På disse smartphones kan du ikke længere bruge MobilePay

Apple Watch og en række smartphones bliver nu lukket land for MobilePay.

MobilePay appen valgte ved årsskiftet at sige farvel til nogle versioner af styresystemer til både Android og iOS. Men de dropper også understøttelsen af Apple Watch. Det skriver Computerworld.dk.

Så ejer du en ældre iPhone, eller Samsung telefon, er det snart slut med at sende og modtage penge via MobilePay.

MobilePay skeptisk overfor 3D-ansigtsgenkendelse på Android

Smartphones med Android 4.4 til Android 4.4.4 samt iPhones med iOS 9, eller ældre, kan ikke længere bruge MobilePay.

Det har altså ikke direkte noget med alderen på telefonen at gøre, men om den kan køre versioner af styresystemerne, der er nyere ned de nævnte.

Konkret betyder det, at iPhone-ejere, der har en iPhone 4 eller ældre, ikke længere kan bruge MobilePay. Har du en iPhone 5 eller nyere, er du ikke berørt.

Er du Android-bruger, så er vi tilbage på eksempelvis en Samsung Galaxy S3 for at finde en mobil, der ikke længere er kan køre MobilePay. Du kan altid se i din telefon, hvilken version af styresystemet der er installeret.

Det skal lige siges, at den seneste store Android opdatering hedder Android 9 Pie, mens den seneste store iOS-version hedder iOS 12.

Coop åbner for MobilePay – men men men

Dropper Apple Watch

Apple Watch understøttelsen af MobilePay har drillet brugerne. Derfor droppes nu Apple Watch udgaven, oplyser MobilePay.

-”Nyt år, ny opdatering – men samme gode gamle MobilePay med et par rettelser og optimeringer. I denne version har vi besluttet at fjerne understøttelsen af Apple Watch, der gennem længere tid har drillet. Tak til alle Jer, der har været med på rejsen,” sådan lyder det i beskrivelsen af opdateringen, som er underskrevet ”MobilePay-udvikleren”.

Mere til historien

MobilePay meddelte i starten af december 2018, at de var den danske applikation flest danskere havde installeret. De havde da passeret 4 millioner installationer.

Nordea åbner for dankortet i Apple Pay

Presset fra kunder og Nets gør, at Nordea vil åbne for betaling med Dankort i Apple Pay - men først om LANG tid.

(mere…)
Raser over nyt MobilePay-gebyr!

MobilePay udnytter monopollignende tilstand og sætter priserne voldsomt op. Mange er rasende over den nye prisstruktur.

(mere…)
Dankort til mobilbetaling har LANGE udsigter

Flere banker lover, at de vil åbne for brugen af Dankort i Apple Pay. Det har dog LAAAAANGE udsigter.

(mere…)
Gebyrer for kortbetalinger hæves

Mastercard og Visa hæver gebyrerne og gør det dyrere for butikkerne at modtage betalinger. Forbrugerne kan rammes af stigende priser.

(mere…)
Frygt for at Dankort forsvinder - danske banker skal tvinges

En stiller af et borgerforslag frygter at dankortet forsvinder, hvis ikke Apple Pay og Google Pay kan anvende Dankort til betaling.

(mere…)
MobilePay er klar med nyt gebyr

Ét gebyr er den nye forretningsmodel for MobilePay, hvor MyShop er en underskudsforretning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram