På disse smartphones kan du ikke længere bruge MobilePay

11

Apple Watch og en række smartphones bliver nu lukket land for MobilePay.

MobilePay appen valgte ved årsskiftet at sige farvel til nogle versioner af styresystemer til både Android og iOS. Men de dropper også understøttelsen af Apple Watch. Det skriver Computerworld.dk.

Så ejer du en ældre iPhone, eller Samsung telefon, er det snart slut med at sende og modtage penge via MobilePay.

MobilePay skeptisk overfor 3D-ansigtsgenkendelse på Android

Smartphones med Android 4.4 til Android 4.4.4 samt iPhones med iOS 9, eller ældre, kan ikke længere bruge MobilePay.

Det har altså ikke direkte noget med alderen på telefonen at gøre, men om den kan køre versioner af styresystemerne, der er nyere ned de nævnte.

Konkret betyder det, at iPhone-ejere, der har en iPhone 4 eller ældre, ikke længere kan bruge MobilePay. Har du en iPhone 5 eller nyere, er du ikke berørt.

Er du Android-bruger, så er vi tilbage på eksempelvis en Samsung Galaxy S3 for at finde en mobil, der ikke længere er kan køre MobilePay. Du kan altid se i din telefon, hvilken version af styresystemet der er installeret.

Det skal lige siges, at den seneste store Android opdatering hedder Android 9 Pie, mens den seneste store iOS-version hedder iOS 12.

Coop åbner for MobilePay – men men men

Dropper Apple Watch

Apple Watch understøttelsen af MobilePay har drillet brugerne. Derfor droppes nu Apple Watch udgaven, oplyser MobilePay.

-”Nyt år, ny opdatering – men samme gode gamle MobilePay med et par rettelser og optimeringer. I denne version har vi besluttet at fjerne understøttelsen af Apple Watch, der gennem længere tid har drillet. Tak til alle Jer, der har været med på rejsen,” sådan lyder det i beskrivelsen af opdateringen, som er underskrevet ”MobilePay-udvikleren”.

Mere til historien

MobilePay meddelte i starten af december 2018, at de var den danske applikation flest danskere havde installeret. De havde da passeret 4 millioner installationer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer