Sony ikke stor længere, men de står alligevel for den tredje mest læste anmeldelse på MereMobil.dk i år.

Samme tendens ses med Motorola. Selvom de endnu er små i Danmark, så har de formået at få noget opmærksomhed. Motorola Moto G6 Plus blev den femte mest læste anmeldelse i år.

Mere tankevækkende er det måske, at OnePlus ikke er på listen. De stod for den mest læste anmeldelse sidste år med OnePlus 5.

Om det betyder noget i forhold til salgstallene er uvist. Ligesom det også er uvist, om det betyder at vi i 2019 skal forvente mere af Sony og Motorola. Men vi håber både de, og øvrige producenter, er klar med interessante produkter i næste år.

Det er også tydeligt, at I læsere også er til ”Mere end Mobil” – for også trådløse netværk, headsets, Chromecast og iPads har sneget sig ind på listen over de 10 mest læste anmeldelser.

De 10 mest læste anmeldelser i 2018:

  1. Huawei P20 Pro test – fed men fejler på ét vigtigt punkt
  2. Huawei Mate 20 Pro test – slår både Samsung og Huawei selv
  3. Sony Xperia XZ3 test– det er nu du skal købe Sony
  4. Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ test – kameraet er en vinder
  5. Motorola Moto G6 Plus test – derfor er den fremragende
  6. Så godt fungerer mobilt bredbånd med ekstern antenne fra YouSee
  7. Google Wifi test –effektiv Wi-Fi dækning gjort let
  8. Jabra Elite 65t test– langt bedre end AirPods
  9. Sådan er den nye Chromecast 3rd gen
  10. Apple iPad 9.7” 2018 test – god til prisen

LÆS OGSÅ: Tado er måske det bedste smartvarmesystem lige nu

Top 5: Mine tech-hits i 2018KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

Du finder alle vores anmeldelser under fanen ”Anmeldelser” ikke kun for i år – men helt tilbage til starten af MereMobil.dk. Vi er i øvrigt netop rundet 5 år den 1. december 2018. Vores anmeldelser indeholder i år test af diverse ting fra iPads, headsets, robotstøvsugere, smarthome-systemer, Wi-Fi systemer og til smartphones.

Xiaomi 13 Pro test | Er dette årets bedste telefonkamera?

TEST: Xiaomi 13 Pro har et helt utrolig godt kamera, men andet at byde på. Læs min Xiaomi 13 Pro test - Xiaomis nyeste topmodel.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
MacBook Pro 14” test – perfekt arbejdscomputer

TEST: Skal du arbejde med videoredigering, 3D-grafik eller lydproduktion, er det MacBook Pro 14”, at du mangler.

(mere…)
Derfor elsker jeg Galaxy S23 Ultra

VIDEOTEST: Kameraet i Galaxy S23 Ultra er fantastisk. Se min test af Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene fra Doro

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 test | Lille og vågen

TEST: Lynhurtig processor, opdateringer i årevis og en fantastisk skærm. Kan man næsten ønske sig mere? Læs min test af Samsung Galaxy S23.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram