Hip hip hurra! MereMobil.dk fylder 5 år i dag

MereMobil.dk kan i dag fejre 5 års fødselsdag. Vi er glade og stolte over denne halvrunde dag. Læs hvordan det er gået fra dag ét til nu.

5 års fødselsdag (Foto: Pixabay.com)

Nu har MereMobil.dk været i luften i fem år

I dag, lørdag den 1. december 2018, er det 5 år siden, at vi satte stikket i til MereMobil.dk.

Jeg kan kun sige: TUSINDE tak! Sikke en rejse det har været. Jeg, og resten af teamet bag, er så glade og stolte af, at du (og alle de andre læsere) finder os interessante at besøge. Også et stort tak til alle samarbejdspartnere. Uden jer, havde det ikke været hurtigt at nå hertil.

Da MereMobil.dk åbnede for offentligheden den 1. december 2013 var det med 0 (nul) besøg, ingen penge i kassen – men udgifter var der nok af. Alt fra hosting, domæne, design, husleje, løn og meget andet skulle jo betales uanset hvad.

Vi nåede på første dag 103 besøg. Derfor håbede vi selvfølgelig også at det ville gå fremad. Men 103 besøg var vi alligevel glade for. Husk på: Ingen kendte os og markedsføring var der ikke penge til.

Heldigvis gik det fremad – også i en hastighed som var hurtigere end vi turde håbe på. Da vi havde været online i 6-7 måneder, nåede vi mere end 100.000 besøg i gennemsnit om måneden.

I november 2018 rundede vi 300.000 besøg.

Vi brænder stadig for mobilbranchen og MereMobil.dk

Der er ingen tvivl om, at vi stadigvæk brænder for at være det medie, der laver de største og bredest dækninger af forskellige events – og for den sags skyld i dagligdagen

Desværre er vi begrænset med ”man-power m/k”, hvilket også gør vi ikke er nok til at dække alt. Vi gør hvad vi kan og glæder os også til, at bringe mange flere interessante livedækninger, anmeldelser og meget andet i vores sjette år.

Sidder du og tænker, du du godt kunne tænke dig, at hjælpe til på MereMobil.dk fremadrettet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Særligt er det den daglige nyhedsdækning vi oftest mangler hjælp til.

MereTusindeTak kære læsere

Det er muligt, at du tænker vi bare siger det for at ”sige det”. Men det er sandheden når vi siger, at vi ikke kan takke dig, der læser med nok.

Vi glæder nu til at gå i gang med det sjette år i dit selskab. Og vi håber selvfølgelig, at også 2019 vil blive et godt år.

Foruden vore læsere, vil vi også gerne sige TAK til annoncører, samarbejdspartnere og medier/journalister, der har brugt indhold fra MereMobil.dk. Vi vil gøre vores til, at disse samarbejder fortsætter.

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

KÆMPE stor tak til jer alle.

 

Vh. John G.
…og resten af teamet bag MereMobil.dk.

Mere til historien

Husk du også altid kan se de seneste artikler i vores nyhedsoversigt.

8 år forsvandt lynhurtigt

BLOG: Det er ikke til at forstå, at der på "så kort tid" gik hele 8 år. Her er min status og tanker.

(mere…)
7 år med MereMobil.dk – tak til dig!

Det er nu 7 år siden, at stikket blev sat i til MereMobil.dk. Jeg og teamet glædes over, at vi fortsat kan levere indhold til dig. Læs lidt om historien bag.

(mere…)
Velkommen til et ”nyt” MereMobil.dk

MereMobil.dk har fået nyt design, men vi er stadigvæk de samme ”bag” skærmen. Læs mere om det nye design her. Inputs er meget velkomne.

(mere…)
MereMobil.dk får nyt design

MereMobil.dk som du kender det er slut. Siden får en ”designoverhaling” – men bare rolig! Vi er fortsat de samme. Læs baggrunden for ændringen her.

(mere…)
MereMobil.dk fylder 6 år i dag – tak til DIG!

MereMobil.dk kan i dag fejre 6-års fødselsdag. :-) Det betyder, at vi har klaret os gennem – forhåbentlig de fleste "børnesygdomme". Læs hvordan det går.

(mere…)
YES! Spotify har åbnet for MereMobil.dk tech-podcast

Du kan nu lytte til podcasten fra MereMobil.dk på Spotify. Tech-podcasten er på dansk. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram